31

бкп

преди 12 години

умник, преди герб кой беше ? Тази фирма да не е от преди 3години. Червен маймун

30

of

преди 12 години

dnes.bg само да попитам сайта се отнася само за София или и за останалата част от страната???Аз ако искам да пътувам до петолъчката и мина първо през София за да ви спазя заглавието ще пообиколя доста ;)

29

до 35

преди 12 години

Ама това всичкото от централата на Позитано ли видя.Ама такива простотии говорехте и за Люлин ама като я пуснаха и млъкнахте.

28

legaladvice

преди 12 години

Преди доста години, когато казваха, че магистралИтЕ до морето ще се завършат за 1997г., тази 1997 ми се струваше тоооолкова далечна. А, сега сме в средата на 2012 ... Кога ли ще мога да изпробвам завършена магистрала София-Варна, Пловдив-Бургас примерно ... пууууууууууу

27

Анонимен

преди 12 години

честита смяна на шофьорски книжки през 5 години-поредното ограбване на народа-грантирано от Герб

26

do 33

преди 12 години

Явно тиквата си ти.Надявам се ще се сетиш сам защо.

25

30

преди 12 години

Та половината са алкохолици, другата половина-безхаберници, а къде се слага другата малка част! Две половини правят едно цяло безхабернико!

24

Анонимен

преди 12 години

Защо Герб са дали гранати,тротил,бомби и боеприпаси в ръцете на частна фирма???Оставка на дядо Аню и на цялото правителство!!!

23

Анонимен

преди 12 години

В момента магистралата е малко след село Крушаре, Сливенско. До Петолъчката има близо 30 км. Между селата Зимница и Чарда пътя ще минава над магистралата, но още не е отбит. Стария път трябва да се прекъсне. Всичко в тоя район е пусто, няма хора, няма техника, а само разхвърлени тръби за отводняване и пасящи овце около трасето. Не е подготвено за асфалтиране, няма канавки, няма заградни мрежи, няма мантинела. До Петолъчката ще се пътува по магистралата, най-рано юли 2013, ако свят съществува!

22

барон фон Мюнхаузен

преди 12 години

А на Петолъчката ще ви палим фитила и до Варна стигате на гюле за 2 минути...

21

Герберчета мили...

преди 12 години

Герберчета заблудени, тези магистрали са по настояване и с парите на ЕС. Такава е политиката на съюза. Можете да попрочетете как във всяка новоприета страна са построени магистрали и пътища. Можете да отскочите до Гърция и да разгледате. Питам ви: Каква е заслугата на ББ и ГЕРБ за магистралите? Те ли ще ги платят или те ги строиха с пот на челото? Или те ви повториха 1000 пъти, че магистралите са техни? И за колко километра става въпрос? Помислете малко с тези тикви :)

20

30

преди 12 години

Смяната е зая да се прибират повече пари:)))))

19

Анонимен

преди 12 години

Само Волен е истината.Герб направиха една магистрала 1 км а България тъне в дупки и мизерия.Атака-победа-Герберите са временно-България е вечна!!!

18

але

преди 12 години

На 5 години ще сменят професионалните шофьори и то има защо - половината са пълни алкохолици, другата половина са тотални безхаберници и малка част с купени книжки. Нали се сещаш возим хора всякакви? Не само книжки - ами и изпити ще държат. Много ще се радвам да решават и листовки отново

17

гохо

преди 12 години

ТИЯ ГАДОВЕ ОТ ГЕРБ САМО КРАДАТ ДРУГО НЕ ПРАВЯТ А НАРОДА ГНИЕ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ

16

Анонимен

преди 12 години

А на Петолъчката - бомби от Герб

15

Анонимен

преди 12 години

Герберите пак могат да празнуват! Намерени са малки части от тела от взрива! Боко обича дори пържоли да раздава за убити хора!

14

21

преди 12 години

Че кой те пита теб:)

13

Анонимен

преди 12 години

Те да кажат още колко хора ще убият с взривове комунистите-гербери!

12

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ или СИНИТЕ... никога повече БСП и/или ДПС и/или други измислени партийки !!!