187

Анонимен

преди 11 години

Пълна излагация!Гарантирано от ГЕРБ!

186

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

2032 година - матура по български език и литература в Н-ската гимназия - тема:"Ролята на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Симеон Дянков при изграждането на държавата" -по романа "Строители на съвременна България 2"...

185

Анонимен

преди 11 години

Тиквуня бил универсален боец:))))))) Явно филиите с мас те правят като Дънкан Маклауд, защото за акъл и дума не може да става!

184

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Питам за последен път... - има ли гладни *** тука?...

183

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Благодарност на бившия комунист Бойко Борисов... - унищожил комунизма в България!!!...Благодарност на бандита Бойко Борисов... - пречупил гръбнака на организираната престъпност!!!...Благодарност на крадеца Бойко Борисов... - спрял кражбите в страната!!!...Благодарност на подръжника на *** Бойко Борисов... - вкарал *** цар в панделата!...Благодарност на подръжника на ДПС Бойко Борисов... - разрушил дуварите на шефа им и запратил го в девета глуха!!!...

182

Анонимен

преди 11 години

Тиквените герберотиквеничковчета се подмазват с тази статия за филия намазана с мас и картоф ранен,неизживял подземния си живот.

181

Анонимен

преди 11 години

Така е било по времето на Людвиг 14-и - краля слънце !!! Да не би да се е преродил в нашия селянин от Банкя?

180

Питащ

преди 11 години

Правилно! С това само доказваш колко *** е българският избирател, гласувай, колко му е, той ти вдигна доходите, пребори се с престъпността, здравеопазването е прекрасно, няма безработица, ще се пенсионираш на 70 години, Цветанов си взе 6(шест)апартамента, а ти гласувай, нещастнико, точно за тях!!!!!

179

Питащ

преди 11 години

Господа, хвала Ви, ударихте и Бареков и всички останали слагачи в земята, не Ви ли е неудобно малко, че и Йосиф Висарионович не е получавал такова обгрижване, каквото Вие правите на ББ, засрамете се!! В тази държава, която любимите Ви гербаджии успешно превръщат в територия, живеят и нормални хора, които не се интересуват как е спал, копал кокичета, рязал ленти, играл футбол или каквото се сетите ББ!!! От днес Ви изхвърлям от компютъра си, наистина, жалка история сте!!!!

178

Анонимен

преди 11 години

Бойко нали щяхме да ходим на море по магистрала през 2012?Какво става?

177

Анонимен

преди 11 години

Да се плюе и да си вечно недоволен е пагубно. Негативизма се изписва на лицето и се отразява в поведението. Трудно е да бъдеш харесан от работодател, и живота ства по труден от колкото е в действителност. Просто се успокойте, прочетете книга, вижте се с приятел. Не искайте невъзможни неща. Живота е хубав, наслаждавайте му се!

176

Videk

преди 11 години

Успех Бойко!Добра работа.Продължавайте по шампионски.Хората ще го оценят.ГЕРБ- по-добрата алтернатива.

175

Анонимен

преди 11 години

На платените драскачи ще кажа: Аз пък ще гласувам за Бойко :)

174

РРР

преди 11 години

Не бе, не мога да разбера друго, защо винаги има огромна снимка с статия за него?!?!? Тоя *** не могат да го гледат поне 80% от народа ни... Аре стига платени реклами на лумпеноидни борисовци и цветановци а!?!?! И поне "има" свобода на словото могат да ти подрежат перото и да ти довтасат у вас ужким за пусната силна музика и да лежиш 72 часа... На мен лично са го правили това... Внимавайте какво пишете за ББ и ЦЦ предателите...

173

ДО 200

преди 11 години

Абе умен и начетен,образован и интелигентен,23 години какви избира бе ?!?!?!?!?!?!??!?! Къде ти беше главата бе умньоооооооо ?!?!?!?!??!Аз съм на 28 години,скоро завърших,1 път съм гласувал...ти ми кажи къде си спал ???? Плюете ама гласувате за едни и същи мафиоти без никаква преценка кой какво може и как трябва да се омеши (щото всички са просто крадци....) Даже не мислите,че едни и същи избирате,дето си правят монополите и няма кой да ги разбута..добре поне влезнахна сега ГЕРБ.......

172

Никола

преди 11 години

Стигнах до подзаглавието и се отказах въобще да чета. Некадърници! Пълнете главите на малоумната маса с едни и същи неща, а целта ви е прозрачно ясна. Мислете му, започвате да падате все повече в очите на хората и май ще последвате участта на Слави - дърпате назад и надолу. Странно ми е само едно - кога бяхте добра медия и ме зарибихте да ви чета, кога станахте платена пасмина другари и другарки, работещи на хонорар? Keep it real, не падайте толкова ниско, все още имате възможност да изплувате..

171

SSS

преди 11 години

kakva e taia tapa platena statia...pisna ot tia gluposti s boiko

170

тревожно и срамно!

преди 11 години

Моите почитания към спортните способности на премиера, но моля да отговори:ЗАЩО В КЪРДЖАЛИ НЕ Е ИМАЛО ЗАРЯ-ПРОВЕРКА ЗА 2 ЮНИ ? Кой може да си позволява да забранява да се почита този велик празник на Ботев и героите, дали живота си за свободата на България?

169

ДО 202

преди 11 години

КОМЕНТАРИТЕ СА 99% ОТ ЕДИН И СЪЩИ ПЛАТЕН ПОЗИТАНСКИ ПЛЪХ.....

168

няма значение

преди 11 години

Ако някои има е-маил адреса на тоя *** или на МС нека да му изпрати статията за да прочете (ако може да чете разбира се) коментарите и да му стане ясно какво мислят хората за него.