289

Анонимен

преди 12 години

Онзи ден видях в Слънчев бряг как един млад немец към 25 годишен с компания други младежи немци, момичета и момчета, беше много пиян и буйстваше обаче не влезе в заведението докато не си загаси цигарата като видя, че има стикер, че не се пуши вътре. Останах шокиран. Тия немци с тяхната дисциплина само се излагат. Друго си е да си пафкаш като Бай *** където ти скимне като на село в селската кръчма.

288

до 313

преди 12 години

Евала, Ти си Човека баце. На теб разчита цяла България да решиш проблема с пушенето. ***

287

315

преди 12 години

Поправи ме моля! Искам да се науча.

286

Анонимен

преди 12 години

Аз ходя по кръчмите за две неща: ПРИЯТЕЛИ и ГАДЖЕТА, не за цигари!

285

ГОЛЯМ ПРАЗ

преди 12 години

Като ти видях правописа, направо си изПУШИЛ ОТВСЯЪДЕ

284

Голям Праз

преди 12 години

Много хубаво, сега хората вместо да си харчат парите по кръчмите ще си купуват по-полезни неща!

283

Анонимен

преди 12 години

Павкам си на секъде и ми е много арно ! На последък чувам аверите ходат по кръчми , къде не дими ! Праснат два-три бъркоча и викат на бармано , че одим да пушим от въка и после дим за ги нема !

282

до 305

преди 12 години

И още нещо че ми свърши мястото. Западаните Инвеститори търсят квалифицирани работници в България след като ние все повече и повече започва ме да се затрудняваме с това , какви да са ми реакциите? Нашия растеж го дължим на външни инвестиции , та следователно трябва да инвестираме ние на свой ред в образование и да го стимулираме. Това беше в Заключение от мен.

281

до 308

преди 12 години

Леко да не ходя на 2 км. за един хляб и 5 бири :) е това е смисъла, да не говорим че плодовете и зеленчуците в т.н. хипермаркети стават за всичко друго ама не и за ядене

280

до 305

преди 12 години

Честно казано не ми пука за закона , той просто повод за дискусията , която подхванах. През тези 20 години единственно се стимулират професии като : Сервитьор , Продавачка , общ Работник и т.н. на Мутрите им трябва такава работна ръка за Хотелите/Ресторантите/Моловете/ които построиха с изпраните си пари и ограбени данъци. И сега като дойде време на криза и "Тази група хора" получавайки височки заплати преди 2-3 години в момента нищо друго не може? Пак ли ти звучи глупаво съждението ?

279

Анонимен

преди 12 години

За мен си беше демократично да си има заведения за пушачи и непушачи. Впрочем така е и в Австрия. Не вярвам там да са по-малко европейци от нас. Та това за мен е правото на свободен избор - всеки да си ходи там, където му е добре.

278

до 304

преди 12 години

Какъв е смисъл от тези "квартални Бакалии" като те с нищо не се различават от Хипермаркет , имат една и съща стока. Единственният им плюс е че са ти по близо евентуално , те на това разчитат. Пишман предприемачи , малко като строителния бизнес взе да се получава : надува се балона и до кога?

277

до 304

преди 12 години

Какво общо имат цигарите със заведенията? Пак ти казвам че пушачите НИКОГА не са забелязвали някои около тях че не пуши. Мислите си че само вие сте ходили по заведения а непушачите си стоят в къщи. Както аз съм излизал пред заведения да дишам малко чист въздух, така вие ще излизате да пушите. Не всиако се върти около цигарите !

276

пинко

преди 12 години

не знам за оборота на заведенията, ама тея дето внасят/продават електронни цигари се сцепват от бизнес!

275

до 300

преди 12 години

Глупаво разсъждение, ама не ми се спори.....................хора с твоите разбирания ще са първите, които ще поискат ревизиране на закона след година две :) ама ще е късно

274

до 297

преди 12 години

Ще останат само заведенията на олигофренските фаст фууд вериги, то това е целта на тоя закон, съсипаха кварталните бакалии, сега за един хлеб и една бутилка бира трябва да ходя до хипермаркет...........Същото ще стане и кварталните кръчми и кафенета, който му се занимава ще го направи частен клуб от затворен тип, останалите ще пуснат кепенците :)))И ти след време ще се чудиш защо навсякъде кебапчетата и шишчетата са едни и същи и с умиление ще си спомняш за пържената цаца :)

273

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРЮ АН! НЕ НАРИЧАЙ ДРУГИТЕ ДРУГАРИ. ТИ САМИЯТ СИ ДРУГАР. ДРУГАРИТЕ ВИНАГИ ПЛЮЯТ ПО ЗАПАДА И СА ПРОТИВ ВСИЧКО ПРИЕТО ОТ ЗАПАД. ЕТО ПО ТОВА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ДРУГАРИТЕ ОТ НЕДРУГАРИТЕ. ЩОМ ПЛЮЕШ ПО ЗАПАДА,ЗНАЧИ САМИЯТ ТИ СИ ДРУГАР! КОГО ЛЪЖЕШ ОЩЕ?

272

До "ан"

преди 12 години

И това което написа какво общо има със забраната за пушене на закрити обществени места???А тази новина в "монитор" чете ли я от преди няколко дни? "Опашки пред кабинетите за отказване на цигаритеСвършиха дъвките и лепенките срещу вредния навик"С тази забрана пиле шарено на мен не ми забраниха да ДИШАМ, а ми позволиха да ДИШАМ!

271

до ан

преди 12 години

Какво общо има забраната за пушенето с това, че няма работа и пари :) Ти си като онези, които им казваш едно, те си пеят универсалната песничка за общите проблеми. Като нямаш пари ако спреш да пушиш са ти поне едни 150 лв на месец ... така, че почни от там със мерките за повишаване на личните ти доходи.

270

до 286

преди 12 години

Прав си много е важен , но както много неща в България е тотално сбъркан и има нужда от голяма реформа , нашите турстически дестинации освен с евтините си цени с нищо друго не са конкурентни на Турция , Гърция и т.н. И това е защото отново се залага на количеството а не на качеството. Относно студентите е по добре да работят по специалността си , а не като завършат да се чудят защо нямат 1 ден стаж и не ги вземат на работа. Как да вземеш счетоводителка като тя е била сервитьорка през следването