8

Рамдам

преди 12 години

А за болните деца на България няма пари - срам!

7

Росен Плевнелиев

преди 12 години

Най-голямото предателство на българската държава е, че вдигнахме само един паметник на братските американски летци заслужено бомбардирали София. Възнамеряваме да поправим тази наша грешка, като вдигнем още паметници на нашият най-голям и загрижен за нас съюзник. Началото ще бъде поставено с паметник на храбрия и справедлив американски каубой, бранещ родината си от кръвожадните индианци. За прототип на паметника ще бъде използвано благородното лице на Джеймс Уорлик, заяви усмихнат президентът.

6

Чичо Сам

преди 12 години

Еми пичове от колко време бомбардираме някой трябва да плати сметката.Вия като едни богаташи и отличници защо да не се включите.

5

Анонимен

преди 12 години

Къде е ся ония Соломон Паси, дет рева на церемонията при приемането ни в НАТО. Ха да дойде и да ми обясни къде ми е точно келепира от това НАТО.Ами то тия пари дето ги плащаме за членски внос + разходите по нашите военни за заплати,храна и т.н. може съвсем спокойно да се наеме войска (като френския чужд. легион например. И сигурно щяха да са поне 10 пъти по-добре обучени и въоръжени от колкото в момента.Ама тъй,тъй наливайте пари в американската икономика, че скоро и аз ще стана част от нея...

4

ЯСЕН

преди 12 години

А ТУК ХОРАТА - ГЛАДНИ КАТО КУЧЕТА ,ЗА ДА ХРАНИМ НЕЧОВЦИТЕ ,А ТЕ ДА ПРАВЯТ АТЕНТАТИ!! ПОЛИТИЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УБИЙЦИ НА СВЕТА!!!

3

Анонимен

преди 12 години

Живеем на кредит, тоя пари раздава. Е, нЕмам думи

2

Анонимен

преди 12 години

500 000 плувци в *** на помакинята ухилена да влезнат...

1

anonimen

преди 12 години

Na gol zadnik cifte pistovi