211

ЗОРО

преди 12 години

Избори идват и ТОЗИ всеки ден почна да ни занимава с някакви глупости!!!

210

Анонимен

преди 12 години

Ей това Станишката, не спря да се оплаква и мърмори. Един вид демонстрира, че ще се бори със уста и г** , опс пардон със "зъби и нокти" за победа на предстоящите избори. Явно Герб доста са го "понастъпили" и "поохладили" в доста отношения. :)

209

faian

преди 12 години

Ей заради тоя Станишев,Не мога да изчистя монитора на компа,от червилото на баба си.

208

София

преди 12 години

Когато не ставаш за нищо друго, майчицата-партия те взема под крилото си. Освен това си наше дете, син на наш човек от БКП. Какво друго ти трябва. Да не говорим за морал и други човешки добродетели!Ето така издига БСП управляващите си. Явно други няма.

207

Prostak-menber

преди 12 години

Mezdu drugoto drogari gerbari,kogato oglozgahte fiksalniat resev of 8 bilion,how much did you leave to us to play with ?

206

Анонимен

преди 12 години

Простаците са си простаци. И Господ не же да помогне. селяни и прости са се родили,селендури ще си умрат!

205

Левата ръчичка

преди 12 години

Серго, казвал съм ти и пак ще ти кажа "Вазелина не прощава"!

204

Анонимен

преди 12 години

tva parazitite na bg ,tezi sasipaxa balgaria a vie dami i gospoda ste xodeshtite raboteshti trupove i im polnite gyshite .

203

До някой

преди 12 години

Оглозган е от хунтата Герб. Всичко останало се рзледва от компетентни органи..

202

някой

преди 12 години

Така да бъдем по точни фискалният резерв беше 7,5 милиарда в края на мадната му в момента е 5 милиарда. Разликата е около 2,5 милиарда, с които се плащат 20% национално съфинансиране по еврофондовете и други текущи разходи предимно по европероектите не говоря само за магистралите. А и в годините на икономически растеж в целия свят при положение, че сме във валутен борд е задължително да се трупат резерви. А какво ще ми кажеш за еврофондовете 2009- изплатени 400 млн 2012 изплатени 3,5 милиарда?

201

UK

преди 12 години

What has left from the reseve Stanishev left?Result-0

200

До някой

преди 12 години

За фиксалнят резерв които Станишев остави-8 милиарда ,да бъда точен.. В момента е оглозган до кости от хунтата Герб.АЛО?

199

някой

преди 12 години

Станишев колкото и да се опитваш да бъдеш алтернатива няма как хората да ти повярват, защото ти беше премиер преди само 3 години и всички помним некадърното ти и корумпирано управление, а ГЕРБ след 3 години управление могат да се похвалят с размразяване на еврофондовете, 75% договорени и 25% изплатени средства по тях при положение, че когато дойдоха на власт изплатените средства бяха около 1%.Освен това по всички магистрали освен Черно море се строи изнтензивно и след 2,3 години ще бъдат готови.

198

Проучване

преди 12 години

Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелогъзи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови пачаври. Иначе кой друг ще гласува за тях.

197

народа

преди 12 години

Браво Серго,мачкай комунистите от герб!

196

България 2012

преди 12 години

Разни кухи необразовани чалгарчета обикалят с по пет лева джобни пари и се наслаждават на лъскави билбордове,двайсетина километра магистрали и силиконови пачаври които хвърлят гюбеци в нощнтите чалготеки. По някакъв начин са се сдобили с втора ръка лаптопче и 30 инчова плазма. Това е. Всичко е наред. Те вече са наравно с истинските европейци. Браво, Бойко ни доведе до тази светла действителност. Ура!Тези същите не осъзнават че все още се въргалят в постелите на майка си,ядат фасулчето и се молят за 3-4 лева да може да се доберат до близкият мегдан и да срещнат останалите от съмишлениците си."Бойко е велик","Ние строим магистрали","Няма друга алтернатива", "Червени ***","Мръсни ***","Платени драскачи". И колко още други любими клишета набити в *** им необразовани канчета от закупенати от режима медии.(Умните знаят че повечето телевизонни канали и гнусните жълти медии са завербувани от хунтата Герб. Те все още си въобразяват че в 21и век Интернет не съществува и могат да бълват помия).Накрая след като се напушат и похарчат тези 5 лева ще се върнат у дома. Ще пуснат българска телевизия,ще чуят новините на турски,ще изгледат листопад. Ако са късметлии може и Азис да хвърли някой гюбек и Ивана да изграчи последният си хит.Няма значение,веселба да става. Утре ще се събудят и главатарят Боко ще изгрее на екрана.Той ще ги стопли отново с известните слова: Повишение на заплатите няма да има,повишение на пенсиите абсурд. Болници,училища и такива подобни скоро не се предвиждат. Но,голямо Но няколко мижави спортни залички и още десетина километра магистрали се плануват за близкото бъдеще.Всички си отдъхват-Ей голям пич е този Бойко бе,ние сме европейци направо.УРА!

195

Анонимен

преди 12 години

ЧУФУТ - XAMCTEP !!!

194

Анонимен

преди 12 години

"Хора!!!!Този човек е Е-В-Р-Е-И-Н.Той няма какво друго да каже,освен да насъсква хората едни срещу други."Всъщност, ти не казваш нищо друго, освен да насъскваш едни хора срещу други. Срамота.

193

RED

преди 12 години

НИТО ГЕРБ СТАВАТ НИТО БСП ВРЕМЕ Е ЗА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКАТА МЛАДЕЖ,ХОРАТА ИСКАТ РАБОТА ,ЗАПЛАТИ И БЪДЕЩЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМАМА

192

Анонимен

преди 12 години

Цялата истина за ХамстераСергeй Дмитриевич Яков-Станишев е роден на 5.05.1966 в град Херсон, Украйна. Това е най-еврейския град в Украйна. Господин Станишев не прави изключение. И по двете си родови линии той принадлежи на стари еврейски родове. Майката на Станишев, Дина Мухина е от Херсон, откъдето той взима и съветско гражданство. Тя е чистокръвна еврейка - смес от евреи, имигрирали след Болшевишката революция от Германия (роднини на Бронщайн) и местни украински евреи от хазарски произход.Бащата на Станишев също е евреин, за което говори и вехтозаветната му фамилия Яков. Бащата на Димитър Станишев се е казвал Якоб. Самият Димитър Станишев е бил партизанин от 1944 в отряда Чавдар, откъдето се познава и с Джуров и Живков. Той е един от главните участници в пуча срещу Тато през 1989, заедно с Младенов, евреина Луканов и помака Семерджиев. По-късно става свидетел срещу Живков в съда.Самият Сергей е пратен от баща си да учи в Москва. Злите езици говорят, че е заради нетрадиционната му ориентация да не срами баща си, който през 1984 е секретар в ЦК на БКП. През 1989 Сергей завършва Московския държавен университет, като темата на дипломната му работа е "Ролята на униформата в Съветската армия". В семейството си се е говорило на руски, българско гражданство взима едва в края на 90-те години, когато е решено от БСП той да влезе в политиката. Чуждото гражданство го спасява от казарма, не е женен, няма деца, няма трудов стаж преди да стане премиер на България. Фиктивната му приятелка по време на изборите Елена Йончева отдавна не живее с него. Злите езици говорят, че сега общува с Кристиян Вигенин (ръководител на евргогрупата на БСП), Азер Меликов и костинбродския шоумен Азис.