199

"мали pуси"

преди 12 години

Македония е затpовена от комунистическа pускосpъбска пpопаганда и затова винаги ще клечи пpед вpатата на ЕС и НАТО!Pуснаците доpи са поставили pуснак,владеещ сpъбски със сpъбско име за кмет на община в Севеpно Косово.

198

?!

преди 12 години

Сpъбските учебници,написани от най-негpамотните истоpици в Евpопа,каквита са сpъбските,пpоизведоха неуки ултpанационалисти,които не могат да напpавят pазлика между наpод,етност и гpажданин на една дъ,жаваСъpбия е била винаги васална дъpжава и често в пpеделите на бългаpското цаpство.Когато съpбите са били племе,ние сме ималли силна дъpжава,покpъстили сме се пpеди тях и в бъ.гаpския двоpец глаголицата е пpеоб,азувана в киpиpилица.Доpи и след бомбаpдиpането си мечтаят за етнически чиста дъpжава?!

197

Бургас

преди 12 години

Не се заяждайте с Бат Бойко че лошо става за вас *** македонци

196

До"Ве.ика Макед

преди 12 години

Съpбите са малко номадско племе,което,населявало Хъpватска кpаина, и отглеждало ***.Пpез сpедновековието,то се е пpемествало на севеpоизток и възползвайки се от помощта на Византия и по-сетне великите сили,загpабвайки теpитоpии и асимилиpайки славянско население.По-късно сpъбската лудост и агpесия запалиха Балканите и сpъбските националисти pешиха,че всички югославяни са съpб.Затова тези,които кpеиpаха изкуствената дъpжава Югославия,я pазpушиха и бомбаpдиpаха Съpбия.

195

кико

преди 12 години

до гурбетчия: хаха приятел, ставаш смешен. Написал съм ти по-отдолу как стоят нещата. Българите нямаме никакви турски корени : )))). Това незнам къде си го чел. За разлика от теб колекционирам интересни вещи от много години назад преди въобще да е имало държава Турция. На много места се пише за държавата България не от българи, а от вече изчезнали империи, така че си направи заключение. Невярвам да си глупав. Относно твойте изказвания, българите сме изключително толерантен народ.

194

Анонимен

преди 12 години

българинът хахо на НИКОЙ не забранява да се самоопределя както си иска,ето и турците са си турци берабер с нашите ***,които се турчеят,дотолкова ги възприемат като турци че вече българите наистина не правят разлика м/у турчин и *** ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ!НО БЪЛГАРИТЕ КАТО ВСЕКИ НАРОД НЯМА ПРАВО ДА СИ ЗАБРАВИ МИНАЛОТО ЗАРАДИ КЕФА НА Н..ЕКАКВИ СИ *** ПРОИЗВОДСТВО 1945ГОД.Ататюрк е от Македония,когато го обяват за етнички македонец-муслиман и ти се съгласиш ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ НА БЪЛГАРИТЕ!О,К?

193

infinity

преди 12 години

Emi kato ne ti xaresva g-n Mladenov 6to im se svaliate tolkova na BYRMcite preustanuvete izvazdaneto na BG pasporti,zatvorete im smradlivata granica i da varviat na pu... se mai4ina izrezvate idiotskata im karta ot atlasa i da go duxat pisna ni i na nas da se zanimavame s prodaznici i bezrodnici tova e dolno pleme.

192

тъп и прост

преди 12 години

до 217 АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ 1000-2000 БЪЛГАРИ - И СТРУВАМ 2000 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МАКЕДОНЕЦ - всъшност МАКЕДОНЦИ НЯМА - ТОВА Е ИЗМИСЛЕНО ИМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

191

Анонимен

преди 12 години

ако между БЪЛГАРИТЕ нямаше хора ТИ И ВСИЧКИ ТУРЦИ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПРИ АЛЛАХ,да се БЛАГОДАРИТЕ,ЧЕ ПОПАДНАХТЕ НА НАРОД,НЕ НА СРБИ,ЧЕ ТОГАВА ЩЕЩЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ СРЕБРЕНИЦА..и то много пъти НЕБЛАГОДАРНИЦИ!Нищо нямаше да ви спаси,НИЩО ако са искали българите да ви изтребят или прогонят до крак!Ето такива простотии вбесяват и мен дори която нямам ама абсолютно нищо против турците и Турция и не съм зомбирана на тема "лоши съседи",но точно нашата толерантност се възприема като слабост,затова бой по тиквите

190

гурбетчийо ще те

преди 12 години

изтрият независимо ,че си прав ! Ти май не познаваш българите ?! Или ще се съгласяваш с тях и дори ако трябва на черното бяло ще казваш ,или веднага те пишат за ВРАГ 1

189

гурбетчия до 217

преди 12 години

Абе македонецо ,в България има българи ,но няма хора,няма човеци сред българите ,в това е трагедията!!!

188

до 217

преди 12 години

Българи а не ***, бе *** инфантилно

187

до 210

преди 12 години

Посмали малко с кладенците, бате, и от един е достатъчно вода да се носи, стига той да е чист и бистър. Истината за Македония е,че на времето първи я признахме като отделна държава,за да запазим българите си там от сръбско претопяване и албански натиск.Те обаче тръгнаха срещу нас,измислиха си,по добре познатата ДС схема,изкуствена собствена нация и сега съшиват компрофакти от прекрояване на по-новата история на Балканите.Езикът им е сърбизиран диалект на българския език и това е лесно доказуемо.

186

Анонимен

преди 12 години

БЮРМ да гледа ЕС през крив макарон!Това е правилната държавна позиция!

185

Велика Македониj

преди 12 години

В бугарско нема ***.Всите са славяни ,***,турци, помаци,арменци,траки.Бугарите са саво 1000-2000 човека.

184

уууууууууу

преди 12 години

Ако зависи от мен,ще следвам политиката на Гърция....да ви зачеркнем като държава,тотална изолация със затваряне на границата....и си си се преоткривайте и развивайте самостоятелно,има една приказка що е маке..... знаеш как е по натам

183

123

преди 12 години

Абе смешници македонски, като ви напънат албанците до година две ще се чудите на кой да ревете. Толкова простотия сте насъбрали, че не виждате как се самозатривате. Да не мислите че в Европа на някой му пука за смешната ви държава.

182

гурбетчия до 211

преди 12 години

Не , просто го знаеш че не си прав ,но ти е мъчно дори и като си помислиш,че не си прав! Към нас се приобщават ,дори вашите *** вече се турчеят,защо не избраха вас ,а нас?!В чужбина турците не си губят корените ,а поколения наред запазват турското в себе си ,понеже не се срамуват ,че са турци ,за разлика от българите ,като пример дадох ДЖОН Атанасов,а такива като него са милиони ! Преди да триете ,помислете дали не съм прав !

181

ей, николайчо...

преди 12 години

Порасни най-сетне малко момченце, терминът заяждания го има само в речника на децата от детската градина, за такова системно, злоумишлено и непочиващо на факти набеждаване на страната ни от друга държава си има официални дипломатически процедури.като не знаеш как се защитава достойнство на държавата, чийто външен министър за злощастие се явяваш ти, поне питай батковците с по-сериозен опит, плували свободно в тези води, когато ти все още си ходел прав под масата.

180

хахаха

преди 12 години

И не гласувай сам за себе си МАКЕДОНЕЦО