200

Анонимен

преди 12 години

Ако русначетата идат със самовара си в друга европейска страна ще ги изгонят с камъни............у нас разчитата на *** си и простотията на българина

199

U-232

преди 12 години

След това Ънкъла ще докара тук два AP-1000, всеки на цена колкото един цял руски АЕЦ-Белене. И въжделенията на Уестингхаус за ядрен ренесанс ще са готови.На Ънкъла Сам явно не му трябва стабилна и независима България на политическата карта. То пък с нашите политици все едно...Аз не вярвам на идеята за нови мощности в Козлодуй. Дано поне успеят да продължат експлоатационният срок на 5-ти и 6-ти блок във варианта 20+10. Поне на това ще съм доволен!

198

Кире

преди 12 години

Пример за антибългарска политика е отказът от БЕЛЕНЕ! На руснаците им е ясно - ще си получат до 2 милиарда обезщетения, американците - няма да има голям руски проект, а за нас какво?

197

U-232

преди 12 години

Чуждите инвеститори не са погледнали този проект, пише някой по-долу. Да прави сте, но чуждите инвеститори се оттеглиха, или не са поглеждали проекта, поради това, че знаят за намеренията на Чичо Сам да ни подложи на огромен натиск с оглед спирането на проекта. Това Ънкъл-а вече го стори!Проектът е "спрян". Поръчаното и произвеждащо се оборудване ще продадем на някого за без парири, със съответните многомилионни комисионни за политиците.

196

Анонимен

преди 12 години

samo boiko

195

Анонимен

преди 12 години

До 227 а бе ало все големи многознайковци къде ги вифдя тези 8 *** в какво ги видя , аре стига бре ей

194

Аз съм за

преди 12 години

За референдум. Я ирландците си правят по два референдума на година. Обаче мутри и референдум, нещо не се връзва.

193

Нещо се крои

преди 12 години

Днеска клоуна много говори. Помнете ми думата. Усещам го. Изнервен е. Май са го стиснали в менгемето, сгафил е нещо, ама не казва кво.

192

Анонимен

преди 12 години

До 224 колко пъти да обяснявам , това е един бизнес проект , за когото инвеститор няма , имаше кандидат кредитор защото руснаците в един мимент като разбраха , че нещата не отиват на добре предложиха и финансиране , но това на практика си е кредитиране на българската компания която би строила и би станалоаператор после и при това с държавни гаранции сиреч всички ние . Кристалина георгиева каза най-точно това не е симетричен на нашата икономика проект : БВП 50млрд - инвестиция 10 млрд , луди нем

191

pimpalicious

преди 12 години

Koгато тази цена се покачи (около 8 пъти по-висока от днешната), нещата ще станат доста грозни за нашата държавица и тогавашният министър на финансите, точно както днешния, ще се чуди от къде да взима пари и колко облигации да емитира, за да можем да си плащаме консумацията на енергия. Ще има само разходи и никакви приходи. България = развитие в застой.

190

Без мен

преди 12 години

На червената шайка конците им се дърпат от руското посолство вече 80 години.......взели са пари, обещавали са на Путин разни работи - сега да се оправят....

189

Анонимен

преди 12 години

До 216 : Ти май си За"минаващ" !

188

assyta

преди 12 години

ДО 222 А не се ли замисляш, че точно това неглижиране, води до изпростяването на млади хора, които се бръснат и слагат свастики-нека да ги попитаме, всички сме равни. Каквото и да кажат, пак е по-добре от това да се решава на тъмно и "тука има-тука нема"

187

pimpalicious

преди 12 години

Няма смисъл от толкова задълбочени анализи и нажежени спорове. Нещата стоят по много по-*** начин: След 10 години АЕЦ Козлодуй може да бъде тотално затворен, не се знае дали ще имаме пари да ги реновиваме или пък дали някой ще ни позволи. Точно поради тази причина, ние се нуждаем от АЕЦ Белене. След 10 години, ако не произвеждаме енергия, просто ще станем много зависими от настроенията на други държави, които ще определят цената на тока, която ще бъде баснословно висока.

186

Анонимен

преди 12 години

до 216 съгласен съм , но я ми кажи чиче на село какво му отбира главата от ядрена енергетика или неграмотниците от Столипиново или бръснатите глави в агитките дето си татуират пречупени кръстове , не виждаш ли какво става при политическите избори , може ли такъв конкретен въпрос дори формулиран общо да се решава от това общество , защо мислиш до сега не е имало за нищо референдум , не сме узряли като общество за това.

185

REDvayler

преди 12 години

Абе, не знам кой е крал, сигурно си прав за Баневи-Маневи, но аз пък не съм чул някой от тях да си е празнувал първият милиард в евро? Ти да си чул за друг, освен за Б.Б.?! А само с блъфа за Козлодуй иска да дублира, макар да си мисля, че така фалира-чат ли си?

184

Анонимен

преди 12 години

Драги Г-да и Г-жи ! Темата за АЕЦ "Белене" няма нищо с Фобия и Филия, а чисто и просто с бизнес, изнудване, борба за влияние, борба или продахба на национални интереси !

183

За

преди 12 години

Аз съм за редерендум и ЗА Белене

182

за 216

преди 12 години

И откъде накъде *** и чичо на село ще решават? Те какво разбират от инвестиции? Таз инвестиция е глупава, отхвърлена е от 11 големи банки досега, естествено в нашите ''медии'' нито дума

181

zeus

преди 12 години

Много зрелища, никакъв хляб по темата, явно положението в държавата не е добро, щом така упорито ни забавляват