114

Анонимен

преди 11 години

То само това ли е сбъркано..........

113

ФАШИСТ

преди 11 години

до 122 -и милиардер да си , липсва ти време за ограмотяване. ИМАШ ПАРИ , НЯМАШ АКЪЛ !както си седиш и майсил на дупето ще хванеш :)))

112

Анонимен

преди 11 години

Най големия страх на банкeри капиталисти и друга *** да не се осъзнаят масите ще има пак един голям народен съд

111

Тимучин

преди 11 години

Айде сега пак ние виновни, че не можем да преписваме !КУПУВАЙТЕ САМО ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ!!!!УЛЕСНЕТЕ ПАТЕНТНИЯ РЕЖИМ И СТРОГО ПРЕСЛЕДВАЙТЕ КРАЖБИТЕ!ТРУДОВИ КОЛОНИИ ЗА ЛЕКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!ЗАЩО ВОДОРОДНИТЕ КЛЕТКИ СЕ ПОСТАВЯТ ТАЙНО ПО КОЛИТЕ В БГ-(смъкват разхода с 40 % и са много евтини и безопасни) ДАЙТЕ КРЕДИТ НА ИНЖИНЕРИТЕ НЕ НА БИВШИТЕ "СПОРТИСТИ"

110

до 119

преди 11 години

Те едно време тъй стъпвали върху чуждите глави докато не се появил г-н Маркс и ги пратил да чукат камъни в Сибир и направи трудещите се хора равни и богати.

109

румен221

преди 11 години

Плана Ран Ът... ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ИЛИ ИЗПЪЛНЕН ПЛАН?!?!Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса: - Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. - На пазара ще се появят всякакви ментета. - Най-уязвимата част от населението децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. - Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. - Ще се появи масова безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната.- Ще възкръснат отдавна погребани болести Всички тези благини могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа- Мизерия, глад, болести, нищета това прокобва поверителната част от плана Ран Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ.ТА СЕ ПИТАМ ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ИЛИ ИЗПЪЛНЕН ПЛАН?!?!

108

румен221

преди 11 години

ГЕНИАЛНА ПРОГНОЗА ИЛИ ИЗПЪЛНЕН ПЛАН?!?!

107

do fsb

преди 11 години

Да, благодарни сме ти, че благодарение на такива като теб държавата е на автопилот, за да може да живеете лесно.

106

Анонимен

преди 11 години

ИМал късмет попаднал на хора ама ако не беше попаднал сигурно щеше да е клошар не ми я хвалете тая държава от лошия соц всички останаха с къща апартамент и и вила да речем е колко хора в америка имат тия екстри.

105

Ф.С.В

преди 11 години

Трябва да се радвате че милионер като мене седи в форума да ви обяснява как се живее ))) познавах един които работи на 6 места в САЩ и си купи водно патенце за ваната в квартирата хахахахахахахахахахах

104

tosh

преди 11 години

стига с това забогатяване човек. Това ли е целта на всеки един днешно време?Да е богат? И като го постигнеш какво става? На каква цена? България има нужда от умни хора в момента, а тоя си седи там в америката и констатира. Да се връща тук или да си къса Българското гражданство.

103

Анонимен

преди 11 години

Ох, най-не мога да слушам брътвежите на самодоволните хорица в България.

102

до 113

преди 11 години

Ха, че защо да се връща. Там е забогатял, ама тук надали. Условията са други, не предразполагат честен човек да забогатее. В Америка има правила, а не закони за бедни и богати. Не е свикнал. Ще се разори тук.

101

ьаьаьа

преди 11 години

За мен сащ са поробени от банкерите тази страна има огромни дългове незнам защо искат да копират техния модел искат и нас ли да поробят да плащаме цял живот . Според мен най добре ще е ако се премахнат банките и ако искаш пари държавата да ти ги отпуска после на нея да ги връщаш поне ще пълним гушата на нея за да става по богата а не тези пари да отиват в частни ръце което няма как да стане защото ще се засегнат интересите на прекалено влиателни хора :(

100

?

преди 11 години

този човек в крайна сметка върнал ли се е или - не? /пише, че смята да работи от "онези" американски офиси оттук/И - защо ще се връща тук, това пък изобщо не мога от материала да го разбера. Може би е по-лесно да имаш 2 "родини" - менкаш си ги, като дете на разведени родители, тц, тц....

99

демократ-капиталист

преди 11 години

Приятели от демокрацията по-хубаво няма ставаш роб на системата робуваш на лихварите за всичко от къщата до колата и до обяда платен с кредитна карта.

98

до 111

преди 11 години

Абе не си чул, защото не искаш да чуеш. Америка наистина е трудов лагер, защото, който се труди успява. И моте родители бяха много богати при соца, но се трудеха много. А сега, трудиш се и всичко при тези, които са забогатели без труд отива. Не ми обяснявай. Забравихте етичните и моралните правила, толкова алчно ви бе окото.

97

tosh

преди 11 години

до 108: другаря Иванов си е решил проблемите в чужбина, докато други другари са си останали в България и са си плащали данъци и са поддържали тази държава вече 20 години.Така че явно има как. А сега този другар Иванов като е станал толкова богат и умен там, да се върне в България да и помогне.

96

тихомир

преди 11 години

от 3 месеца плащам данъци сгради и кво ли не така съм решил да помогна на мойто правителство от ГЕРБ имам и предложение за Германия на 2500е ако прибавя курс за език не ми стига времето ,че съм и малко в години видях наскоро в Мюнхен наши роми с български бусове обикалят по сервизи и т.н. събират отпадъци и преживяват без да крадат знаяи който иска може но пак в чужбина тук пак нещо не е така!

95

Ф.С.В

преди 11 години

Лъжите на капитализма --Рокфелер почнал бизнеса си с една ябълка ...--друга лъжа --Банев почнал бизнеса си с 2 лв --правете си изводите ---......само едно ще ви кажа --богат с работа --не съм чул ))))