65

ДО 74

преди 11 години

А до сега ---Р.ОвчЪ .,...на какви цени ни продаваше тока /на собственият си народ/,и на какви цени го продаваше на Турция ,...разликата е огромна ,.... В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ!

64

REDvayler

преди 11 години

В Банкя по трънския курс сметнато, един реактор си е като един бидон-разкарваш го из цяла България, а народа ти плаща капризите-само че сметката не излиза-ние не искаме да плащаме тази сметка, а да ни питат!!! Нима това ни прави ***?

63

Анонимен

преди 11 години

За какво ви е референдум, за да забогатеят пак *** с по 30 лв. ли ?Изборите в България не се решават от народа, а от това кой има пари да купи *** гласове.

62

qwer

преди 11 години

Комунииии,знаете ли,че има предложение да бъдат осъдени майките ви,защото са дали живот на уродииии. Ха ха ха вие сте червеи гадни.Чакам ви с палците надоло,само пръстите ви вече мърдат. Браво на Бойко,задуши ви като задушен заек *** слузести.

61

Бг

преди 11 години

В крайна сметка сме отново -----СВЕТОВНО-НЕИЗВЕСТНИ---,ЗА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ!

60

пиер ДО 70ужда?

преди 11 години

Нима има здравомислещ, който не е разбрал, че дали е газ, дали е ток, Турция вече каза, че продава на пазарни цени-кое е по-евтинино и изгодно: да имаш своя АЕЦ или да плащап ч

59

Анонимен

преди 11 години

Не мислех да взимам отношение, но явно някои си мислят че да построиш ядрена централа е все едно да построиш градска тоалетна на центъра на Банкя например. От 2006г. не е спирала работата по подготовката на строителството. Направи се много. И нещо още: между НЕК и Атомстройекспорт имаше твърда цена по рязането на блока и цената платена от НЕК е по - малка от договореното. Така че някой нещо е откраднал са пълни измишльотини и твърдения на хора нямащи нищо общо с АЕЦ Белене. Просто се излагате.

58

filip filipov

преди 11 години

Цената за това безотговорно и икономически немотивирано решение ще я платят българските данъкоплатци - с по- високи цени на електроенергията и с намаляване на енергийната независимост на България.

57

otneseni

преди 11 години

Когато 2021 година закрием АЕЦ Козлодий, а не сме построили АЕЦ Белене и цената на тока се повиши 8 пъти, някой ще повиши някога доходите 8 пъти? Кой е този някой?

56

до 66

преди 11 години

Как каво праИме,.....СТЯГАМЕ КОЛАНИТЕ и ТРОШИМ КИНТИ!?

55

Анонимен

преди 11 години

До 62: Именно !

54

fermer

преди 11 години

Ние правим място за АЕЦ на Турция, за да може от износител да станем нетен вносител на електроенергия-други въпроси?

53

ШЕРЛОК ХОЛМС

преди 11 години

Колко просто ---,Уотсъне?---Кога ще се оправи България ...?---Когато започне да прави всичко ----ОБРАТНО!

52

pier

преди 11 години

За построяването на -ви блок на АЕЦ Белене са необходими 3 години, а на -ри блок още 4 години, докато строежа на седми блок на АЕЦ Козлодуй може да започне след най-рано 12 години-ние какво правим?

51

до 62

преди 11 години

До колкото знам ,във Франсето има най-много АЕЦ-ове !

50

Анонимен

преди 11 години

За 30 години чрез проекта аец Белене бяха окрадени парите които всички домакинстра в Б. са плащали от електрифицирането на Карлово до наши дни.

49

Корекция

преди 11 години

620 0 Отговори Анонимен преди 0 секунди До 49: Ако на Германия се налага да внася ел. енергия в пикови часове, то бъди сигурен, че това няма да продължи дълго. Апропо, ако се поитересуваш ще разбереш, че Германия съща така изнася излишна енергия и познай за кого ?... !яицнарФ

48

Анонимен

преди 11 години

До 45: Ако на Германия се налага да внася ел. енергия в пикови часове, то бъди сигурен, че това няма да продължи. Апропо, ако се поитересуваш ще разбереш, че Германия съща така изнася излишна енергия и познай за кого ?... !яицнарФ

47

Анонимен

преди 11 години

Определено кашата белене я забъркаха рубладжиите и сега всички ние ще плащаме тяхните кражби.

46

Анонимен

преди 11 години

***-политбюровци без ядрените централи след 2 години тока ще е 5 по -скъп от сегашния-вие обрекохте поне две поколения на ламбени шишета- че сте *** това е ясно,но че сте и гробокопачи на България е още по-ясно!!!!