188

пич

преди 12 години

Много се рдвам , че ГРРБ запазва електоратът си. И аз ще гласувам за Меглена Кунева.

187

Pipistrella

преди 12 години

Я виж ти "голямата надежда" на олигарсите май наистина ще трябва да се надява на чудо, за да бъде фактор в следващия парламент, дори остатъците от жълтия и синия вот, не могат да й осигурят билет за райските порти на парламента. не може и да бъде другояче, имайки предвид що за партия ще е "България на гражданите" - ни риба, ни рак, уж дясна пък с червен лидер...

186

Faust2

преди 12 години

То нищо чудно и да се окаже така. Кунева с всеки изминал ден губи все повече и повече подкрепа. В крайна сметка може дори да не влезе в парламента.

185

kompot

преди 12 години

доволен съм от това проучване! щом кунева липсва в схемата това ме прави истински щастлив! не искам някаква крадла да ме управлява. краде история, краде членска маса, сега краде и избиратели! това е толкова долно

184

koko_shanel

преди 12 години

"От останалите партии на този етап потенциал за успех демонстрира единствено учредената от Меглена Кунева формация "България на гражданите"." Едва ли демонстрира каквото и да е било партията на Кунева. Тя до избори ще се е разпаднал, убедена съм. Балона който се раздува там вече е пред пръскане, защото *** хора вътре и техните кухи идеи, не се нравят на народа.

183

ЕмПиЕмПя

преди 12 години

Незнам кои са "Афис" но коалиция ББ няма да прави никога,стига с тези манипулации!

182

Дядо Йоцо

преди 12 години

ДПС ли? От къде на къде трябва още да търпим една купа партия, която по никакъв начин не участва ефективно в управлението. Изобщо нито една от партийте ни не става, затова и хорицата се подвеждат по старата-нова Кунева и нейната България на гражданите, която май ще е повече България на олигарсите :)

181

Анонимен

преди 12 години

Абе и Станишев и Борисов ги псуват,но Бойко го псуват престъпниците Сергея го псува цяла БЪЛГАРИЯ.След втория мандат на Борисов,ще го искаме и за трети,но той няма да иска...наистина ще е много уморен.Най вероятно ще стане президент,а Дянков ще е премиер.И тогава комунистическата *** ще пеят любовна песен за БОЙКО,защото Дянков ще ги разпилее без милост.ТВЪРДО И ОТНОВО ЗА ГЕРБ.

180

plug_n_play

преди 12 години

Меглена Кунева не я искам в българския парламент. Достатъчно видях от нея като министър и еврокомисар. Като толкова иска да влиза в парламента да каже, защо при преговорите, които тя водеше договори най-ниските субсидии за българското селско стопанство?

179

Анонимен

преди 12 години

България се тресе , в буквалния и преносен смисъл , но ГЕРБ и Борисов са непоклатими . Има ли все още някой , който да вярва на тези стакмистики ?!

178

Granatomet

преди 12 години

Иска ви се ,но пак ще бъдете изненаданиЗа тези трите ще гласуват само *** ичувалчета

177

Анонимен

преди 12 години

Според някои мастити социолози нямаше да има и втори тур на президентските избори, каква разлика даваха с БСП, спомняте ли си? А само 100 хиляди гласа и Смотлю нямаше да е никакъв президент, не че сега той е такъв де.

176

Анонимен

преди 12 години

Абе Гроб май не е много сигурна...:-)Ако Борисов се пръсне от преяждане че вземе ***.

175

Десен

преди 12 години

Пълна пародия са тези платени проучвания, как пък въднъж за толкова години мен никога не ме питаха. Мята прогноза е БСП и ГЕРБ с почти равни позиции не се наемам да кажа кой ще е първи, все пак везните с малко, но клонят към ГЕРБ, 8-9% за Кунева, 6-7% за ДПС, СДС 4-5%. Друг едва ли ще влезе в парламента. Ключа за коалцията ще го държи Кунева и тъй като тя се определи за дясна най-вероятната коалиция ще е ГЕРБ-КУНЕВА-СДС. Запомнете това което ви казах и ще си говорим след време.

174

СВ

преди 12 години

Ще ви оправя за 800 дни...вервайте ми. Ще ти купя колело...ама друг път. И така до днес

173

Трайчо Овчев

преди 12 години

Търпение трябва бе хора, как искате ГЕРБ да оправи положението, когато наследството от тройната коалиция е толкова лошо?Търпение, нека да мине този мандат, нека да подкрепим ГЕРБ и за следващия мандат и тогава да ни дооправят.

172

Не сте добре !

преди 12 години

Който мисли, че това правителство е успешно явно не е добре с главата. България е пред фалит, бе гербери. Може вина да имат и червените крадливци, но ГЕРБ нищо не направи за подобряването на положението. А и червените *** са си на свобода, Доган също, Галеви и те. Единствените, дето духат супата сте ВИЕ !

171

Ради

преди 12 години

Милиционерите отново се разшетаха из форума! Акъла им като на този от 224 - що за *** трябва да си,за да се кефиш на такава простотия!! Това са те - каквито им подаръците такива са и тези,които ги получават!

170

Да де

преди 12 години

За царя едно може да му се признае, не ни е лъгал. Каза ни в прав текст какво възнамеря - да ни оправи за 800 дни. И си го спази. Оправиха ни добре, още ни държи. *** народа ***, мисли че он говори алегорично.

169

Истината

преди 12 години

Пак ли ще гласувате бе овчици мамини? Пак ли празни надежди? Докога? Българите сигурно са най простия народ във вселената щом за 22 години не можаха да разберат че когато мафията е на власт, ЕДИНСТВЕНИЯ изход е сформирането на народен съд и прилагането на пряка демокрация + нова конституция! Всичко останало е прах в очите на народа и чиста загуба на време!