187

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ винаги изпълняват поетите ангажименти, към големите спонсори на партията, инвестицията си струва.

186

Анонимен

преди 12 години

Когато има етнически сблъсъци , проповядване на омраза и хулигански прояви, арестуваните са значително по-малко от случаите, в които се засягат интересите на Цеко Минев-странно.

185

Българина

преди 12 години

АБЕ ПЛАТЕНИ ЕКОЛОЗЧЕТА ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ ПРОТИВ *** ДЕТО ИЗСЯКАХА ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВСЯКА ГОДИНА *** ИЗСИЧАТ 5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ГОРСКИ ПЛОЩИ ОТ ТЕЗИ ПРЕДВИДЕНИ ЗА ПИСТИ И ЗАСТРОЯВАНЕ.АИДЕ ИЗЛЕЗТЕ СРЕЩУ *** С БРАДВИТЕ БЕ СТРАХЛИВЦИ.ДА АМА НЕ ВИ СТИСКА. ТАКА Е ПО-ЛЕСНО МИЩОЦИ НА ПАВЕТАТА.

184

МИНИСТЪР И ДЕПУТАТ

преди 12 години

Единствената ми молба към хората е да не затварят Орлов мост. Да отидат пред парламента, пред Министерски съвет, където искат в София могат да протестират, призова ги премиерът.ЧЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ ТАМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ????????ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ СА ПРАЗНИ,ТАМ НЯМА НИКОЙ!!!!!*** СЪС ***!!!!!!

183

z3n

преди 12 години

Моля да се отбележи че не само еколози бяха вчера на Орлов мост, който беше блокиран за повече от час, информацията ви е неточна. ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ НЕВЯРНАТА ИНФОРМАЦИЯ В МЕДИИТЕ!

182

gun

преди 12 години

mrazq kukite

181

патриот

преди 12 години

Трябва всички да излезем на Орлов мост, а не да драскаме по форумите.

180

Анонимен

преди 12 години

Първо палки и арестиСледват стадиони с телени оградиа после и Белене ама не АЕЦ а острова

179

Анонимен

преди 12 години

Напълно подкрепям 489. Време е да най-накрая да вземете едно решение в полза на народа и най-накрая за изритате Витоша ски. Защото ми писна целият град да е заложник на Цеко.

178

Българин

преди 12 години

......а когато *** три дена размахваха брадви из София и се заканваха, че ще изколят всички Българи, имаше само четирима арестувани !!!!Какво да говорим повече?

177

ооо

преди 12 години

Нека арестуват, ние направо ще бесим, мамка им мутренска!

176

До 488

преди 12 години

М, да протестиращият на снимката няма нищо общо с твоите идоли нали- дебеловратите мутри и чалгамутреси- идоли на сегашното време и на тиквата. Щом не влизаш нв този стереотип значи си или клошар или червен старц/бабичка, така ли Тиквопоклоннико?

175

Анонимен

преди 12 години

Г-н премиер, не позволявайте на шепа *** да взимат града ни за заложник. Бъдете безкомпромисен!

174

В

преди 12 години

Аз не знам на "Орлов мост" да има дървета?! Защо платените-пияни и дрогирани "природозащитници" протестират там?! Нека да отидат да протестират в горите...но те не знаят как изглеждат горите, а и не се знае дали след това ще могат да се приберат в уютните си градски жилища.Бог да ни е на помощ с такава продажна ***!Този закон трябва да стане реалност, за да не изчезнат и малкото останали Българи!

173

gost

преди 12 години

Браво момчета и момичета! Лошото е че тиквата не се е стреснала- едно си говори по телевизията, съвсем друго се случва, и които го избраха ще кажата ето бб колко е добър, колко е разбран, а закона ще бъде приет, горите изсечени.

172

ГЕРБ се стреснаха

преди 12 години

Тиквун Велики даде заден по Нова ТВ, ще уволнява полицаи, ще си изпрати депутатите сред нараода за да се порадват лично на народната любов и ще върне закона !Тази вечер ние ще му благодарим отново на Орлов мост, НОВИЯТ СИМВОЛ НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !

171

Gost

преди 12 години

Ако имаше как и въздуха щяха да ни вземат и да ни го пускат на малки дози срещу заплащане с ежемесечна индексация.

170

Z

преди 12 години

Според мен има много по-силни форми на протест. Теглети си парите от банката на Цеко Минев и агитирайте вашите роднини и познати също да го направят. Аз лично прехвърлих всичко което имах там и си закрих сметките.Знам, че повечето хора нямат много пари , но това няма значение, когато хиляди го направят ще боли много...

169

АА

преди 12 години

Браво на ГЕРБ ! Все повече заприличвате на милиционерите по митингите от татова време.Щом при този незначителен митинг използвате сила ,а и щом вкарахте мотоциклетистите в действие да газят и с возилата да притискат протестиращите,значи съдбата ви е предрешена.Сега е ясна цялата ви същност . Колкото по често използвате сила,толкова по бързо хората ще излезнат на улиците.Довиждане другаре.

168

некои си

преди 12 години

аз мога да кажа само това :) youtube/watch?v=wI_OpZiMdeU