120

Анонимен

преди 11 години

до 143, 142, 137, 136, 130, 125 (а може би и други).... това са коментарите на един и същ човек само в рамките на тази страница. Личи си по стила, подредбата на текста. Успокой се малко, човек, ще те заболят пръстите, как се мотивира така да подкрепяш така зверски Лазаров и Любо Ганев?

119

Едно на нула

преди 11 години

Едно на нула за мафията, в мача и срещу България!

118

Анонимен

преди 11 години

Как на Европейското 2009-та пак имаше сработен екип,та станахме 3-ти?

117

Анонимен

преди 11 години

Ако от федерацията имаха малко акъл, нямаше да изритат Пранди, особено след като именно под негово ръководство станахме трети. Тия хора незабавно трябва да си подадат оставките.

116

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя Стойчев мнооооооооого дебел бе !!!

115

Elle

преди 11 години

Колкото повече чета из форума,толкова повече се хващам за главата.Преди 5-6 години всички викахме за Мартин Стоев и не трябва да се отрича,че постигна успехи с отбора (Олимпиадата в Пекин - извинете,но сама федерацията ти да си отзове капитана на националния и да го заподозре в употреба на забранени вещества - е това никъде го няма!),после федерацията се изгаври с него и го махна.Но хора тогава имаше сработен екип - спомнете си колко играча тогава прекратиха активна спортна кариера..............

114

Анонимен

преди 11 години

Не знам колко хора пишат и това няма никакво значение пред фактите. Аз се опирам на факти,а не на празни приказки ала Радо Стойчев.

113

Анонимен

преди 11 години

Манталитет на победител,пък всички ни бият. Тия празни приказки ги крещи в залите. Пранди за 1 година ни направи 3-ти в Европа. Стойчев с манталитета на победител ни направи 6-ти и едвам се класира за Олимпиадата след 2 квалификации с отбори като Пакистан и Египет. Лазаров и Ганев са дали нещо за България- успехи ,медали, успешни ръководители. Какво даде лекето Радо Стойчев- СКАНДАЛИ,а отбора нищо не играе вече почти 2 години!

112

Анонимен

преди 11 години

Един и същ човек пише всеки втори коментар в полза на Федерацията. Почеркът и подредбата е една и съща на коментарите му. Лесно се вижда с просто око. Сега ще ги промени,може и на латиница да пропише, но някой из форумите явно си мисли, че като манипулира четящите, кой знае какво ще стане :). Жалко за Стойчев и Казийски наистина.

111

Анонимен

преди 11 години

Колко време да му дадат - от 2010 е треньор и нищо. Пранди беше 1 година треньор и ни направи 3-ти в Европа. Колко да чакаме "великана" Стойчев- докато ни закопае извън 10-ката ли?

110

до 136

преди 11 години

Щом си тръгнал да обясняваш кой какво има зад гърба си, Лазаров и Ганев имат обръчи от фирми, а Стойчев и Казийски голямо сърце за България. Неслучайно им бяха насълзени очите така, както Лазаров и Ганев няма да ги видиш...

109

фен

преди 11 години

До 130Не виждас сине, не виждаш. Когато на европейското можехме да се борим за медали и да не срещаме руснаците. Е те този Стойчев каза " Ако искаме да печелим медали не трябва да се страхуваме от този или онзи. Аз съм свикнал да побеждавам и искам да науча и отбора да мисли така" Сине това е манталитет на победите, не на мишка като Лазаров и Ганев и подлогата Тонев. Анадън му. ААААА и да те запитам кой уволни предните треньори. Радо стойчев ли?? Виж какво е отношението на федерацията

108

Анонимен

преди 11 години

Че как няма да имат медали *** и инженерчето.Че нали са от 100 г. във федерацията.Все някой талантлив треньор ще дойде.От кога е Стойчев? Че дайте му възможност да покаже какво може, а не при първата загуба и аут.

107

Анонимен

преди 11 години

Не е нужно да си от Федерацията, за да погледнеш сухата статистика и да видиш кога сме имали успехи и ,че при Стойчев успехите са нула! Твоите приказки са празни приказки,като тези на Стойчев,на фона на целия му провал за България. Очебийна е разликата наистина между Стойчев и лазаров и Любо Ганев - Стойчев провали отбора и не спечели нищо, а Лазаров и Ганев имат зад гърба си няколко медала за България.

106

rument

преди 11 години

PD - Има 3-4 добри треньора,другите не са на ниво за да водят национален отбор.

105

Анонимен

преди 11 години

Просто из форумите явно има хора на федерацията :) Аз не смятам, че един средно интелигентен човек не може да направи сам разликата между Лазаров и Любо Ганев от една страна, и Радо Стойчев и Казийски от друга. Очебийна е просто, от земята до небето.

104

PD

преди 11 години

Пак нещо ни разиграват медиите. Кой пусна мухата че М. Стоев е избран за треньор на Националния ?И защо се въртят едни и същи популярни чрез медиите имена. България има само 3-4 треньора ли ? Хайде стига моля.

103

55

преди 11 години

отборът при Стойчев е слаб. Той може да си говори всичко. Гледайте статистика и вижте класиранията ни в предишните години. Сега с 1 000 000 напъна взехме квота. Стойчев прецака нещата на европейското.

102

Анонимен

преди 11 години

Волейбол , и то силен, имаше преди Радо Стойчев,надявам се след него пак. Поглеждам Стойчев- НУЛА успехи с отбора ни. и му бяха нужни 2 квалификации за олимпиада,които да му уреди Федерацията в България. Поглеждам Лазаров- Уреди 2 квалификации, правителството преведе 1 милион лева повече заради това,че Стойчев загуби 1-вата квалификация и се наложи 2-ра с още по-слаби отбори, но пари се харчат. Поглеждам пак Лазаров и Ганев - Те постигнаха медали за нашия отбор. Успехите са зад тях.

101

Анонимен

преди 11 години

какво значи това играча да определя с кой треньор иска да работи,какви са тия капризи на гърба на националния отбор? Или треньора да определя кой да му е шеф на Федерацията,която на него му е пряк началник?! Това и в детските приказки го няма. Сигурно защото възпитава на наглост.