133

Анонимен

преди 12 години

някакъв милиционер полицай Велизар Енчев от ДС , тръгнал да коментира наляво и надясно какъв е бил съпруга й ,бил е сръбски националист ,а не като българските политици ,който голяма част са български предатели ,не мутрите разрушиха и продадоха предприятията през 90 години , а го направиха това българските политици

132

Анонимен

преди 12 години

какъв й е бил съпруга , а каква й е прабаба й не ви ли интересува , жената има хубави песни и това е , тръгнал *** бивш ватман да дава оценки на целият свят кой какъв е

131

Анонимен

преди 12 години

който иска да си слуша цял живот Васил Найденов , Лили Иванова или други наистина добри български изпълнители , който иска да си слуша Дженифър Лопес или който иска световно известен изпълнител , но който иска да си слуша балканска музика или български поп фолк това си е също хубава музика , често съм срещал хора които си въобразяват че като кажат че не слушат чалга и са много умни , просто са си *** които не слушат поп фолк

130

Фен

преди 12 години

Снощи се насладих на Цеца, сега чакам да си изкъртя главата на Slayer, а после да релаксирам на Chambao и Kosheen.Който иска да си плюе, който иска да се наслаждава на хубава музика (независимо от стила) - въпрос на избор! Весели празници на всички!

129

Анонимен

преди 12 години

8000 ТРАДИЦИОННИ ИЗБИРАТЕЛИ НС БСП

128

Анонимен

преди 12 години

УЖАС 8000 ДЕГЕНЕРИРАЛИ СЕЛЯНИ

127

мутрите в БГмузика

преди 12 години

На "Ара-мюзик"спешно трябва да се направи одит и да се закрие антибългарската им фирма!Мутрите и чалгата вървят заедно,а концертите им в Арена-Армеец тровят българската нация!Нека си пускат порно вкъщи и CD-тата на силиконовата ориенталска певачка и мутреса Цецка Величкович,или Ражнятович-все едно!Ако това не стане,ще означава,че Борисов покрива антибългарската им камрания.

126

!

преди 12 години

Цеца Ражнятович-Величкович е лицето на престъпността и простотията!Тя е символът на б/Югославия-на сръбската агресия и лудост-не само е любимка на сатрапа Милошевич и говорителя му Дачич,съпруга на кръволока Аркан,но е и активна участничка в редица престъпления.Концертните й изяви целят да докажат,че Цяла Б/Югославия е Сърбия,и че в България всички са сърби!Само *** все още не могат да разберат това!

125

Анонимен

преди 12 години

strahotna e ceca neka na6ite maimuni se u4at ot nei koito go moje pee koto nemoje gra4i

124

Олеее

преди 12 години

Истината боли чалгарчета, ама вие така сте заченати - в паузата между 2 шишета ракия, на фона на ***, натрапчиви и повтарящи се до малоумие еднакви акорди. Няма как да слушате друго, нито да оцените и разберете нещо стойностно, защото се иска култура. А културата не се крие в дъното на бутилката.

123

Дудук

преди 12 години

Вижте кво! Цеца няма нито една нецензурна или вулгарна дума в десетките си албуми. Няма и кичеци, маанета, песни за друсане на маса. Няма простотии в песните й, само страхотни и силни стихове със смисъл. Образовайте се малко!

122

Анонимен

преди 12 години

Най-добрата певица на балканите!

121

преди 12 години

ГНУСНА, СИЛИКОНОВА ПЕВАЧКА и БЕЗМОЗЪЧНИТЕ й фенове!!!

120

Oleee do 94

преди 12 години

Чалгар си отвсякъде - щом слушаш каквото ти попадне. Явно само слушаш, ама не чуваш музиката. на тия като тебе им викат *** или прасета, защото не подбират - също като в копанката, какво сложиш на прасето то си го изяжда.

119

nue

преди 12 години

8000 празни кратунки на едно място! цветът на нацията!

118

Ксеркс

преди 12 години

Неграмотни чалгарски ***, циганиииии.

117

Кой възпитава децата

преди 12 години

Дали Борисов знае,че освен всичкит си криминални престъпления,за които е осъдена и срещу нея все още текат дела за заплахи и насилствено поведение,укриване на цял арсенал нерегистрирани оръжия в дома си по време на одерацията \"Сабя\"при убийството на президента Зоран Джинджич-именитата му приятелка-мутресата Цеца е помогнала на сатрапа и мародера от Босна-Аркан и свой съпруг,да избяга от затвор в Италия?!Тя облича 7 пуловера и с подкупени служители,предава на съпруга си пуловерите,той ги облича,скача върху телените заграждения,и така избягва.След това ганкстерът облича военна униформа и става унищожителната ръка на кръволока Милошевич,чиято любима певица е Цеца,както и на говорителя на Милошевич,сегашният министър на полицията Ивица Дачич.

116

До дежурните

преди 12 години

плювачи на всеки и всичко: айде у лево и ДГД.

115

Аз

преди 12 години

Отвратително

114

до 128

преди 12 години

Явно ти събужда апетита.....нека ти е сладко....