113

До Фродо

преди 12 години

Кадри на концлагери няма до покажат защото концлагари няма. Затова пък червените знамена, развявани по цял свят, карат тлъстите капиталистически *** да треперят от страх. Затова и лъжат - кои ли, освен ***, могат да излъжат. :)

112

Анонимен

преди 12 години

Всеки народ си заслужава управлението.51г.да се бяха сражавали на страната на юга.На ви комунизъм сега.

111

Минавам

преди 12 години

Е не ви ли писна от тази идиотска първосигнална атикомунистическа пропаганда! Вижте само кои са авторите й - Организацията за защита на човешките права Амнести Интернешънъл и ако не ви се повръща от лъжите им - вярвайте. Пропагандата е за *** - вярвайте им, *** и спете - докато същите тези "борци" за човешки права превръщат нашата страна в концлагер, избивайки народа ни. Търсете в нета и прочетете: Умираме според правителствена програма

110

до фродо

преди 12 години

Снимката ти е пред очите - тази отгоре. Ако все още ти е останало малко мозък би трябвало да знаеш какво се крие зад подобни снимки на манифестации и всенародна еуфория. Когато хората празнуват под строй, значи отзад винаги става нещо лошо.

109

До пророк Илия

преди 12 години

От твоята уста в Божите уши.

108

???

преди 12 години

КАЖЕТЕ,В КОЯ СТРАНА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ДИВАЦИ И ВАРВАРИ?

107

до фродо

преди 12 години

А вярваш ли че разстоянието до марс е осемдесет милиона километра, или ще повярваш само когато го минеш лично. Това че очичките ти не са зървали нещо не го прави несъществуващо моето момче. На този принцип можеш да си заровиш *** в пясъка и да се престориш че целия свят не съществува нали така моето момче?

106

Анонимен

преди 12 години

Алоооууууу ***, прочетохте ли статията за вашите севернокорейски комунистически другари? Нещо да ви напомня за Белене, където хранехте свинете от затворническато стопанство с труповете на убитите с лопати затворници и други, умряли от недохранване и нечовешки робски труд в каменоломната! Четете и си ръсете главите с пепел, а не само да плюете по Бойко, който ви свали от власт след 20 годишното ви дерибействане в резултат на което се првърнахте от комуносоциалисти в червени капиталисти и ограбихте напълно държавата ни! Мислете малко и за България, а не само как да дойдете пак на власт и да продължите с кражбите си!!!

105

Пророк Илия

преди 12 години

Бас слагам, че някой ден ще минават камионетките из новите квартали около София и по морския бряг, ще събират оядени и преуспели съдии, адвокати, политици, "бизнесмени", и ще ги настаняват в подходящи трудово-възпитателни общежития. Облечените с власт да го правят ще бъдат бившите безработни, пенсионери, учители, лекари, "бедни работещи" като миньори, строителни работници, учени... Както земята се раздрусва, когато й се натрупа напрежение, така и хората един ден ще изригнат, и милост няма да има

104

FrodoVelikana

преди 12 години

Аз вече отговорих , когато покажат кадри на севернокорейски лагери ще повярвам.А засега само бла бла !

103

Анонимен

преди 12 години

Та не разбрахме, Фродо, какво смяташ за режима в Севе. Корея?

102

до 109 ами с това

преди 12 години

мислене заслужавате да сте обирани ,изнасилвани и пр.! Щом толкова много държите и косъм да не пада от главите на престъпниците ! А на бас ,че ако натрошат канчето на един изнасилвач и всеки ден да го бият до припадане в продължение на 15г. ,като излезе едва ли ще го направи пак ,като знае колко още бой ще изяде ! А сега ги вкарват за по 10-15 г. ,но и косъм не пада от главите им и затова никой не се страхува от 15г. присъда !

101

Гимли

преди 12 години

Това че ме отвращават комунизма и фашизма въобще не означава че симпатизирам на американските безобразия. Най-малкото ако тези талибани там са заподозрени за престъпления, трябваше да им бъде осигурен справедлив процес. САЩ са много далече от понятието за справедлива и демократична страна.

100

FrodoVelikana

преди 12 години

До 112Какво да отричам , когато информацията се поднася от Си Ен Ен ? Те ако добре си спомняш монтираха как уж самолети се врязват в световния търговски център брато.Тази телевизия е част от информационният отдел на Пентагона - медийно оръжие .Така че информация поднесени от Американците не струва и 5 стотинки иначе кой нормален човек може да каже че е за такива лагери??? Та хората не са животни , не трябва изобщо да има такива лагери като Гуантанамо !

99

Анонимен

преди 12 години

Жълт, на корейците бог няма да им помогне. Ще трябва сами да си помогнат. Но съдейки по това как нещата се случват в БГ и какво си докарахме след 20 години опити да станем европейска страна, мутра да ни дава акъл как да градим икономика, то за Северна Корея не виждам светло бъдеще.

98

Анонимен

преди 12 години

Гимли .....А Гуантанамо , а извращенията на Американската армия във Виетнам , Ирак ?А двете атомни бомби хвърлени над Нагасаки и Хирошима?Си Ен Ен е телевизия която е създадена да манипулира , също и империята на циониста Мърдок.-----Да разбираме от коментара ти, че напълно подкрепяш режима в Сев. Корея и отричаш съществуването на тези лагери?

97

Жълт

преди 12 години

До Гаден Комунизъм .Съдия по ТКД? Специалнозаради ТКД ми се ходеше там,но да, съгласем съм за лицемерието на комунизма,че то коя ли власт и идеология не е лицемерна.Може би капитализмът не е толкова лицемерен,защото открито показва проблемите си,докато комунизма залага на "боята прави лъжата" . Само един истински луд би успял да създаде истински идеологично издържан комунизъм :) Иначе се моля на Бог да им помогне на корейците

96

Анонимен

преди 12 години

Ti frenski znaesh li ,kato si tolkova hitar. Shtom mojesh da tuk,mojesh da polzvash i google i da namerish pone 4 filma ,izluchvani po frenskite televizii

95

Анонимен

преди 12 години

------Няма лошо ,че има бой и мъчения в затворите ! Лошото в случая е ,че това се прилага върху политически опоненти на правителството ! Ако в цял свят имаше подобни затвори и ако бяха пребивани от бой убийци ,терористи,изнасилвачи,обирджии на банкомати и пр. ,престъпността щеше да се намали до минимум ! -----Така е било през средновековието и преди него. Но не сме разбралиу по онова време да е нямало престъпност. Тя простотията не ходела по гората, казват старите хора!

94

с.до Фродо

преди 12 години

Ти като си такъв миролюбец искаш ли да обсъдим и жертвите на японския милитаризъм!?Много обичате да лалате за тия ядрени бомбардировки,но удобно пропускате причините довели до тях!Кухи червени кратуни!