9

до 8

преди 12 години

Д в в *** г*з в центъра на Пловдив сега оня като е имал само незаконни имоти да му вземат и нея къща щом всичкото му е незаконно придибото.

8

бг

преди 12 години

Как ще обжалват събарянето на 6 незаконни къщи? Нали всичко незаконно се събаря, или за *** ще има изключение.

7

URA

преди 12 години

Юни.2012г.1-ва добра новина. Вече по закон не се пуши никъде на закрито и засега се спазва2-ра добра новина. Текущата: натиква се в *** ... тоя самозванец и наглец3-та мечта за новина. Започва събирането на уличните кучета из цялата страна за извозване и поголовна евтаназия. По план до 31-ва август в страната не трябва да има нито едно бездомно куче.Ако и третата новина се случи, има надежда за бедната ни държавица.

6

бай Ганьо

преди 12 години

Айде пък после да идат и до Банкя и до кв Изток :)))

5

Томас

преди 12 години

Имитация на някаква дейност - малко да си скрият срама гроб - ако не бяха убили онова момче щяха ли да бутат огради? А ще спрат ли *** престъпления на други места?

4

Анонимен

преди 12 години

Сетила се Мара да се побара кажете защо бихте децата и оная *** сега я глобете дето нарече съвестните граждани ***. Ионя Чонов да си дава оставката.

3

БАЧКАТОР

преди 12 години

Защо след като са напълно незаконни и шестте *** къщи се събаря само една ограда и лятна кухня? По закон трябва да се срути всяка незаконна постройка?

2

БРАВО

преди 12 години

НЕЩО СЕ ПРАВИ В Бг -----НАЙ-ПОСЛЕ!БРАВО НА СЪД. СИСИТЕМА ----НАЙ-ПОСЛЕ!

1

ИХААА

преди 12 години

А стига бе в България законите започнали да се спазват.Ихааааааааааааа.