19

Анонимен

преди 11 години

"Къде дреме измислената ДКЕВР? "Отговорът : кроят планове как още да ощавят търпеливия българин !Това са хора и на новия Калинчо - министъра на ***.

18

Патил !

преди 11 години

За тези, които ползват БАНКОМАТИ !Банкоматите на Райфайзен банк са амортизирани и ЛАПАТ картата.Можеш да си я получите след време от един до два месеца ...Или трябва да си вадите нова !Умната, за да си нямате ядове.

17

Анонимен

преди 11 години

Къде дреме измислената ДКЕВР? Ама то там нали едни специалисти работят, мани, мани. Наистина е дошло време на масово спиране. Няма смисъл от всичката тази олигофрения. Едното парно да надскача минималната заплата е мнооого цинично.

16

Мюмюн

преди 11 години

Браво на Бойко и ГЕРБ !Мачкай българите, защото те са като овце беззащитни !

15

Анонимен

преди 11 години

Въобще няма да го мисля!Спирам парното и няма да се занимавам с тях.От къде да взема 250 лв. на месец само за парно след като заплатата ми няма и 515 лв.Взима се от човек който има!

14

аз бе

преди 11 години

Ползвам парно от 7 години . До сега винаги са ме отчитали ЕЖЕМЕСЕЧНО!!!! Кое е новото??? Отчетника винаги е идвал в почивен ден или когато е делничен след 18.00 часа. Явно при всяка фирма за топлинно счетоводство е различно.

13

до7

преди 11 години

Как да не можаш да се откажеш? Правите събрание и целия вход се отказвате. Нашия вход е така мтори сезон и просто живнахме. Няма вече огромни *** сметки и следене кой е сменил радиаторите или краде по друг начин от съседите. На ток излиза около 100 лева на месец в най- студените от тая зима и то най- много, на апартаменти с деца по цял ден в къщи.Явно само ако всички масово се откажат ще има някакви промени.

12

Събуди се българино

преди 11 години

А защо си мислят че хората ще могат да го плащат това парно. Така де хората които можеха да плащат отдавна не живеят в България !!! :)

11

do n 5

преди 11 години

ti v koi vek jivee6 be? znae6 li e v Moskva parnoto e bezplatno, za6toto tazi para trqbva da se izpyska nqkak...i se pyska v trubi i ima parno...tyk mi iskat po 400 lv na mesec za 1 radiator, trqbva da sum lyd da im go platq.

10

Анонимен

преди 11 години

ТоплоФИКЦИЯТА отново отвори паст да ***!

9

иво

преди 11 години

Слава Богу , че им остана около година.И за да не се окаже времето още по малко , то преди ДКВЕР, да вземе и да процени доклко е "умно" да се увеличи цената на Електроенергията от юли с 10%, защото както изглежда след като Борисов си говори с Путин по телефона , цената на газта не само не пада , а по всяка вероятност е възможно и да се увеличи заради Белене, то вероятността цената на парното ще се вдигне още повече от октомври т.г.си е направо реалност. Така , че преди "Последен валс"??

8

до 5 от баровец

преди 11 години

за 100лв си се топлил цяла зима когато ми цунеш *** 100 пъти

7

Тиква-фен

преди 11 години

споко граждани, всичко това ви е гарантирано от ГЕРБ!

6

до 5 от баровец

преди 11 години

Проблемът е,че не можеш да се откажеш от парно и да искаш.Закрепостен до гроб,да натрупаш дългове и да ти вземат жилището.Това е целта на занаятието.

5

герб глава затрива

преди 11 години

Брашнения чувал ще се тупа до откат.Който издържи-издържи.

4

Анонимен

преди 11 години

На парно се отопляват само баровците софиянци с по 1500 лв заплата.Аз съм от малък град.Зимата съм я изкарал с един малък радиатор на ток, който само през деня е пускан за 3-4 часа.Със 100 лв съм изкарал цялата зима.Така, че тия с парното да не ми реват.Да се научат да се лишават поне малко от малко.Едно време само на парно са били и все до радиаторите са стоели хората.Айде, метла ***!

3

ГРАБест

преди 11 години

Само така Бойко,изсмучи и последните кинти на тия ***!!!

2

Анонимен

преди 11 години

"Няма да допуснем спиране на топлата вода за столичани" А на други градове как можахте? Защо държавата редовно подмива дирника на столичната топлофикация, но за други градове не си мърда пръста? А това за ежемесечното отчитане - не знам кой *** го измисли но давате ли си сметка че всеки месец един работен ден ще трябва да отделяте за да седите у вас диван-чапраз и да чакате да ви отчетат топломерите>?

1

запознат

преди 11 години

Само връзкари и кръшкачи работят в управлението на тая Топлофикация. Нищо добро не чакайте от такива.