663

Анонимен

преди 11 години

но бедния българин пак ще е по-зле от бедния грък :)

662

Анонимен

преди 11 години

БРАВО.БРАВО,И СУГУРНО ЩЕ СМЕ ПЪРВИ В СВЕТА.ИМА ЛИ ОЩЕ ДА ИМ ВЯРВАТ..?

661

mi6osp

преди 11 години

ива дата 1 юни 2009 това обещание липсва. Както и много други.Мдааааа, една т....- премиер ненапразно забрани "ЩЕ" - нищо казано и обещано с "ЩЕ" не се е случило.Наистина, гърците вървят назад. Но нивото, от което тръгват, е много по-високо от нашето.При българите също тенденцията е назад, но нивото е отчайващо ниско.Да припомним обещанието, с което герб/т.... спечели изборите- " В края на мандата доходите на българите ще са на средноевропейско ниво!". До края на мандата- една година.Не пет.

660

песимист

преди 11 години

Не вярвам средната им заплата да стане 200 евро.

659

Baceto

преди 11 години

Но не се уточнява средния на РЪСТ ли, на килограми ли? Г-н Дянков, само да уточним. Просяците като нямат никакви кредити, по-финансово стабилни ли са от другите хора? Е много ясно че сме по-фиансово стабилни от гърците. Няма бизнес, няма кредитиране, няма заплати, няма ръст на икономиката. Всичко точно, само икономическата система сме объркали.

658

мале,мале

преди 11 години

Карат варат и на културно наследство ги избива. Правилно там са кинтите.....Бил дал висока оценка на Брюкел- а в Брюксел се разридали, че не са спали каква оценка ще им даде Монката.

657

гацо

преди 11 години

ей мушмурок малък,до 5 год 60 000 българи щеумрат и най малко 500 000 ще напуснат страната.кой тогава ще живее по добре в тая страна.ти и женати ли.

656

dan

преди 11 години

Е чак толкова ще ще го загазят гърците...?

655

Анонимен

преди 11 години

Ei,tova da si u4en e goliama rabota ! Vijdate li kakvi hubavi vicove izmislia ! :)))

654

Анонимен

преди 11 години

"До пет години средният българин ще живее по-добре от средния грък. Това прогнозира в Шипка вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, който е на посещение с министъра на културата Вежди Рашидов в Долината на тракийските царе."Прав е господин Дянков, защото, ако, не дай си Боже, спечелят втори мандат, българите няма да останат в България, а ще живеят по-добре от средния грък, някъде другаде - в съседна Гърция, например......

653

Анонимен

преди 11 години

По-добре Доган, но да се живее по човешки, отколкото тия комунисти, които ни разсипаха тотално във всяка област. Никога повече за тия комунисти и разсипници.

652

Анонимен

преди 11 години

Знай ли кога гъркините ще дойдат да ни чистят къщите, точно никога, ние за тях сме аргати, ратай и супер евтина работна ръка(каквото и криза да ги удари)

651

студент

преди 11 години

Тоя комунист наистина е късоглед. Не вижда мизерията, до която ни докараха. Убеден съм, че ако беше учил в Бг, никога нямаше да се дипломира. Всичко му е ясно, освен икономиката-просто е далеч от нея.

650

Sin

преди 11 години

За съжаление, в момента единствено БСП е силата срещу тия комунисти и разсипници. Други просто няма.

649

Deko

преди 11 години

Сигурен съм, че след тая разсипия, тия комунисти никога повече няма да влязат в парламента.

648

Анонимен

преди 11 години

Лъжите на тоя нямат край.Или може би има пред вид себе си.Вече няма да го издържа жена му,достатъчно се нагуши от политиката,така,че не след 5 год.а сега да си живее по-добре не от гърците а от американците дори.Така,че да не ни баламосва как ще живеем ние защото не сме забравили обещанията им.Три години вече има само увеличение на цените и никаква компенсация на доходите.Нооо идат избори,да не го забравят.Най-бедната страна в Европа ще накаже своите мъчители.

647

Анонимен

преди 11 години

Дянкоффф, още не проумяваш, че това е последното комунистическо управление на разрухата и разсипията. Такова скапано управление никога не сме имали през последните 23 години. Освен вдигане на цени, данъци, мизерия и бандитизъм-с друго няма да ви запомнят.

646

Анонимен

преди 11 години

Тоя вярва ли си? В България се води геноцид над Българския народ. Това не е финансова дисциплина. ГРОБ може да спечели изборите само, ако ги ФАЛШИФИЦИРА, КОЕТО ВЕРОЯТНО И ЩЕ НАПРАВИ.

645

Петър

преди 11 години

Гърция е подпомагана от Западна Европа с векове, затова са побогати. Да не им беше Европа отдавна да са фалирали.

644

Анонимен

преди 11 години

Светло бъдещи Бг(бай Ганьовски) Тъпизми на куб.