50

ккк

преди 12 години

Секс без ангажименти е възможен....но само с дясната ръка...

49

Penka

преди 12 години

Страшен си просто

48

j

преди 12 години

Аз изтресох почти всички колежки в офиса без гюбретата. Това лошо ли е?

47

Penka

преди 12 години

Абе кви съвети давате вече съвсем се изврати този свят, къв е тоя съвет да си намерите семейна жена???? Всеки има нужда от топлина, а само секс без любов... незнам как се живее така много тъпо ми звучи лично на мен ....

46

did

преди 12 години

ta ne razbrah,kolko moge da trae chisto seksyalnata vruzka de?

45

До 37

преди 12 години

Пич, заеми се с надуваемата си кукла...Явно не си виждал ЖЕНИ..жени на които и 20 г. не могат да се опрат..без паласки, без корем, без дебела трътка, без китосване..Жени след, които се обръщаш и се питаш дали биха ти обърнали внимание (възрастта е последното, което си мислиш).

44

Работодател

преди 12 години

до ВальоАз конкретно, се шегувам, макар че е черен хумор. Ако си гледал филмите "1984" и "Eqilibium", знаеш какво имам в предвид, а ако не си ги гледал, гледай ги някой път :-)

43

Вальо

преди 12 години

@Работодател Интересно мнение :)Не ми става ясно наистина ли говориш или се шегуваш

42

Работодател

преди 12 години

Секса и пушенето са за некадърници и нискообразовани. Глупавите, необразованите и мързеливите, по цял ден пушат цигари и правят секс, защото не умеят нищо друго. Секса и семейството са отживелица, която скоро ще изкореним напълно защото пречи на бизнеса. За възпроизводство на работната сила, хората отдавна са измислили изкуственото оплождане. Умните и кадърните хора работят и не се занимават с глупости.

41

жемшун

преди 12 години

През първата брачна нощ-Германката : "Гюнтер, спиш ли още?"Французойката: "Това ли е всичко?"Американката: "Сега по-добре ли се чувстваш?"Рускинята: "Жив ли си още?"Българката: "Пешо, аз вече не съм ***!"

40

Л.

преди 12 години

Мисля да мигрирам към бгмама.ком .Този сайт съвсем опосшя и смърди на естроген.

39

Анонимен

преди 12 години

Секс без любов няма.

38

Анонимен

преди 12 години

Тя статии къде ги превеждате на поразия от английски или американски източници нямат нищо общо с българския манталитет, за добро или лошо.За българина тази статия е написана все едно на чужд език.

37

Прав е Гошо № 42

преди 12 години

Така е. Затова ще има природни бедствия, бедност и нещастни хора- защото морала ни вече не е в Божийте заповеди /или поне на голяма част от хората/

36

Гошо Тъпото

преди 12 години

Преди Бог да изтрие от лицето на земята с...огън Содом и Гомор,там е...цъфтялнеангажиращия секс.Още сте в...началото,не е...късно да спрете и да се...покаете.

35

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Ами да: красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си.

34

John

преди 12 години

За секс без ангажименти не си давайте много зор. Покажете ли техники и старание, започват да искат ангажименти!

33

Анонимен

преди 12 години

Правете секс, но само с презервативи, че не знаете кой какво може да ви лепне! В неангажиращият секс няма нищо лошо стига и двамата да са на ясно и да са ОК със ситуацията. Не всеки има време и възможност за връзка - а секса си е нужда, като яденето, пиенето... тука разни фригидни лелички и импотентни *** с по 3 см. достойнство да не ми се пенят, че било курвенско, защото ако им се отваряше парашута нямаше да си седят толкоз време на сухо. Нали така?!

32

до 37

преди 12 години

а ти на какво приличаш? опиши се

31

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Всички жени се пющят яко до 35, после почват още по-яко, но няма кой да ги боцне. Повечето приличат на годзили.