82

Хасму

преди 11 години

Как щели да излъжат хората !!!??? Ами много просто, ще направят изборния закон като в Гърция - който е първи/разбирай с двадесетина процента/ получа 50 депутата бонус и тогава, пичове, съвсен ще ни разкатаят фамилията!

81

До 93 Браво

преди 11 години

Браво за коментара точно определение "гербероиндиянци" и ''запъръци " само,че не само себеси умирисаха а един цял народ им мирише говната .

80

Анонимен

преди 11 години

Чл. 78. Народното събрание се свиква на заседания от председателя на Народното събрание:1. по негова инициатива;2. по искане на една пета от народните представители;3. по искане на президента;4. по искане на Министерския съвет.5./НОВА/ ПО ЗАПОВЕД НА БОЙКО БОРИСОВ.

79

pimpalicious

преди 11 години

Добре,че е Бат Боко да решава какво се случва в цялата държава и да командва всичките куклички. Той, така реши и за АЕЦ Белене, и за шистовия газ и за абсолютно всичко, което се ражда в умовете на неговите съпартийци, които му козируват винаги, когато го видат.

78

Анонимен

преди 11 години

Борисов кога ще оправите политическата *** във Варна ?

77

Анонимен

преди 11 години

"Найденов, в парламента отиваш и декларираш, че докато няма 100% съгласие, този закон няма да върви! Приемат ветото и това е!", отсече министър-председателят.Питам аз: Къде е парламентарното управление ????? Може ли един пожарникар-шарлатанин да управлява всичко в държавата - ЯВНО В БЪЛГАРИЯ МОЖЕ - ОТДЕЛНА ЛИЧНОСТ - ТОВА Е ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА.Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

76

1587

преди 11 години

Вече сериозно се замислям,наистина този човек трябва да се прегледа от психиатър!Той луд,че и народа лудна .

75

народа

преди 11 години

пак циркове в държавата .Защо го приеха този закон .Защото генералната задача е всичко да се разграби и да има далавера .А найденов продължава да разрушава всичко за което се е захванал .Да знаете че следващото нещо което ще се ликвидира е животновъдството .Той ще затрие ветеринарията в България .Той е за затвора но това при тези няма да стане Той трябва да отговаря за злоупотребите в еко равновесие София защото това което се случва е плод на неговите далавери.Там толкова много пари се похарчиха

74

Четете чл 1 от КБ!!!

преди 11 години

Правителството няма право да "пуска" или да "спира" закони.То има право само да осигурява изпълнението им в ненарушение на цялостното държавно законодателство и най-приоритетно в ненарушение на Конституцията.Всеки опит от страна на правителството или на негови членове да "спират" или "стартират" закони чрез натиск върху законодателната воля на народните представители е узурпиране на властови позиции, за които то няма пълномощия..

73

До 64 Само тигрите

преди 11 години

*** ако искаш си го татуирай на *** своя Вожд Тиквата така,че като пуснеш газове да му мирише на запъртък щото всички гербероиндиянци сте такива :)))))))))

72

Оня

преди 11 години

Червената *** отново се е активизирала и радва окото с простотията си :)

71

Беселина

преди 11 години

ЕТ "БЪЛГАРИЯ - Бойко Борисов" ...

70

Анонимен

преди 11 години

А БРЕ ПОЖАРНИКАРЮ НЕНАГЛЕДЕН , НА ТЕБ ЛИ ДА ВЯРВАМ И НА ТЕЛЕВИЗОРА , ВЕСТНИЦИТЕ И САЙТОВЕТЕ .............ИЛИ НА ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНА , НА ХЛАДИЛНИКА И НА ПОРТМАНЕТО СИ ................ВОЖДЕ ВЕЛИКИ ВИНЕТУ НЕ НИ ПРАВИ НА МАЙМУНИ .......НАГЛЕДАХМЕ СЕ НА АРОГАНТОСТ , АЛЧНОСТ , ЛИЦЕМЕРИЕ И ПРОСТОТИЯ .............НИКОЙ ПРЕМИЕР ДО СЕГА НЕ Е ИЗПОЛЗВАЛ КАТО ТЕБ ВЛАСТТА ЗА ЗАБОГАТЯВАНЕ , И РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ С КОНКУРЕНТИ

69

Ферди

преди 11 години

ДО ФЕРДИ 81, който използва моят ник:Радвам се, че тъпите гербери взеха и да ме цитират, по-добре цитати, отколкото да им слушаме техните глупости, имате напредък, но еволюцията ви предстои още поне 1000 години, докато започнем да ви наричаме хора, а не гербери. И моля, бъдете по-изобретателни поне можехте да измислите друг ник или и с изобретателността сте зле?

68

!!!

преди 11 години

Тоя политически глава на изпълнителната власт съвсем се умопобърка. Започна и на парламента-законодател, упълномощен от суверена със законодателна власт да нарежда и да разпорежда как да му се облекчи изпълнението.Репетаториум: текст от Конституцията, за поприпомняне от законотворящите и законоизпълнящите ни управници"(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет."

67

Милчо Найденов

преди 11 години

Айде Борисов отивай да пасеш патките и да командваш герб , за друго не ставаш. Ще има филия с мас , ако не се оакаш много.

66

Анонимен

преди 11 години

***, по-***, най-***, по-по-най-***, колосално ***, вселенски ***...Бойко Борисов!!! Хак ни е, сами си го избрахме!

65

Fen

преди 11 години

Аз сега си чакам да излезе стихосбирката на г-н Борисов, другите му таланти са неоспорими.......

64

Анонимен

преди 11 години

"***" - ДЕБЕЛОЛИЦИЕ И АРОГАНТНОСТ /ТУРСКИ ЕЗИК/

63

Кайо

преди 11 години

Бойко да се готви да праща и другите министри, освен Миро, наред са Данито, Монито и други знайни и незнайни правителствени марионетки, за които сме приготвили много и разнообразни протести като: ток, вода, парно, пенсии, заплати, данъци, АЕЦ Белене, мизерния живот и хиляди други неправди, които ни предлага правителството всекидневно.