48

Анонимен

преди 12 години

гага е отвратителна като сценичен проект, въпреки прекрасния си глас и вокални възможности. и сценичното и послание е пропаганда на грозното, изроденото и деградацията. затова много от тези изпълнители извести, богати и печеливши всички класации, завършват живота си като последни *** - пияни, дрогирани, самообесени, болни от спин. жертва на една индустрия, изместила изкуството

47

До 60

преди 12 години

Много е успяла по света но мисля че тези които я критикуват въобще не ги интересува товаПросто не могат да я възприемат

46

Анонимен

преди 12 години

Да се отмени и в БГ!

45

до 51

преди 12 години

отговорът е - I was born this way,по-ясно от това - здраве!

44

Анонимен

преди 12 години

Лейди Гага днес е една от най-популярните изпълнителки в САЩ,проверете класациите,например BILLBOARD SOCIAL TOP 50 Освен това последният и албум е авторски и всички песни,композирани от нея станаха хит...а вие какво сътворихте, едно нищо... Кога ваша песен се е изкачвала до челните места във билборд,и не е една ами няколко песни,композирани,не само пяти от гага....Като не разбирате от мода и музика-ваш си проблем....В поп музиката Гага вече е икона................................................

43

gagaman

преди 12 години

Изруд,олицетворяващ падението и краха в човешките отношения(най-вече в щатите).Жалко,че е модел за подражание от много млади хора.Нищо чудно,че когато пораснат животинското в тях ще вземе превес.

42

Неразбиращ

преди 12 години

Гледайки снимката е нормално човек да си зададе въпроса - що за *** е това болно същество с неясен произходи защо изобщо му се дава известност у нас ? Малко ли ни е азис че и тоя *** да мъти главите на младите? Наистина е трудно за разбиране.

41

Анонимен

преди 12 години

Тази на снимката не е гага, това е нейна фенка.

40

Анонимен

преди 12 години

Вижте приятели, няма какво да си правим гаргара повече. Тази жертва на програмирането "Монарх" гага обслужва интересите на една шепа илюминати. Това нещо се нарича майнд контрол приятели мои. Този *** гага, стои на чело на жестоко промиване на мозъци и унищожаване на духовната тъкан хората. Анализирайте й клиповете. Повече се интересувайте за тези неща, а не стойте по заведенията на по кафе със сода в будна кома.

39

Анонимен

преди 12 години

Не съм фен на Гага, но да спреш концерт, защото религията има против... Това вече си е чиста глупост. Да не говорим, че говори за едно наистина доста осакатено общество със средновековен манталитет, вярвания и страхове. Някаква си кака решила да се прави на *** и някой решил, че е сатанистка и изобщо неща в този стил. Пълни глупости... Най-големия бич за човеците е невежеството ! И в Индонезия го доказаха с този акт !

38

BTW

преди 12 години

О, не знаех. Какво се чува от зад напред?

37

do BTW

преди 12 години

въпроса при сатанистите е, че сатанинското се чува, когато песента се пуска отзад напред.

36

BTW

преди 12 години

I'm beautiful in my wayCause God makes no mistakes I'm on the right track babyI was born this wayПосочете ми "сатанинското" в текста. П. С. Добре че се махнах от тази хейтърска държавица.

35

Анонимен

преди 12 години

тази няма ли кой да я нарита и да я изхвърли с бутафорната си музика?

34

Анонимен

преди 12 години

само бой по каската за този ***.. трябвало е да я пуснат да попее малко, за да не я мислим повече

33

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ НЕНОРМАЛНА КУКОВИЦА НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ САМО В САЩО МОГАТ ДА МУ СЕ КЕФЯТ НА ТОЗИ *** БЕ????? ИЛИ ПРОСТО НИ НАБИВАТЕ В ГЛАВАТА ТАКИВА ИЗРИДО ДОЛНИ ЗА ДА СЕ ЗАРИБИМ И НИЕ..... ТОВА Е Е ЕДИН АБСОЛЮТЕН *** !!

32

Анонимен

преди 12 години

Лейди Гага не вярвам да е сатанистка, но тези зад нея при всички положения.

31

Томас

преди 12 години

хората не я искат тая сатанистка

30

Анонимен

преди 12 години

Чичо Сам да иде да демократизира малко тия талибани.

29

Анонимен

преди 12 години

Lady gaga e super.