159

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям мотивите,които Радостин Стойчев изтъкна.Сегашното ръководство се е окопало заради далаверата,не заради волейбола като спорт. Пранди като чужденец не посмя да каже много от тези неща.Просто замълча.Радвам се,че най-накрая се намери човек,който да постави болните върпоси на масата.Убеден съм, че сегашното ръководство на БФВ е изчерпано и не може да даде абсолютно нищо за спорта. Изгониха по безумен начин Пранди, а след него отново по скандален начин в неподходящ момент и Стойчев.

158

Анонимен

преди 12 години

тук вече става въпрос за битка между кадърните хора в тази държава и некадърните хрантутници - връзкари. Точно за това става въпрос. На някои хора като Стойчев и Казийски им писна да вършат цялата работа и накрая техните успехи да са общи, а техните неуспехи - само техни. Има много връзкари-комунисти в ръководните длъжности не само във волейбола, ами навсякъде. Това е битка на морал, а не на пари. За да се оправи държавата трябва кадърния и доказалия се да е над връзкаря. Това е истината.

157

Анонимен

преди 12 години

До BG VolleyballИ кои са тези зали? Защото в БГ има точно 3 зали, които стават за провеждане на състезания (Самоков, Варна и новата зала в София). Останалото е в стил ученически салон. Даже са неподходящи за тренировки! Не виждам и федерацията да подпомага детско-юношеските школи. Условията са отвратителни.Защо Лазаров лъже за постъпленията от участията в Световната волейболна лига? Лазаров и сие трябваше да си подадат оставките не заради Стойчев, а заради провалените мъжки и дамски шампионати

156

Анонимен

преди 12 години

То във фейсбук много лесно да се правят подписки,ама като те питат за какво я правиш подписката и в подкрепа на кой? Почваш да се чудиш. Радо Стойчев- именно него подкрепяте,а той се провали с националния отбор и продължава да наглее. Работника иска оставка на успелия си шеф.Абсурд. Медалите за България не ги донесе Радо Стойчев, а други тренери. Радо Стойчев само разби отбора заради егото си!

155

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега- Радо Стойчев иска да облъчи лековерните ,че само той може да оправи волейбола. А всички волейболни легенди наши са некадърници ли? Само че фактите говорят обратното- Федерацията е постигнала успехи за България,а Радо Стойчев-не. Той е избран за треньор,а не за президент. Като се кандидатира за президент на изборното събрание-тогава да излага програма и идеи- а не така по пазарджийски начин!

154

чичо Тиквичка

преди 12 години

От галфона радо повече зян, отколкото кяр!

153

Анонимен

преди 12 години

Тука много пари играят :)))

152

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям ФЕДЕРАЦИЯТА! Само като изхвърлим некадърните от националния отбор ще излезем от тинята и ще има бъдеще за волейбола! Първите двама вече си тръгнаха!

151

Анонимен

преди 12 години

EI , MNOGO SE UYADOHA TIA LIUBO GANEV I ONIA DRUGIA 150 KILOGRAMOVIA I ESTESTVENO DJRTIA *** LAZAROV.... M*** IM DA ***

150

Анонимен

преди 12 години

За тази работа има изборно събрание, а не като Радо Стойчев да се кара през медиите- това е просташко! Той е назначен за треньор, нищо не направи,почна да сваля ръководството. Това е все едно да отидеш на работа в някоя фирма и след няколко месеца да поискаш оставка на началника си . Това е правен абсурд. И върви само в България и сред лекомислени фенове!

149

Анонимен

преди 12 години

Къв е този *** Стойчев бе?! Къде ни класира?! Само провали Голям мач направиха с Пакистан! Онези с джапанките:))) Кой е той, че ще сменя ръководство! В дъното се оказаха парите от екипите,а! ***!

148

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям РАДО и МАТЕЙ! Само с генерални промени ще излезем от тинята и ще има бъдеще за волейбола!

147

Анонимен

преди 12 години

Вижте не сте прави защото

146

Е.Симеонова

преди 12 години

от тях не получава заплата за "работата" си там, че от Световната лига са постъпили само 60-70 000 долара във федерацията и още куп други нагли лъжи. Просто Радостин Стойчев и Матей са първите и единствени може би които дръзнаха да се опълчат срещу тази простотия и се държаха като истински мъже. Колкото до това какво са постигнали и двамата - въобще няма коментирам, то може да се отрича само от хора, които гледат спорт само по телевизора. Едно голямо БРАВО на Радо и Матей

145

Анонимен

преди 12 години

Тове *** безподобно Лазаров няма ли да се маха най-после? Всичко почна от безумното и емоционално решение да махнат Радо след загубата срещу германия....от там се почна...А можеха просто да преглътнат една *** загуба, защото на всеки се случва...Радо да не е робот егати...така или иначе имахме още един шанс и ето че успяхме и се класирахме за олимпиадата! Смешници прости. Сега можехме още да си имаме отбор...

144

На 144

преди 12 години

Робската психика не може да възприеме, че ръководителят не е за това да му изпълняваш безпрекословно нарежданията. Треньорът е специалистът, той е най-близо до кухнята в спорта. Това са неговите условия.Шефът на федерацията има организационни функции и няма право да оценява отбор и треньор по субективни критерии.Не му е работата това. Примерите ти са ***.Работих на място, където двеста души свалиха директора си. Това беше през 80-те години.Да бъдеш шеф, не значи, че си най-правият и добрият!

143

До малкото Наде (147

преди 12 години

За това се нарича УС - защото управлява и носи отговорност! Дори и по тази логика трявба да си подадат оставката след като се сменили Пранди с Радо!Според теб УС никога няма да си подаде оставката защото винаги треньорът ще е виновен! Осигурили ... това което са осигурили е тяхна работа - стига сме мислили по български! Освен това тези пари не са ги извадили от джоба си!

142

Е.Симеонова

преди 12 години

Престанете с това, че треньора, който и да е той, няма право да иска оставка нямал право да иска оставка на работодателя си. Аз ако видя нередности при шефа си ще отида в ИТ, къде тогава трябва да отиде треньора на националния отбор? Или може би трябва да продължи да си мълчи и да им играе по свирката на шайка номенклатурни старчета? Успехи - да, имали сме, но благодарение на редовите треньори, спортисти и т.н. Гледахте ли пресконферецията им - та има ли нормален човек, който да вярва че никой

141

Анонимен

преди 12 години

СПОРТИСТИТЕ са същите когато станахме 3-ти в Европа, но при Радо Стойчев се загубиха ТЕХНИТЕ ФИЗИЧЕСКИ качества и СПОРТНА КУЛТУРА. Така е като те бие Германия насред Зала Армеец. И пак чакаш Федерацията да ти осигури 2-ра квалификация. Какво повече да коментираш тоя некадърник Радо Стойчев.

140

Анонимен

преди 12 години

Няма как случайно при Данчо Лазаров да са успехите,а щом дойде Стойчев приключиха успехите.Просто Данчо Лазаров е успял ръководител на Федерацията и успехите говорят за неговата работа. Липсата на успехи за България говорят за работата, ама само с устата на Радо Стойчев. Това са фактите!