757

Анонимен

преди 11 години

Всичко в държата се управлява от мутра. Срам ме е като го гледам по телевизията. Магистралите се строят защото там са големите комисионни.(по принцип е хубаво да има магистрали) Скоро е празнувал първия си милярд в тесен приятелски кръг.Вече е късно - цялата власт е в него и за съжаление няма алтернатива.

756

симеон

преди 11 години

Аз не се интересувам от мнението на ЦРУ, СИМО, московская газета или някой друг.В случая се питам ,след като ЦРУ шпионира България , помогнало ли е с нещо на нас , обикновенните хора? ЕС помогнал ли ни е? Кой ни е помогнал с нещо , да излезем от този батак?Обикновенно ЦРУ се намесва , за "да помогне". Такава е официалната политика.В противен случай не е необходимо да се намесва, независимо какво се случва у нас.

755

Анонимен

преди 11 години

Да ви кажа, който има доходи от чужбина ще е добре. Който разчита на доходи само от България ще живее зле. Папкането на народни пари тук е голямо. А производството не е за богаташите.

754

Анонимен

преди 11 години

"Който пуши в заведение е ***" - цитирам Б Б=Който го каза днес мълчи като дупе.Дали изобщо ще имаме отговор по въпроса с миналото му от баш простака?

753

мунчо

преди 11 години

България е един потъващ кораб. Ще се спасят само тези , които успеят да го напуснат навреме.Останалите и техните потомства са обречени.

752

до № 913

преди 11 години

Системата няма да се промени в близките 50 години.Непоклатима е!Така , че всеки под 30 г. , образован , трудолюбив , амбициозен и почтен млад човек е длъжен да опита да си намери място под слънцето.Независимо дали Бойко или някой друг ще е на власт, тук дълги години няма да има свястно образование , здравеопазване, съдебна система , пенсионна система и всичко за което се сетите.България със затихващи функции- това е!

751

до 916

преди 11 години

От един потомък на комунист какво очакваш? Е, това което наблюдаваш. НИЕ ПАК СМЕ ТУК! *** сигурно си искал да напишеш.

750

Анонимен

преди 11 години

Абе тези, които преди 10 бяха ченгета и верни на партията пак си живеят добре. Дядовците им убиха интелигенцията, бащите им разграбиха богатствата, а внуците са във властта при демокрацията. жилави като хлебари. Ходеха едно време и ме караха да бъда в СДС, че ако не съм там нямало да израствам. Помиярщина!

749

Анонимен

преди 11 години

Ох, ох, ох, ох, тежко е да живееш в тази държава. Лекари, учители, млади хора - никой не иска да живеепо този начин. Най-лесният начин е бягство от държавата. Но дали е най- добрия?

748

до " Хейтър&quo

преди 11 години

Разбира се , че правя разлика между едните и другите. И тя е огромна. Едните са истинските господари , другите- изпълнители на техните пъклени замисли.Да създадеш система , която да съсипе народа ти показва извратено мислене.Бг. народа е съсипан. Изпълнителите трябваше да избират или да живеят , като скотове , както живеем всички ние или да живеят кратко и добре.Те също са жертва на системата.

747

Анонимен

преди 11 години

Когато в една държава властта е връцете на престъпници няма демократични методи за свалянето и

746

Анонимен

преди 11 години

долу ръцете от бойко!!! той е свят човек

745

"Хейтър"?

преди 11 години

Значи, понеже не е той основоположника на разграбването, а само граби с пълни шепи, да му целуваме ръка?

744

мунчо

преди 11 години

Това , че в България кражбата е начин на живот е от ясно , по-ясно.Такава е системата .По времето на Живков се крадеше , но с някаква мярка. След него започна тотално ограбване по всички възможни нива.Сега не краде само този , който няма възможност.Пповтарям , такава е системата у нас и тя беше измислена и създадена още през 1985 г Всеки сам да се компенсира , от където намери и както намери.Не я създаде Бойко Борисов.

743

"Хейтър"?

преди 11 години

"Професоре", никой не казва, че е той. Не разбирам обаче, ти защитаваш ли го? Или за теб създателя и създадените се различават и вторите не са зло?

742

до професора

преди 11 години

Вестник " Галерия" е спонсорирана от Алексей Петров.Така беше съобщено.Колко е достоверна информацията в нея е въпрос.Запитал ли си се някога кой е създаде и контролира българската мафия, чел ли си нещо по въпроса?Кой създаде Георги Илиев, Васил Илиев,Илия Павлов , Самоковецаи много другии после нареди да ги избият?Кой имаше и има интерес от това?Във всеки случай не е Бойко Борисов.

741

"Хейтър"?

преди 11 години

***, да, всички са крадливи, ДО ЕДИН! Иначе просто няма да бъдат допуснати до политиката! Ако искаш доказателства, защото знаеш, че ни ограбват, но няма как да го докажем и ги защитаваш, тогава те разбирам. Ама, ако просто не вярваш, че крадат, значи си адски тъпо ***, да си знаеш!

740

Анонимен

преди 11 години

Престъпно минало?! Че то настоящето Му не е ли още по-престъпно?!

739

Професора

преди 11 години

Толкова се ядосвам от мафията в България,че като си помисля,че Борисов и цялата шайка не са в затвора,а продължават да разграбват България правя грешки с поставянето на пълен член,за което се извинявам на четящите форума.

738

Професора

преди 11 години

до 901 ***.Да доказателствата ги разбра цяла България.Вестник Галерия публикува записаните от МВР разговори между Борисов и шефа на митниците Танов.В разговорът Борисов нарежда на Танов да изтегли проверяващите инспектори от запечатания склад на покойния Мишо бирата.И френската лаборатория Липсадон доказа,че записът е презаписан,но е е сглобяван,а е действително проведен.На това се казва възпрепятстване на митническа проверка или още покровителстване на контрабандни канали!