159

Анонимен

преди 12 години

Но пък какво се получава ако за ремонт на старите ски съоръжения чакаме ОВОС и т.н. няколко години?

158

Конституцията!!!

преди 12 години

Аз пък искам да знам,Кой е Борисов, та да СПИРА ЗАКОНИ, ГЛАСУВАНИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ?България не е ли Парламентарна Република???България има ли Конституция, която постановява как се създават законите?Конституцията не казва ли, че само президентът може да наложи вето, което пада при повторно гласуване в НС с квалифицирано мнозинство и законът влиза в сила и НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ????????

157

Кайо

преди 12 години

В Швейцария имат по дузина референдума на година, тук нямаме и един. В Швейцария страдат от прекалено много демокрация, тук страдаме от липсата на такава! Нека се допитат до нас и за горите и за АЕЦ "БЕлене", така ще бъде най-честно за всички.

156

konsiel_gomes

преди 12 години

Президентът Росен Плевнелиев е просто една кукла на конци, която изпълнява всичко, което му се каже отгоре. А тази глупост за ветото - какви циркове играете не мога да разбера?

155

Съгласни сме

преди 12 години

Съгласни сме за ски-пистите, но при условие, че ще бъдат безплатни за всички деца на България, при условие, че ще се направят многобройни ски-училища, в които тези деца да се обучават.

154

Suzana.Torbalana

преди 12 години

Какъв е този театър на абсурда дето ни го пробутват?! Бойко вика браво на Росен задето бил наложил вето! Да се смея ли или да плача? Какво вето е наложил този Послушко Плевнелиев, при положение, че той е един фиктивен президент. Една удобна и весела пиончица в ръцете на Тато. Най-противоконституционно избраният президент на всички времена. Това е Плевнелиев.

153

Какви закони?

преди 12 години

Какви закони? Какви гори?Какви земи?Всичко пренадлежи на България! Долу мръсните ръце от родината ни!Послушахме ви да правим капитализъм, но 23 години минаха и все сме на "Прехода". Измамници, крадци и лъжци! Криминални типове, вие сами си режете клона на който сте седнали!

152

lubimec_13

преди 12 години

как няма да е радостен за ветото на плевнелиев, след като той самия му подсказа да го направи :)

151

Цъки

преди 12 години

На един референдум ще се види колко човека искат да карат ски, колко да строят хотели, кръчми и лифтове и колко не искат! Какво ще ми затварят пътища и кръстовища - знае се, че тези 200 - 300 от нах-активните са винаги с користни цели - я са платени, я са лично заинтересовани.Знаеме Цеко Минев как дава чантички с парички около изборите и как се гласува в Банско и района. България обаче не е Банско и горите и планините не са само за скиори!

150

Анонимен

преди 12 години

Алтернативата е всеки, който не прави по един милиард за две години премиерстване. Който работи, а не играе футбол в работно време. Който не ходи по тениска на официални събития. Който не е бивш (доколкото може да бъде бивш) престъпник. Който не лъже на ден по четири пъти за едно и също нещо. Който има екип от специалисти с мозък в главата, а не екип от неграмотни "юристи", които учат конституционен съдия за смисъла на Конституцията. Абе алтернативата на Бойко и ГЕРБ е ВСЕКИ ***.

149

Цъки

преди 12 години

Да се научат да правят референдуми! Народът може да се пита за всичко, ама на никой политик това не му отърва! В края на краищата от данъците на всички се плащат после масрафите, та най-добре всички по известната система "мажоритет", или волята на мнозинството, да се решават тези спорове!Не да ни набутат във военен блок или политически и икономически съюз, без да питат хората, дето ще плащат издръжката на контингенти на майната си или прищевки за щастливи кокошки, биодизел и зелени енергии...

148

М!

преди 12 години

До 165Да махаме тези мутри..., за да се качат пак предишните мутри на дървото? Ако се появи реална алтернатива, всички мутри сами ще изпопадат от високото. Къде е алтернативата?

147

Radiacionen tip

преди 12 години

На Боко Цвъцито: Нали не си представяте, че този, който показваше среден пръст, псуваше, това е човекът, който иска да защитава екологичните промени? Че този ще засади онзи цветя, които бяха погазени. Това нормално поведение ли е за един демократичен протест?. Че аз, като псувам, не съм ли посадил дърво!? Ти никога ли не си удрял, като някои улигофрени те изкарват извън кожата ти? Вашето поведение нормално ли е, да арестувате бабички? Гори, шистов газ, АЕЦ БЕЛЕНЕ- ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!

146

Анонимен

преди 12 години

Този тип е позор за България! Дайте да ги махаме тези мутри.

145

Анонимен

преди 12 години

А аз за два протеста не знам. Знам за ЕДИН протест и един МИТИНГ на ГЕРБ - организиран, хората се возят с автобуси, вчера бяха за 15 мин., днес за 10, утре за 5 и толкова. Просто ГЕРБ застава открито срещу българския народ, а партийните функционери се разхождат за няколко минути.Другото което не разбирам е с какви очи Бойко пак говори за заменки - заменките са за ограничена площ, а законът - за ВСИЧКИ гори. Поразиите от този закон са НЕОГРАНИЧЕНИ.

144

pdf

преди 12 години

Ами, трудно ще се получи консенсус. Противоречието се получава заради линията на управляващите - на всяка цена да раздават територията на страната на богати инвеститори по улеснена процедура, а малкия и среден бизнес да се ограничава, за да има достатъчно евтина наемна работна ръка за инвеститора. Законът за горите е само повод. Някой да забеляза протеста срещу инвестицията на Вал Биомас за изграждане на електрическа централа с биомаса във вилната зона край Перник, без да е получена ОВОС?

143

Анонимен

преди 12 години

естествено, няма да позволи, че те му дишат във врата там, цветанов и останалите от бандичката

142

Анонимен

преди 12 години

Така, така, референдум за АЕЦ Белене трябва да има! Трябва хората сами да си решат дали да има или да го няма! Ето, сега виждаме как пряко участваме във взимнане решения от национално знчение с ветото наложено върху закона за горите. Трябва да има гласност и всеки трябва да има позиция по проблемите, които засягат цялото общество!

141

бостаня

преди 12 години

Ами кЪ ша позволи...нЪл е 'зел веке парите...

140

Анонимен

преди 12 години

а що не почнахте от там, бе аланкоолу ? от широкото обществено обсъждане ?щото си мислехте, че кротко и мирно ще си го прокарате и тоя закон ли ? то пак ще го прокарате, ама на всички вече стана ясно за кого работиш, брато