81

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Българските газпромчета от два дни пик***ят шистов газ... - кумирите им гризнаха дръвцето във Варшава...

80

Анонимен

преди 12 години

забелязвам почерка на платените драскачи които са станали природозащитници - пак цъкат като луди минусчета, но се издадоха

79

Mihail_Kasabov

преди 12 години

Росен да вземе това решение, а не премиера. Достатъчно време е президент, така че да действа вече индивидуално.

78

Анонимен

преди 12 години

Насажда се мнението, че еколозите блокиращи едно от натоварените кръстовища в София са студенти и будни млади хора, които вместо да гледат мачовете от евро'2012 са излязли на протест в ползу роду. И още, тъй като е сесийно време - студентите рискували да ги скъсат на изпити, но се борят докрай за своите идеи.А дали е така?Видях ученици, майки с деца, колоездачи, хора разхождащи кучета, дори политици, но студентите ги нямаше.

77

ИВАН -СОФИЯ

преди 12 години

ПРОМУТРЕНСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ И НЕЙНИТЕ НАГЛИ РЕПОРТЕРИ ЗАСЛУЖАВАТ САМО БОЙ!СПОМНЕТЕ СИ КАТУНИЦА И ОНАЯ БЕНАТОВА КАКВО НАПРАВИ ТОГАВА!ИЗКАРА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ХОРА ***...

76

anonimen

преди 12 години

Ami Darzavata sled kato e zagrizena za pominaka na tezi hora da vzeme tia da vlozi sredstvata vav tezi ski pisti,hem ste ima kontrol,hem ste osiguri rabotni mesta i ne po malko vazno prihodi za haznata

75

ОСТАВКА

преди 12 години

ОСТАВКА!!!!

74

Анонимен

преди 12 години

Много е лесно да блокираш орлов мост - така може всеки, седи се на сянка в парка, пие си бирок и като му доскучее се повъргаля на булеварда.

73

Violetta

преди 12 години

Комсомолския син Плевнелиев изобщо не живее в тази държава. Той си има пари и имоти на стойност милиони, така че хич не го е грижа нито за екозащитниците нито за българския народ като цяло.

72

бостаня

преди 12 години

защо не искат инвеститорите да сменят предназначението на земята. Защото не може да се смени от гора на нищо, освен гора. Гората вече е описана и е включена в Натура 2000 и нищо не може да се промени. Затова и законът е такъв фалшификат. Той е отчетен фалшификат като счетоводство и като статистика. На базата на този отчетен фалшификат обаче тази писта, която е всъщност гора ще получава еко-субсидии вкл. за енергийна ефективност, вкл. за опазване на горския фонд, вкл. за залесяване, вкл. за рисърч, вкл. за каквото си поискат, а същевременно ще се водят инвеситор в паркова територия и ще им се възстановяват всички, запомни всички направени инвестиции. Не че Цеко ще направи инвестиция със свои пари. Ще натрупа в таксите фалшиви инвестиции и те ще му се възстановяват като ще печели само от това двойно - и от възстановяване чрез фондовете и от увеличените такси. До тук печели четворно общо. Ето и петото- ще представя оперативни разходи като инвестиции, както правят водоснабдителните дружества и топлофикацията и пак ще му се "възстановяват" тези разходи.

71

UACEG

преди 12 години

Диана Найденова-срам и позор за българската журналистика !

70

Анонимен

преди 12 години

Ехххх много сте жалки господа протестиращи "екозащитници" сега лъснахте колко сте компетентни като и Вие нямате единно мноние как да бъде направен закона!!! Но според мен е по важно да си протестирате да правите грозни и *** сцени да изливат агресия и най-лицемерно да се скандира "без агресия" това представлявате за жалост!!!

69

Анонимен

преди 12 години

Ужас днес тук няма на снимка Боко ТИКВАТА

68

Анонимен

преди 12 години

Ние видяхме до какво доведоха протестите и преговорите на "интелигентните" еколози през януари срещу шистовия газ - доведоха до мораториум който блокира дори разработването на конвенционалните газови находища у нас. Спечелиха хората които внасят синьо гориво, загубихме всички ние.Сега се правят подобни глупости които ще блокират туристическия бранш и ще донесат печалби за нашите съседи. Отново ще загубим всички ние.

67

Анонимен

преди 12 години

Ски курортите са като голф игрищата,правят се за парички.Колкото и да скача народа и писти и сеч ще има и шистов газ ще има и каквото ни поискат това ще им дадем.Малка България самостоятелна политика няма как да води.Бедни сме и като пътуват до Катар и до други богати страни политиците ни го виждат.

66

до 99

преди 12 години

Ако Станишко беше на власт, и той щеше да шитне ски-пистите като Боко, така че тук няма цвят. Нали при Тройната коалиция започна строежът на голф игрища в Пирин и хотели в Рила. Едни и същи са и тия, и ония, така че не виждам защо приписваш политически оттенък на екоактивистите... Да не говорим, че това не са екоактивисти, а обикновени граждани

65

teritorialno_podelen

преди 12 години

"Управляващите от ГЕРБ са съгласни да подкрепят ветото на президента Росен Плевнелиев върху Закона за горите, съобщи по-късно за Investor.bg Тома Белев."така е, защото управляващите преди това са му казали какво да прави :)

64

Анонимен

преди 12 години

Под шапката КБ и под вещото ръководство на БКП/БСП работят храбри еколози.Ура другари!

63

Анонимен

преди 12 години

Я да се изсече всичко и дърво да не остане да ви видя пистите.Лимони ще се садят тук след време и маслини.

62

Анонимен

преди 12 години

Прилича ми като диктатура на пролетариата - протестиращите еколозите в София които да речем са 20 000 хиляди - загубили връзка със земята и донякъде лумпенизирани се опитват да налагат своето мнение над стотина души които са близо до земята в Дупница, Сапарева баня и други селища.