155

янис

преди 12 години

Момичето безспорно има дарба но не чак за талант на България, имаше участници които бяха много по-добри. И стига с тези певци има достатъчно формати за тях българина иска да види и нещо по-различно.

154

Анонимен

преди 12 години

za pevici ima nai razli4ni drugi konkursi spored men ne e pravilno pak da spe4eli niakoi koito pee imashe tolkova drugi talanti koito sashto zaslujavaha nagradata

153

дива

преди 12 години

то пък един конкурс!няма по-голяма измислица!

152

0

преди 12 години

страхотна е!

151

Гошо Тъпото

преди 12 години

Много са...талантите на България и това малоформатно шоу едва ли може да ги...обхване.Гледах само финала и се зарадвах,защото нямаше манипулация за...крайното класиране.Метин се беше включил по...заслуги и не измина целият път на елиминациите.Включиха гоорганизаторите,за да има представител и този етнос.Между...нас казано,уреди го Слави,негов... човек е.Таланта си е...талант и той беше оценен от зрителите,честито на победителката.

150

"Хейтър"?

преди 12 години

Е, не, точно тази може и да пробие като певачка, благодарение на финансова подкрепа. Ама певачка, като за нашите стандарти - демек, никому неизвестна. На мен ми е интересно обаче, какво ще кажете, когато се разбере, че "огромния и космически талант" Метин, реално не прави нищо особено и не пробие никъде? Тогава ще се правите, че сега не сте ах-кали ... *** и меценатите му прости ...

149

Анонимен

преди 12 години

Всеки от финалистите заслужаваше да спечели. Вота по такива предавания е винаги манипулиран. Метин се справи невероятно, в неговите танци винаги има идея и професионализъм. Двете малки ангелчета пяха прекрасно и бяха влезли изцяло в ролята на песента. За втори пореден път Българския талант е певец!

148

и кво?

преди 12 години

Голямата работа. То пък миналата победителка стана много известна и има много успешна кариера нали? Никой нито я чу, нито я видя от както спечели предния сезон - както всеки друг победител от реалити формат. Освен едното участие в 2-3 сутрешни предавания нищо друго не очаквайте.

147

Анонимен

преди 12 години

Какво ще рече "вече е печелил, хайде да дадем път на младостта"?? Това тъпо и нелогично мислене го няма никъде другаде! Майната му на Метин, че е най-добрия в това което прави, майната му че е талантлив и заслужава наградата, майната му че е положил огромно количество труд.Защо? Защото е време да дадем път на младите! Все едно той е печелил 367465 формата преди, че сега да не спечели, нали?Честито на Кристина, със здраве да си ги харчи и ако може за в бъдеще да не е фалшива на високите тонове

146

angus

преди 12 години

Виктория от Варна е талант ,а не някакъв кълчещ се фес !

145

местан

преди 12 години

Градовете Бургас и Варна направо тръпнеха дали техния представител ще вземе 1 во място, майтап бе Уили ;)

144

Пепи

преди 12 години

Истинският победител беше Метин Енимехмедов!!!

143

"Хейтър"?

преди 12 години

#169, аз като написах, че избора на песен за малката е грешен, нямах предвид, че самата песен е зле. Ясно е, че за да се грабне публиката, трябва да се избере хит, ама едно е Лили Иванова, друго е Фреди, колкото и хубав , и силен глас да има Лилето. Просто не може на някакво лапе да се дава песен на един от най-специфичните гласове в историята на музиката, при което дори и изпълнение на признати певци вероятно биха предизвикали само скептични усмивки.

142

Хелзинския комитет

преди 12 години

Защо като имаше арменци в журито не се допусна примерно Есил Дюран да участва.Метин го препънаха заради името му.Гадно нали?

141

Анонимен

преди 12 години

Момиченцето наистина има ангелско излъчване и глас. Но и на двете деца песните бяха зле подбрани и изпълненията съответно бяха много далеч от идеалното. Същото важи и за инструменталните изпълнения, с изключение на двамата с хармоничките. Надскочиха се всички останали. Бе, въобще целият финал не струваше. Най-голямото събитие на годината - грънци!

140

www

преди 12 години

zaprili4ala na edna pevica v minaloto ANITA HEGERLAND

139

Дядо

преди 12 години

Да бе, нагласена работа! Само Софи Маринова и Кондьо! Браво на момиценцето! И на варненчето браво!

138

Анонимен

преди 12 години

162, това е най-тъпия кометар, който прочетох дотук. Метин е не по-малко българско момче - роден е в България, говори български, ходил е на българско училище, плаща данъци също като тебе... Ето заради такова мислене като твоето ще си останем на *** на географията и на *** на вниманието на целия свят... Затова сме и в такова положение - а ти продължавай да стискаш миналото за пи*ката, то ще ти помогне да умреш патриотка в мазната, кална дупка България, пълна с простаци и назадничави хора. ;(((

137

Един

преди 12 години

Как може в България някакъв Метин ако ще да е и Енимехмедов да събира повече гласове от ГОРДОСТТА НА ШУМЕН ЛЕЧЕВИ, ВИКИ от ВАРНА, фокусника, Васко с все новите песни? Стига с тия ени-меди-мехмедовци. Има 200 бг таланта - изберете си от тях.

136

sis

преди 12 години

Снощи гледах финала и съм съгласен с написаното по-долу, че песента на Queen на малката Виктория е грешен избор. На мен лично песента на Лили Иванова ми въздейства повече. Може цялостното представяне на Виктория да е било по-добро, но мисля че Кристина си спечели финала пред нея. За Метин ще кажа че наистина е страхотен, но вече е печелил, а нека дадем път на младостта.