80

hh

преди 12 години

Значи правилно са минали под ножа!

79

анонимен

преди 12 години

Върхът!!! По-логично не може и да бъде!

78

Go

преди 12 години

Значи коренните жители на Северна Америка са само от 600 (!) години. А стига глупости!

77

Анонимен

преди 12 години

Индиянеца с еврейски гени неможе да е обрязан защото е направин от баща евреин и майка индиянка а това не го прави евреин а само индиянец с еврейски гени.

76

77 до 82

преди 12 години

Дългогодишните ми служебни контакти с евреи ме "излъгаха", че за вас моралът е мноооого разтегливо понятие, драги. А под "човешки" живот вероятно имаш предвид еврейски живот, защото ние сме ***, нали така беше?В резюме, безграничната алчност не съжителства добре с честта.

75

до 81

преди 12 години

Всеки има право на мнение, а правото винаги има две страни и зависи от коя го гледаш. За себе си съвсем логично е ти да си прав затова е глупаво да се спори. Важното е човек да бъде жив м здрав и да знае да мисли със своята глава

74

Калина

преди 12 години

Странно, бях си направо сигурна, че прародители и на индианците са македонците.

73

Анонимен

преди 12 години

Защо равина трябва да ми го каже, ая нямам ли ум в главата да се сетя. Евреин това не е народност а религия. Затова евреи могат да бъдат бели, руси, *** дори и черни ***.Ако някой *** направи дете на еврейка то се счита за еврейче, но акой евреин направи дете на не еврейка детето не е еврейче. Еврейската религия се наследява само от майката, защото Бог е казал че майката винаги е 100% сигурна

72

Анонимен

преди 12 години

До 77 кой те излъга че честта за евреите е непонятна дума , гониха ги хитлеристите из цял свят , в структурите на мосад участват много хора , които го правят единствено от морални съображения , ако не знаеш за евреите един човешки живот загубен е загуба за цялата планета.

71

до 75

преди 12 години

Нали не очакваш да вярвам на евреин, знаейки какво пише в Талмуда?Пък и вие можете да лъжете.Не, задължени сте да лъжете според същата книга.Евреите юдеи не са интересни.Най-голямата ви слабост е, че при общуването с вас човек разбира, че това, което вие отричате е вярно.

70

До 71

преди 12 години

Добре че при хомосексуализма няма възможност за възпроизводство иначе света щеше да е препълнен с евреи къде признати къде не !!!

69

РД

преди 12 години

А аа ??? дали е бил обрязан__??? голям екземпляр ще се е получил/ *** индианец :D

68

Маке-историк

преди 12 години

Въпреки, че имат еврейски гени, повечето им гени са македонски :) Евреите почнаха да се излагат като братчедите ни в Македония :) Е, далеко са още от постигнатото от макетата, но ще наваксат :)

67

корекция

преди 12 години

Щом имат общ ген с евреите ешкенази, хазарите доста са пошетали едно време. Всъщност, защо не са стигнали до друг извод - че евреите са индианци?Обаче ми е трудно да повярвам, защото индианците са хора на честта, а за евреите това е непонятна дума.

66

до 71

преди 12 години

"Защо трябва да го доказват? То е доказано"Така ли ти каза равина? :)))))))))))

65

до 70 от Израел

преди 12 години

Пак си в грешка ! това което го пишеш го чета вече няколко пъти и се опитах да ти дам съвет да не разчиташ 100% на информация написана на български и от българи. Талмуда е учение ако искаш и ти можеш да станеш талмудист. Ако четеш на иврит ще разбереш че и днешните равини потомци на талмуда поставят поставят Бог над себе си. Единствената промяна до днес в стария завет е направена 1861 от реформистките евреи в Германия които в молитвите молят Бог да пази всички хора по света а не само евреите

64

КЛЮЧЪТ ОТ ЗАГАДКАТА

преди 12 години

ЗНАЧИ ЗАТОВА ИНДИАНЦИТЕ СА ИЗГУБИЛИ ЗЕМЯТА СИ. ПРОКЛЯТИЕТО ДА НЯМАТ СОБСТВЕНА ЗЕМЯ 2000 ГОДИНИ, СЕ Е РАЗПРОСТРЯЛО И НАД ТЯХ.

63

Анонимен

преди 12 години

Понякога човешката глупост изглежда безгранична. Когато колумб открил Америка докарал Евреин с жена си, който незнайно как решил и се съблякъл, издялкал един лък наврял 10 пера в косата и започнал да прави деца на жена си/индианци/ и така всички индианци имали един прародител, индианския Адам евреина. Само в цялата история не ми стана ясно кои Колумб е нарекъл индианци като е пристигнал там? Е верно той е стигнал Южна Америка, а северна е превзета както се вижда от въпросния евреин.

62

Анонимен

преди 12 години

Пускат ви една муха и вие с комсомолски жар започвате да плюете .Генетиката е серизна наука и те първа ще дава много интересни резултати.Преди време се натъкнах на един швейцарски институт според който представите ни за нас българите коренно се различават , а да не говориме в Германия какъв скандал е предизвикъл , според изследванията му в 10% от германците има еврейски гени , Хитлер би му станало лошо , а иначе нищо учудващо тук , в едно племе са открили че на времето някой си е посял семето.

61

до 61

преди 12 години

Защо трябва да го доказват? То е доказано . Единствено жълтата раса китайци,японци,монголци нямат, филипинци нямат еврейски гени. Ако си чел малко повечко и имаш логична мисъл сам ще разбереш.Мюсюлманина Исмаил е син на евреина Аврам от слугинята му, Исус е син на еврейката Мириям (Мария). Нищо чудно да има еврейски ген при индианците. Когато евреите са стигнали в Америка кои са били техните слуги?- индианците. Евреина прави секс и деца навсякъде но признава за свои само родените от еврейка