30

Granatomet

преди 12 години

Да се сложат в автобусите табели:НЕ ДРАЗНИ ЖИВОТНИТЕ!

29

Анонимен

преди 12 години

Да ги арестуват повторно! Тоя път с отряда по задържания на БОП-а, доколкото ги познавам, ще ги пържат по 2 цикъла с "Тейзър"-а и още 10 минути само викове ще кънтят в коридора :) Излизат нови хора :)

28

ядосан

преди 12 години

Сега бой, бой, бой и 30 дена обществено полезен труд, като им се удържи за щетите. Отделно возещите се в автобуса да подадат в съда иск за морален тормоз. И пак бой, бой, бой и общесвтено полезен труд докато изплатят сумите.

27

Анонимен

преди 12 години

Транспортните фирми не са заинтересовани от никакъв ред в автобусите си, освен да вдигат цените на билетите в грозните си автобуси. На контрол подлежат само обикновените граждани, а такива *** като тия се возят с предимство и никой не смее да им каже нищо.

26

Rad

преди 12 години

Повсеместен *** терор навсякъде. Това ще е дереджето винаги докато управляват комунисти и бивши милиционери-беззаконие е анархия. Срам ме е да живея в такава държава.

25

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега от Български Хелзингски Комитет да заклеймят отношението на полицията към арестуваните, полицията на съд в Страсбург!!!

24

Анонимен

преди 12 години

да ама като пукне ще те съдят като за Човек

23

иво

преди 12 години

Аз наистина съм изумен , че тази държав не може да се справи не само с интеграцията на *** , но и с техният терор.Добре е , че в автобуса е имало и млади мъже, но ако е нямало. И доли е тяхна работа да се бият с пиани ***? Може ли държавата да ни осигури нужната сигурност и/или/ справедливост. Как се допускат пътници без билет? Как се качват пиани пътници в автобуса.? Защо преманаха Строителните войски в които държавата създаваше трудови навици в ***?Повече въпроси , но малко

22

Анонимен

преди 12 години

Каква е приликата между *** и куршум? ....леко потрепване на показалеца...

21

Анонимен

преди 12 години

Ще има ли сега пребити сиани или няма да има? Това е въпроса!

20

Аз

преди 12 години

Като са криминално проявени какво правят в автобус, а не са където трябва?Все по-лошо ще става с *** ...

19

БЪЛГАРКА

преди 12 години

ПАК ЛИ ПРОБЛЕМИ,ПАК САМО *** РАБОТИ,МАЙ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА ПОВЕЧЕ ГИ СЛАГАХА НА МЯСТО ,СЕГА ВСИЧКИ НОВИНИ ЗАПОЧВАТ С МАЛЦИНСТВАТА,А ТЕ МАЙ СА МНОЗИНСТВО ВЕЧЕ,НЕ СЕ НАУЧИХА И ПРЕЗЕРВАТИВИ ДА ПОЛЗВАТ,МИЗЕРНИЦИ

18

krasi

преди 12 години

Повече затвори, а който остане отвън - да се интегрира, но не на всяка цена.

17

Анонимен

преди 12 години

България се нуждае не толкова от нови магистрали, колкото от Трудово-възпитателни общежития (ТВО). Възпитание чрез принудителен труд - това е решението.

16

Българин

преди 12 години

Просто "младите мъже", които са се сбили с ***, са били твърде меки, очевидно. Ако ги бяха напердашили качествено, това нямаше да се случи.***, събори ли се на земята, се млати с ритници, докато не спре да мърда - това е. Милост за тая чума не трябва да има. Ако им бяха изпочупили мръсните лапи, нямаше да могат да хвърлят камъни.

15

Анонимен

преди 12 години

Стига с това РОМИ , *** или *** те са си такива .кой го измисли това да се наричат роми . ***

14

мак

преди 12 години

Да ги осъдят за хулиганство и причинени щети. Но по-вероятно е, че ще ги пуснат. *** са над закона, затова нито работят, нито плащат сметките, нито носят отговорност за престъпленията си. Има ли друга държава по-безсилна пред тази напаст, от България?

13

от 5-6 само 2-ма, що

преди 12 години

МИ ДРУГИТЕ КЪДЕ СА, ЩО НЕ СА В АРЕСТА, А, АМИ АКО ТИЯ МОМИЧЕТА БЯХА ДЪЩЕРИ ТЕ ВИ, КВО ПРАВИМ, КВО ВЪЗРАСНИТЕ ХОРИЦА ЛИ ЩЕ ГИ ЗАЩИТЯТ, ЩО НЕ ГИ РАЗПИТАХТЕ КОИ СА ДРУГИТЕ И НЕ ИМ ПОВДИГНЕТЕ ОБВИНЕНИЯ НА ВСИЧКИ И СТИГА С ТОВА ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО КАТО ИМА ПОВРЕДЕНА СОБСТВЕНОСТ И ПОСТРАДАЛИ, И СТИГА С ТИЯ ПРОБАЦИИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ГЛОБИ, СЛЕД КАТО СА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ - ЕФЕКТИВНО ПРАВОСЪДИЕ, И ОЩЕ НЕЩО ЕДВА ЛИ Е ВЪЗНИКНАЛ КОНФЛИКТА ЩОТО СА БИЛИ САМО ПИЯНИ, АЙ ПОМИСЛЕТЕ СИ ЩОТО ИМА ОЩЕ ТРИ МОМЕНТА

12

osata

преди 12 години

В статиите се отразяват само повредите по автобуса, но няма нито дума за това какво са преживели пътуващите, докато пияните *** са безчинствали вътре в него. Учудвам се на търпимостта на останалите пътуващи - ако аз бях в автобуса по време на този инцидент, щях да пожелая да сляза още в първите минути и да изискам транспортната фирма да ми възстанови цената на билета. Защото за безчинствата на *** в автобусите се знае прекрасно, но... не се предприемат никакви мерки.

11

Анонимен

преди 12 години

"В автобуса е имало почти само възрастни хора и няколко млади момичета...""Тогава се намесили няколко млади мъже..."---------------------------Последно? Хайде драскачът и редакторчето да напишат една истинска новина, свързана от начало до край, без двусмислици и измислици, за да си заслужат надника.