46

Samo minavam

преди 11 години

Ами,маи на този фон,бат Боко,изглежда като интелектуалец,сред неуките се събратя.Дерзаи народе и към светли бъднини върви.

45

okoboko

преди 11 години

Кой бе?

44

okoboko

преди 11 години

Не съм чел статията и не смятам да я чета, но безкрайно е ясно че става въпрос за циганиииии!

43

ДО 38

преди 11 години

Е, братле ......до кога да ни пази ,ние срама нямаме ?

42

ЕДИН ЛАФ за Бг

преди 11 години

Завършил висше образование,се нарича ---вишист!Завършил средно образование ----среднист!Завършил начално образование ----началник!САМО в Бг!

41

Цецо

преди 11 години

Дали някой от *** чете тука ?Или пък поне да му се докладва какво е народното мнение като не искат референдуми.

40

bg

преди 11 години

Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо, тъпо.А тези дето го измислиха и приложиха ***, ***, ***, ***, ***, *** !!!Ей, да не са *** !?

39

Анонимен

преди 11 години

Напред към социа.. ъъъъъъъъъ .....???изма!!!

38

Анонимен

преди 11 години

предлагам който завърши първи клас , да му се води основно образование , трети клас да се води средно образование и така всички *** ще са с средно образование , защо само с една двойка да се минава , давайте с три двойки да се преминава, вашта мам.а ***.

37

hahaha

преди 11 години

скоро ще се завършва 12клас поне с една 3-ка, а след това на бала ще им подаряват дипломи за Висше за желаната специалност...да живее интелекта (изкуствения)...

36

Анонимен

преди 11 години

Това е стратегия да избутат *** до поне основно образование. А за от 5 годишни дасе почва школо за да мога да си оправдаят начин да ги издържат от малки още да неса в тежест на социално слабите си и безимотни, безработни и безкултурни родители!Що като от 5 годишни ще се обучават децата, те в 5 клас ще са по глупави, че и с двойки да минават спрямо сегашните?

35

РЕЗУЛТАТЪТ

преди 11 години

ФЪФ--Бг,...23г.децата ни се учеха на ---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---а това са ценностите на политиците и *** ,само КОНСУМАЦИЯ !Няма култура и образование ,...няма и държава!Без образование се става ---*** ,а *** НЕ НИ ИСКАТ В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ,.......ЗА КАКВО ГОВОРИМ...?----ФЪФ ---Бг ,ПРАВА ИМА Т САМО ....ПОЛИТИЦИТЕ ,*** И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ,ОСТАНАЛИТЕ ИМАТ САМО -----ЗАДЪЛЖЕНИЯ!-----------Ф-А-К-Т!

34

Селянин

преди 11 години

Бог да пази България

33

мани,мани!

преди 11 години

Ще произвеждаме ,....***,алкохолици,фолкдиви,наркомани,силиконки с цици,джуки,.....НАКЪДЕ ОТИВА БЪЛГАРИЯ ,КАТО ОЩЕ ПОТЪВАМЕ НАДОЛУ,ВМЕСТО ....БЯЛА ДЪРЖАВА ,МАЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ---ЧЕРНА !?

32

vesko

преди 11 години

Трябва да разчистим пътя на новите управляващи!

31

УЖАС в Бг

преди 11 години

ФЪФ--Бг има ученици в 5-ти клас ---НЕГРАМОТНИ---,не могат да четат и пишат /не са ***/,...?Официално ,...в Бг всеки 3-ти ---НЕГРАМОТЕН /без ***/!Кво шЪ праим...?

30

до 29

преди 11 години

Това е вече 23г.,....!За момента и до 8-ми клас се минава с 2-ка ,министерството ка културата и образованието ,.........са много закъснели ,доста са назад!*** народ ,слаба държава,....само в Бг !

29

Даола

преди 11 години

Скоро ще премахнат въобще оценките, само и само някой да ходи на училище, младежите искат да си живеят забавно по дискотеки и курорти ден за ден - но няма кой да дава парите.

28

....

преди 11 години

Сега остава и да премахнат задължителното образование....тъкмо ще спестят от разходи! Тази държава пропада с пълна сила!!!

27

susi

преди 11 години

Таз година с една двойка -догодина с две... След време няма да има смисъл да си фалшифицират дипломите - ще им се издават легално за 0 знания. Евала на депутатите, на правителството, на МОН и на целия този *** народец, който от 1878 г. насам е *** на всякакви некадърни, продажни, безродни и алчни мошеници, наречени политици.