17

Анонимен

преди 12 години

Евала! Свалям шапка на тази жена! Една жена се е реализирала в живота когато е дала живот, а не когато прави кариера! Дано близките на родилката са на нейното ниво и разкажат след време на детенцето какъв човек е майка му! Поклон! Тази постъпка не може да бъде разбрана единствено от последователите на Бърдоквата, които се радват само на родени чавета, но нормалните хора в тази държава са повече! Почивай в мир мила!

16

Ани

преди 12 години

Жалко за родилката, но пък тя е изпълнила своя дълг-родила е дете, което ще продължи нейния път! Малко са тези жени, които биха дали живота си за да родят деца! Поклон пред храбростта и! Сигурна съм, бащата и родителите на починалата ще отгледат един достоен човек за уважение!

15

Анонимен

преди 12 години

Каква саможертва, каква любов - тази майка обрича детето си да живее без да се е докосвало до майчината обич. Причините може да са различни, но резултатът по нищо не се различава от тези деца, които биват изоставени от родителите си. Жалко и мъчно ми е за това детенце сега.

14

osata

преди 12 години

Много моля, не критикувайте постъпката на жената.Преди 1 година загубих сина си /също млад/ от злокачествен тумор на мозъка. Прекрасно зная колко му се искаше да живее и как се радваше през последните си месеци на природата, небето и слънцето. Ужасно е да се живее с мисълта, че краят е толкова близо.Жената просто е искала да изживее всички земни радости, най-голямата от които е да стане майка.Съболезнования на близките, нека да са здрави, за да отгледат детенцето.

13

Анонимен

преди 12 години

не ги разпознава,просто мама и тати вечер на маса това си говорят!Че герберите са виновни за всичко!

12

АЗ

преди 12 години

Каква смелост, какви 5 лева.Нормални ли сте, това е супер безотговорна постъпка, тя е знаела, че има реален висок риск да умре, сиреч да остави детето сираче.Какво му е геройството да родиш и да се отървеш.Геройство и смелост е да отгледаш, възпиташ, образоваш дете. Най-лесната работа е да забременееш и да родиш, много по-трудни са следващите 15 20 ... години, в които трябва да загърбиш всичко и да се грижиш за малкия човек, до момента в който, може да се грижи сам за себе си.Жалко за детето.

11

15

преди 12 години

Най-простите се открояват! Никой не може да сбърка пост на интелектуално недостатъчен гербер, освен ако той самият не е такъв!

10

Иван

преди 12 години

до 11: И как ги разпознаваш че са гербери - като чета постовете толкоз *** има ама не смятам че са гербери - приличат ми на всякакви - какви са белезите все пак.

9

12

преди 12 години

Каква политика виждаш в изречението "Дано детенцето е добре!" Май герберите не можете да четете и само кого да умъртвите мислите!

8

Колецо

преди 12 години

12-ти слагат ти минуси защото пак обръщате семейната трагедия на политически спорове..Не мисля че тук е мястото за политика..Едно разбито семейство..едно дете без майка...Господ да не дава !

7

от 3

преди 12 години

Гледам герберите на изречението "Дано детенцето е добре!" написали 12 минуса! Що така бе нещастници! Искате и то да почине ли! Да остане само вашият електорат - ***!

6

есрг

преди 12 години

ей нещастници ,разкарайте тва "трагедия!" от заглавието,безпристрастни,обективни и т.н. през крив макарон,само и само да грабнете внимание тотално се отплесвате не е коректно,вашата задача е да съобщите дали е трагедия сам решава читателя, изглежда като жълт вестник вашата медия,но шом това е имиджа който целите -ок

5

:(

преди 12 години

Гадна работа, детенцето ще расте без майка, дано бащата е достатъчно любящ и гризовен да запълни поне малко тази липса :((

4

Анонимен

преди 12 години

Смела жена и майка !!!

3

Анонимен

преди 12 години

Няма по-силно от майчината саможертва. Най-висшата форма на любов!

2

Анонимен

преди 12 години

При ГЕРБ всичко е смърт! Дано детенцето е добре!

1

живо и здраво

преди 12 години

Да е живо и здраво бебето!