11

жорко рейсинга

преди 11 години

и кво праим ся?

10

Митку полицая

преди 11 години

Сори браточки, обаче вече няма да можете да минавате с по 20, 50 или 100 лв. Ще става като в Европа и трябва да се научите на ред. Понеже много от вас схващате бавно, затова докато свикнете със спазването на правилника, пригответе си повечко парици за глобите. Вече няма "кво праим ся?", а директно се глобяваме с новите по- високи глоби.

9

rainbou1

преди 11 години

Какви камери в патрулки ?!?!?!Номер 3 е прав.Как само на изток от Калотина могат да стават такива неща, не ми е ясно.То не бяха шити джобове, то не бяха чудеса.А за бонус малус - говорих с един приятел застрахователен агент - вика - фирмите трябва да инвестират в синхронизиране на базите си данни - никой няма да тръгне скоро да го прави (освен ако не ги накарат).

8

ряервд

преди 11 години

да, много хубаво е това, обаче аз продължавам да си разсъждавам на темата защо в тази държава само се налагат глоби, ограничения и въобще начини за събиране на пари, като се вменяват задължения на шофьорите, а самата държава нищичко не прави по своите задължения, а именно осигуряване на нормален път, различен от лунен пейзаж. Кой и кога ще глоби държавата, че постонно подскачам в дупки и вместо да се оправят, те слагат знак 40 + неравности и така се решава проблема?

7

Примерно

преди 11 години

И също така, няма да има "Какво ще правим сега?", 20 лв.... Не ... малко повече в хазната, като се изпържат по няколко пъти джигитите ще станат по - внимателни, по - малко убити на пътя....аз съм съгласен.

6

до №1

преди 11 години

Защото камерата снима всички, а иначе докато полицая пише акт/фиш и се поти с химикалката, минават още 5-10 нарушителя.

5

burgazlia

преди 11 години

na dvulentov s mantinela - ogranichenie 50 - e kak niama da e djigit posle ....

4

Ченге с куче

преди 11 години

до 1Защото при стария метод, човешкия фактор е озсновен. Полицая не може да види и да спре всички наушители.

3

!!!

преди 11 години

Обаче нищо няма да се промени, ако не публикувате ежемесечно колко и КАКВИ нарушения сте засекли, колко и какви глоби сте събрали и т.н.Целта на цялото упражнение е превенцията, а няма превенция без назидание.

2

Чиновник

преди 11 години

"Провинилите се няма да бъдат спирани, а ще им се изготвя доказателствен материал и електронен фиш."Браво! Така наглите *** няма да можете да квичите, че ви "рекетирали".

1

Анонимен

преди 11 години

Интересно. Някой може ли да ми даде разумно обяснение защо с автоматичните радари и електронни фишове са констатирани двойно повече нарушения от колкото при стария метод със спирането от полицай?