174

Тралала

преди 12 години

това не може да е сериозно изказване на президент

173

86782

преди 12 години

До Марк 213: Радвам се за теб, ама пак не разбрах, какво общо има свободата и бащинството с китайците и ***. И като е дълго за обеснение, спести ни ги тия твои дълбоки прозрения а?

172

antiES

преди 12 години

Плевня,Господ се разсърди ,че отиде при папата

171

Kuna Petrova

преди 12 години

Е,х Плевнелиев дори не осъзнаваш колко по-голямо природно бедствие си ти! От кога започна да разбираш от земетресения и след като толкова ти пука защо отиде да подаряваш прескъпи гигантски яйца, вместо да се покажеш като читав държавник! Лицемер!

170

за Плевела

преди 12 години

Господ ако беше българин досега да си уцелен от светкавица.

169

Анонимен

преди 12 години

Камене, как да излезе нкой млад като или е напуснал или е в принудителна неплатена отпуска. Има ли по-голямо бедствие от Дянков и Игнатов

168

Камен до Марк

преди 12 години

Ти какъв си? Политик, Философ, Военен, Милиционер?Ок, мразиш комунизма разбрахме, и аз не го обичам, ама все пак за какво се бориш? За Китайци и *** ли? Военната служба била виновна... Я се погледни в огледалото и го кажи това на глас... сигурен съм че сам ще се засмееш като се видиш и чуеш.

167

до Марк

преди 12 години

Кутев не ми плаща, а ми пуска жена ти за по няколко часа. Нали знаеш че тя работи на Позитано като ниско платена ***? Дочувам, че за по няколко дни в месеца ти си я бил замествал.

166

Камен

преди 12 години

199: Верно е... никой не е виновен, че е роден ***. Ама е виновен, когато демонстрира глупотата си, и ръси неадекватни изказвания.Относно нямането на нищо общо м/у двете заметресения... БРЕХ! Две силни заметресения в Италия, и последвали 2 в България... Случайно е споко. БАН признаха в ефир при Милен Цветков, че имат наблюдение на едва 2% от сеизмичните огнища в България, и ми излизат някакви Хексперти разбираш ли... Защо не излезне някой млад от БАН? Защото няма да каже думата "СИГУРЕН СЪМ"!

165

Марк

преди 12 години

Стига сте обиждали човека! Той не е виновен!

164

Камен

преди 12 години

Абе г-н Президент, вие къде бяхте по време на труса? Италианския ви колега, веднага си хвана самолета и се прибра в Италия, а вие си седяхте в щатите и ръсихте ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ!От както сте избран, от вас само неадекватни действия виждаме, я се вземете в ръце малко!

163

ВИКТОР

преди 12 години

Абе ***, а малко ли ни е, три години герботръс от 12 степен по Тиквон и Цвъко

162

Анонимен

преди 12 години

Интересно становище от субективистичната секта на Плевнелиев

161

Bob

преди 12 години

Абе, Юлиана къде е ...!??

160

Бойко

преди 12 години

Дянков... Аз съм твоят Господ, Аз съм твоят Бог !

159

Томас

преди 12 години

189зевс е едно от многото превъплъщения на дявола.

158

Анонимен

преди 12 години

Я, пелтечещият даун "Марк" се появи!

157

SOS

преди 12 години

Американци и руснаци си правят експерименти с нас От както ни включиха към ЩИТА за ПРО започнаха трусове и постояни валежи Играят си като с опитни мишки Това са високочестотни радио вълни които минават през всякакъв релеф и не се знае като попаднат в заметръсно огнище дали не го активира Да не говорим за проекта харп -HAARP който разбива йоносферата и въздейства върху природните явления във всяка част на планетата Спрете глупавия щит и всичко ще се оправи Не си играите с природата

156

левчев

преди 12 години

Господ е Моника Белучи, разкри и президентът!

155

НИКО НИКОЛАОС

преди 12 години

ГОСПОД Е ГРЪК И СЕ КАЗВА ЗЕВС...ТАНГРА Е УБИТ ОТ ЗЕВС