17

Анонимен

преди 12 години

крайно време е БСП да спре *** на Путинсупер мащабните Руски проекти не са ни по джобасвиренето на *** от ККП може да е доста по-успешно начинание -днес завод за автомобили, утре за електроника, химия и други подходящи за нас неща.

16

До 12

преди 12 години

Е ти кво - космически кораби ли искаш да разработят, за да е иновативно? Все пак са най-големия чисто проектантски отдел в България. Даже имат отдел с чисти математици да усъвършенстват уравнения, една от малкото фирми в България сертифицирани по ASPICE. Хвани ти направи таблото на колата като е толкова лесно. И аз се отказах да работя там, защото специализацията е много тясна - всеки си прави точно определено нещо в строги рамки, но ги уважавам, за това което правят и не ги плюя.

15

Петър

преди 12 години

Защо коментираш без да знаеш ама грам за какво е статията! Джонсън контролс е софтуерна фирма, която пише софтуер за готовия хардуер. Цяла сграда от програмисти разделени на различни групи отговарящи за отделните етапи в изграждането на контролните програми и периферия на автомобилите-което е само част от бизнеса на тази компания.Бг програмистите са достатъчно доказали се в световен мащаб и е гордост,че именно тук имат офис и момчетата взимат добри пари за нашите стандарти.

14

До Макиавели

преди 12 години

Ми няма машини, щото българина е *** и не иска да се учи и образова, ами чака наготово да му падне. За да направиш производствени машини са нужни десетилетия труд и надграждане за да си конкурентен. В България никой не иска с труд а с келепир. Иначе - хубаво нали сте казали за Джонсън ама само в София и Ботевград има още доста големи производители, за които няма и дума, а по обеми на дейността си са равностойни на конкурентите от Джонсън. Айде имена няма да цитирам да не излезе, че рекламирам.

13

хах

преди 12 години

Има умове и качествени хора в България...но за съжаление повечето е ***.

12

:)

преди 12 години

Е кой не знае, че в Джонсън правят софтуер за коли? В началото като да си търся първата работа се чудех дали да не започна там. Сега имам познати там - може и да има иновации, но като цяло като слушам как се работи... нищо иновативно :)

11

Machiavelli

преди 12 години

To това не е повод да се тупаме в гърдите, а точно обратното. Има такива фабрики щото работната ръка е евтина.Дошли от запад баровците с машините си, отворили фабриката и вече ние сме големите изобретатели. Тая статия е смешна.Питайте тия дето работят в Русе или в село Мусачево колко левчета взимат на час и дали са на мнение, че са оставили следа в автомобилостроенето.

10

Анонимен

преди 12 години

Генералният секретар на ЦК на ККП е *** Дзинтао

9

Анонимен

преди 12 години

БСП напред и да ходи да прави с***ир***и на ККПпо другарски

8

до 7

преди 12 години

Като не си с подобно име, нима не живееш в турска провинция?

7

до 5

преди 12 години

Ако не бяха *** отдавна да се казваш мехмет, али, *** и т.н.

6

Анонимен

преди 12 години

Затова само... Made in Japan!

5

Асс

преди 12 години

Ако не бяха ***, сега щяхме да пишем история в автомобилостроенето, а не просто да оставяме някакви следи...

4

а

преди 12 години

Всички знаем за какво става въпрос

3

Анонимен

преди 12 години

китатайски инвестиции - дапрокитайска партия - не

2

Българин

преди 12 години

Това е похвално за нас Българите,никога не съм се съмнявал във нашите възможности.С нищо не сме по-лоши от другите народи,лошото което е наслагвано с годините е наследство от "успешните" 67соц.години.

1

Аз

преди 12 години

Колко платиха Джонсън за тъпата платена статия? Не са платили, казвате? Вие сте направо хуманисти...