26

Браво! Само така!

преди 12 години

Браво на стария боец! Ще оздравее, защото има дух! "В бой уходят старики"! Впечатлен съм от адекватните действия на прокуратурата в този случай и в случая със Саркисян, който беше тази година (ако не се лъжа).

25

тишо

преди 12 години

ако това стане тук ще ме съдят до дупка. да ти и ....... държавата

24

Анонимен

преди 12 години

Нападателя е бил ром, *** искам да кажа! Знаете ли по какво познавам - като няма име (а в този случай дори и инициали), значи е ***. Защо поне не напишат, че е ром, какво от това, нека се знае? Ако не е ром ще има повече информация за извършителя. Много са толерантни журналистите. Кой ги натиска, да са такива?

23

Анонимен

преди 12 години

Сега разбирате ли защо руските войници са спечелили ВСВ! Представете си този Човек на младини!!! Слава на героя! Свалям му шапка.

22

Щандартенфюрер

преди 12 години

Нека променят закона и частната собственост стане наистина неприкосновенна па тогава мръсната *** да заповяда у дома.Ще му отнеса главата и хич няма да ми е жал за гадния смрадливец.

21

Дядя Джо

преди 12 години

За Сталина,за Родину...Вперд!В атаку...!:-)Браво да дядото!Дано се оправи и възстанови!

20

онбашията

преди 12 години

медал за всеки който заколи крадец, два за който заколи активист на БХК или друга правозащитна организация

19

ккккк

преди 12 години

нека и нашите в НС да променят закона и да си решим проблемите с престъпноста в българия...

18

Анонимен

преди 12 години

По същият начин трябва да е и в БГ , влезне ли *** или крадец в къщата направо да му се отнася главата с бренекето. Само така престъпността ще се премахне на 100% - оръжие във всяка къща (минимум гладкоцевно) и 100% безкомпромисност към хайдуците.

17

Пламен

преди 12 години

Не харесвам комунизма но при него имаше и много хубави неща.По времето на СССР за такова нападение тая *** щеше да изгние в някой лагер или колония.

16

Анонимен

преди 12 години

БРАВО!!! Военната подготовка си казва думата!

15

Анонимен

преди 12 години

Спастерните? от от?

14

Селянин

преди 12 години

Редно е и нашето НК да бъде променено и прокуратурата да не образува дела срещу отбранявалия се, въприки последствията след това. А за този дето е нападнал стареца да намерят баща му и да му върнат спермата обратно отзат за да разбере какво *** е създал?

13

Анонимен

преди 12 години

Смел дядо, браво! Дано се оправи! На тая възраст да успееш да се справил с въоръжен човек и то на половина, че и повече по-млад, супер! Вярно, че на младини човекът е минал през ада, ама все пак 87 години са си това, не е шега работа!

12

Анонимен

преди 12 години

В България щеше да лежи, а близките на убитите престъпници щяха да заведат дело за парично обезщетение, което и внуците му щяха да изплащат.

11

Браво на дядката!

преди 12 години

Тук не става дума само за добра физическа форма и базови умения за убийство, но и за чест и достойнство! Ветеранът не е допуснал някакъв *** да се гаври с него! А нашите законотворци трябва да се поучат! Ако дядовците и бабите от крайните квартали, малките селца и паланки получат по една пушка (закупена от спестените бонуси на държавните служители) ще настане мир и люнов. И ще намалеят и разходите за полиция, и за прокуратура, и за ромски помощи!!!

10

Патриот

преди 12 години

Ако беше в България щеше да лежи!

9

готвач

преди 12 години

.....това на върха на ножа не е ли конфитюр...?

8

des

преди 12 години

Браво на човека!!! Дано оздравее

7

Вожда

преди 12 години

Който си може,си го може. Ако ще и на 100г да е...да пробват пак. ако им стиска?