33

БАрут

преди 11 години

До 33:Руски не използвам, затова и трудно те разбирам. След като плащам данъци и половината от заплатата ми отива за тях, а другата половина за сметки, би следвало тази държава да се погрижи и за мен. Не очаквам кой знае какво, но поне да служи в интерес на гражданите, а не обратното. Ти щом си свободен човек, сигурно ток, вода и парно не ползваш, а?

32

Пак се започна!

преди 11 години

Аман от тази топлофикация! През няколко месеца го слушаме това! Цялото това вайкане е заради искане за ново повишение на цените! Докога!? Как искат да имат събираемост, след като сметките за парно са по-високи от заплатите на хората!? Нека цените са високи, но да бъдат такива, че поне 80% от домакинствата да могат да ги плащат без проблеми и без да обричат семействата си на глад и мизерия, за да задоволят претенциите на топлофикация.

31

Анонимен

преди 11 години

Така е Гогов, мнопола убива пазара с всичките му хоризонтални и вертикални връзки. А за да бъдеш на пазара трябва акъл. Всичко останало е до време.

30

до 29

преди 11 години

Много си зле брато :) естествено че дружества като Топлофикация, БДЖ, Градски транспорт и т,н, и т.н. имат социални функции и така е на всякъде по белия свят

29

vad

преди 11 години

Значи без да съм ползвал парно, зимата плащах по 100 лв.....баси къде отиват тези пари?! Насила се събират пари на хората, които не ползват и не искат да ползват, къде отиват парите, мамааа ви?Представете си за какво крадене става въпрос! Минах на друга стратегия - не плащам вече....как не фалираха вече, мамицата им!Дано го спрат завинаги този газ и да се приключи вече с топлофикация!

28

Охранител

преди 11 години

До Марк - 29Не са социалистически глупости, а са икономически факти и икономическа логика. И ти казваш същото, което и аз, Трябва да фалират, крайно време е, а това че в София какво щели сте да биете си е ваша работа. Ние в провинцията от 10-15 години сме на газ и климатици...поне знаем какво плащаме и можем да си го изчислим по всяко време, защото в топлофикация никога и нищо не е ясно със сметките, така, че сами се докараха до това положение и никой не им е виновен!

27

Mургина

преди 11 години

Това е само 1/10 от моето,.... милиардче!Така е при капиталистическа Бг!

26

Охранител

преди 11 години

Държавата ни в момента е: роднина, полицай, роднина, полицай....и така до края на света 12.12.2012...

25

Стършел

преди 11 години

....хайде стига с глупостите!....нали Топлофикация-София тая година били за първи път на печалба.....сега пък не си плащали на Булгаргаз...вземете се разберете, кой какво да ни лъже, че вече се "обиждаме" от такива лъжи.

24

Барут

преди 11 години

Не стига, че ни вдигнаха парното и топлата вода ами сега ще ни ги спрат! На маймуни ни направиха! Не, че не си плащаме сметките всеки месец и след тях почти не остава нищо за живеене! И проекта АЕЦ "Белене" спряха, и Козлодуй ще затворят, как ще се топлим, как ще си светим? Ама на кой ли му пука за народа, те управниците от няколко години са започнали тиха и мъчителна политика на геноцид.

23

Нема такава мафия

преди 11 години

Ей няма такава мафия, хората плащат по 200 лева парно и пак потъват някъде. Аз живея в Брюксел и плащам фиксирано 100 евро за топла, студена вода и отопление. Значи цената е същата, но тук приходите потъват някъде и накрая 150 милиона задължения.

22

:)

преди 11 години

А Ваньо Топлото е на свобода :)

21

do 13

преди 11 години

Da! Taka e! Ne znam kolko hora tuk pomnqt edna nowina ot predi 4-6 meseca za WIK Tyrnowo. Tam 90%, DEWEDESET PROCENTA ot wodata se gubi po traseto i w nowinite predstawitelite zaqwiha, 4e zagubata se pi6e w smetkite na horata. ZA KAKWO PO DIAWOLITE SI GOWORIM!!!!! DEWEDEST PROCENTA!!!! Ako se wyrjat WEC-owe na izti4a6tata woda, nqma da ni trqbwa atomna energiq sigurno. Tolkowa e golqma zagubata

20

Охранител

преди 11 години

Как не разбрахте, че при тези цени в България, топлофикация винаги ще е губеща и никога няма да може да се разплаща, защото в цял свят отоплението е със социален характер, а тук е създадено за да ни разкоства, както казва ББ за госпожицата си, т.е. за да ни разпори, да ни обезчести и всичко за което се сетите все в тоя дух...разфасовайте всички топлофикации в страната!

19

Анонимен

преди 11 години

A i bylgarina myl4i, myl4i. Po-tih e ot zadnite si 4asti.

18

до 16

преди 11 години

Питаш до кога ли - ами много просто. Един австрийски посланник спомена, че е недопустимо толкова много собственици на частни имоти да има в България. В нормалните страни според него хората живеят поднаем. Тов е целта - да се доведе народа до абсолютна беднотия и да му се изкупят имотите на безценица, след което да се превърнат хората в крепостни селяни и да се контролират чрез техните страхове - ако нямаш къде да спи семейството ти правиш големи компромиси. А като сложат регулация на рентиерите

17

Анонимен

преди 11 години

У Пуебло гранде ако искат и студената вОда да им спрат, ми е през онуй нещо...Щом ползваш-плащаш...ако ли не, шА гризеш дрЪвото:)

16

Анонимен

преди 11 години

Kradene, kradene, kradene, kradene, .... i pak kradene. Taka se krade ot toplofikaciq, 4e swqt ni se zawiwa. Edin osyden nqma. Nqma wystanoweni pari ot krajbi. Nqma izzeto imu6testwo na biw6i menijari. Kyde otiwat parite, koj gi krade? Cqloto ob6testwo znae, samo syda ne znae. Horata za kakwo si pla6tat, za myrlq6ko i kradliwo uprawlenie na Toplofikaciq li. Dokato nqma osydeni i zaporirani imoti i smetki, nqma da se oprawi Bulgaria.

15

Закво ви е газ

преди 11 години

нали има Картоф със праз, Тиква с мас

14

ама че държава...

преди 11 години

Да си ги вземе Топлофикация от Вальо Топлото парите...да заведат дело срещу него, а не да ни спират водата на нас...достатъчно са ни високи сметките...а пари пак няма?!