65

Анонимен

преди 11 години

ТАКА Е, В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ КАКТО НЕ СЕ СЛУЧВА С ПАЦИЕНТИТЕ И БЕБЕТА ПО-БОЛНИЦИТЕ! Е, ТАЗИ БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ ПРОСТО Е УНИКАЛНА И БЕЗГРАНИЧНА!

64

Ники Ст.

преди 11 години

ЗА ТРИ ЧАСА ЧУДЕСИИ МОГАТ ДА СЕ НАПРАВЯТ , ДОЛНИ ВИЗАНТИЙЦИ, ТРЯБВА ТАЗИ ДЕСТИНАЦИЯ ДА БЪДЕ НАПЪЛНО ЗАБРАВЕНА - ДА ВИДЯТ ТОГАВА КАКВО ГИ ЧАКА, ДОЛНА ГРЪЦКА *** НАДМЕННА...... ДАНО ПОДЕЙСТВА ОТРЕЗВЯВАЩО НА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ЗАПЪТИЛИ НАТАТЪК.МОЙ КОЛЕГА ФАЛИРА ЗАЩОТО ГРЪЦКИ КОНТРАГЕНТ НЕ СИ ИЗПЛАТИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ НЕГО. ДОЛНИ И ПОДЛИ СЪЩЕСТВА СА

63

ан

преди 11 години

ТОВА ПОНЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ. ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА ЩЯХА ДА СЕ АКТИВИЗИРАТ И ЧОВЕКА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СПАСЕН ОЩЕ ПРЕЗ ПЪРВИЯТ ЧАС. НО ВЪВ ВИЗАНТИЯ ТАКАВА СЛУЖБА НЕ СЪЩЕСТВУВА. ТАМ ИМА САМО СЛУЖБИ ЗА ЛЪЖЕНЕ И КРАДНЕНЕ. ЗАТОВА ТОВА ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА ГО ОСТАВЯТ ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА. НИКАКВИ ПОМОЩИ ОТ ЕВРОПА ЗА ТЕЗИ ВИЗАНТЙИЦИ.

62

Riste

преди 11 години

Гръцки ***, освен да събират кинти по хотелите и да правят стачки нищо полезно не могат да свършат, бог да го прости човека!

61

Запознат

преди 11 години

Гърците са абсолютни *ди в подобно отношение , чужденец там дори на тротоара да му прилошее и да падне никой от тях никога няма да си мръдне пръста дори да направи каквото и да било за да помогне на падналия. Болна деградирала нация способна само да мрази и лъже - това са те.

60

Анонимен

преди 11 години

грък магаре да стане несе качвай щете хвърли , такава нация са

59

bai_jordan

преди 11 години

Това ако се беше случило в България, и собствени и чужди медии щяха да ни разнасят "славата" като *** *** вестник...

58

Анонимен

преди 11 години

Гадове!3 часа да няма един хеликоптер да пусне въже на човека,или някой отгоре!Това е пълна гавра!Английските туроператори да забранят на клиентите си да стъпват на това проклето място!

57

Чиновник

преди 11 години

до 63 и 60А вие, освен че сте полуграмотни, нискоителигентни и отегчени от жалкия си и скотски живот, с какво друго блестите?

56

Анонимен

преди 11 години

Чакали са го доло и затова не са носели въже но човека ги е забавил със 3 часа и те са пили по едно узо доло за негово здраве.Шегата настрана това не е хубаво и чак ми се струва невероятно.Жалко че се случват такива неща.

55

Анонимен

преди 11 години

чиновника е бездушно животно

54

Ани

преди 11 години

Горкият човек и семейството му! :( 3 часа, не са го издърпали от скалата?!?! Не е истина просто! Да е бил в дупка разбирам, но на скала?!? Каквото и да си говорите, съм убедена, че в БГ ще е свален най-късно (ама най-късно) на 2 час. Това наистина е трагедия!

53

До чиновник

преди 11 години

Чиновниците са крайно прости хора, затова и мненията им са такива.

52

Анонимен

преди 11 години

След този случай,туризмът в Гърция тотално ще фалира,ще последват анулиране на резервации,отлив на туристи,трява ди си луд за да отидеш там ,като знаеш.че слушбите отговорни за безопасността ти са под всякаква критика.Навсякъде може да се случи това,но да стоят и безхаберно да наблиюдават 3 часа това е престъпление.

51

Великан

преди 11 години

Лично Бойко щеше да отиде да го спаси.... щеше да сложи костюма на Батман или Супермен и да полети към скалите. След това да го потупа по рамото и да му каже "Виде ли са, ако не бех наприл магистрала Струма, сега немаше да си жив, а са кво, ше си се прибереш при жената и ше си живеете" и така още една хубава приказка за ББ щеше да завърши с щастлив край!!

50

онбашията

преди 11 години

нямал е късмет човечеца, не е знаел че в гърция работното време надържавните служители е до 14 и не бива да търпи инцидент след това

49

до 52

преди 11 години

Ти па да не се засегна, не обвинявам само ГЕРБ, но явно тази партия вече се е наложила като партията на тиквите. В България има 1000 спасителя на гражданка защита и 40000 полицая, които си чоплят семки, докато гледат как някой се дави в морето.

48

Чиновник

преди 11 години

Британците са постоянно пияни и дрогирани, затова стават такива инциденти.

47

К К

преди 11 години

МИ ДА КАЖА ДЕ ТО И ЕДИН БЪЛГАРИН СЕ УДАВИ В АНГЛИЯ ЗА ДА СПАСИ НЕКВО АНГЛИЧАНЧЕ ТА СИ МИСЛЯ МОЕ И ДА СА ПРАВИ ТИЯ ГЪРЦИ

46

до 49

преди 11 години

а има ли нещо, за което тиквите да не са ти виновни?