24

Хехе...

преди 12 години

Това е разширение към програмата "от помощи към заетост", предвид това, че пътуващите в 111 са предимно роми, стратегията за реализиране на ромската самонаетост е следната: Вози се студента по технологии към НБУ и си ползва в рейса безплатното вайфи с джиджавка, технологично съответстваща на специалността му. Минава тумба ромчета, най-сръчното му гепва машинката на слизане, отпрашват долу в различни посоки и после у некой ЕТ-гараж у факултето деперсонализират машинката и я джитват на битака.

23

Анонимен

преди 12 години

За сетен път се убеждавам в безхаберието на уиправляващите ни! Вместо за тези пари да назначат по един постоянен контрольор, поне в участъка от горнобански път до Люлин, те...интернет, моля ви се! Интернет за ***!!!! Ама така е, прах в очите на хората е по-лесно да се хвърля, отколкото да се решават проблемите. Както и да е. Честито на гратисчиите! Хем без билет, хем с интернет!

22

amudov

преди 12 години

***...най-*** автобус...там кога и да съм се качил, винаги съм бил единствения с билетче... намериха кой автобус да оборудват :D

21

симпатизант на БСП

преди 12 години

Фъндъковааа, оставката, кога??? :D

20

читател

преди 12 години

Абе в Истанбул не знам дали имат Wi-Fi по автобусите, но всичките им трамваи са с климатици, оборудвани са с камери, съобщава се всяка спирка по аудиоуредбата, отделно се изписва на няколко екрана.И няма никакви ****... * разбирай крадливи ***

19

Анонимен

преди 12 години

Забелязвам, че заглавията на статиите в 80% от случаите са подвеждащи. Това не е добра журналистика днес.бг, това е евтина жълтения и добре, че са ви коментарите, та да ви живее сайта.

18

Етиен

преди 12 години

трябваше в 204 да сложат. това е най-редовния автобус. какво е това 111? за първи път го чувам.

17

haha

преди 12 години

Tova e kato v ciganskata mahala.Kushtata pada ili napravo lipsva ama ima satelit

16

Анонимен

преди 12 години

С какво пък 111 е заслужил повече от останалите автобусни линии? Корупцияяяяяя! хахах

15

:)

преди 12 години

111? Това не беше ли Люлин-Младост - пълен с *** от римски произход? Какъв е смисъла да се трошат пари за ви-фи в автобус пълен с ***?

14

Минувач

преди 12 години

Тези, които се возят в 111 първо да се изкъпят преди да се качат в автобуса!

13

hehe

преди 12 години

Защо не по линия 84 ???? По тази линия се возят много чужденци , още от пристигането си в България от летището , а в *** 111 ??? Пак *** се е проявил в пълния си блясък !

12

:)

преди 12 години

Хубаво е, но наистина първо да оправят останалите рейсове, трамваи и т.н., да има климатици. В 72 зимата не се стоеше и затова ходих да пътувам с 213/214. А и мобилен интернет - аз и без това имам неограничен на телефона, а и като се вържат 3-4 човека и скоростта ще е... Иначе сигурно ще налепят реклами на виваком навсякъде. Но въпреки всичко похвално за инициативата, хубаво е да има такива малки жестове.

11

Емил

преди 12 години

Аз ще си карам колелото. Вие се позете в автобусите...

10

д

преди 12 години

Очаквайте от есента нови цени на билетчетата - 1.50лв ;)

9

До 10

преди 12 години

И ти ли се опитваш да ни вземаш за БАЛЪЦИ?В Западна Европа няма нищо безплатно,защото ЖИВЕЯТ като бели хора,вземат по 2 000 евра средна заплата,срамно ще е да не си плащат!Къде вида прилика с България?Колко часа си в тоя бус?

8

Патриот

преди 12 години

"София за европейска столица на културата ""ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХ С КВИ ГЪБИ СТЕ СЕ НАГЪЛТАЛИ БЕ

7

Боби

преди 12 години

Разбирам всичките ни автобуси да са хубави, с климатик, редовни и тогава да помислят за такава екстра - ок. Ама при положение, че по някои линии зимата е по-студено в рейса, отколкото навън, а лятото е по-жега в рейса, отколкото навън... струва ми се измислица това...

6

Анонимен

преди 12 години

Значи от утре?Утре е св.Дух,празник е,всички на линия 111!

5

Анонимен

преди 12 години

В Зап Европа НЯМА БЕЗПЛАТЕН НЕТ ,не само в автобусите .Така ,че вместо да плюете се радваите поне на това