175

Анонимен

преди 12 години

ПРО-то на НАТО вече ни пази, русофилите треска ги гази!

174

щирлиц

преди 12 години

НАТО не пази нищо друго,освен западните интереси,предатели такива.Затова е и това бързане с магистралите-да преминава по-бързо цялата пасмина,тръгнала да завладява света.Всичко тече,всичко се променя...обаче.

173

жоро

преди 12 години

Ние не изненадваме неприятно нашите съюзници - жалка работа!

172

до "колко струв

преди 12 години

а защо някой ОТВЪН ТРЯБВА ДА ХРАНИ ТЕЗИ СТРАНИ? тези страни да не са населени с домашни животни? на теб харесва ли ти да храниш нашите ***?

171

Колко струва

преди 12 години

Колко трилиона струва тая организация НАТО? С военния бюджет на НАТО и САЩ за един ден, може да се нахранят гладуващите страни.

170

Рекет

преди 12 години

Вярно е, рекетьорите са за това, за да пазят. Нали за това се плаща рекет?

169

Анонимен

преди 12 години

Откак свят светува тъпите дават *** и неуместни коментари. Свикнали сме!

168

Анонимен

преди 12 години

Откак свят светува тъпите и мързеливите мразят успелите... Свиквайте!

167

Анонимен

преди 12 години

Българомразците не могат да си намерят място от яд след тая новина.

166

Мамантос

преди 12 години

Вижте ги и ги запомнете. Изчадия! Душмани на човечеството!

165

Анализ на снимката

преди 12 години

Като искаш да кажеш нещо ще мълчиш!!!(Обама и Расмусен към Роско) ;-))

164

Ройтерс

преди 12 години

Кого ли сочат, и на кого се смеят Обама и Расмусен на снимката горе?;-))

163

Мамантос

преди 12 години

От кого ви пази, бе?!

162

Анонимен

преди 12 години

Време е за новия хит на Веско Маринов. Ако извънземен ни налази..ПРО-то на НАТО-то ни пази..♪♫

161

Анонимен

преди 12 години

АЛО СУПЕР анонимния достигнахме 9 милиона , защото никого не пускаха навън от соц.рая,границата се пазеше изключително ревниво случайно някой да не му дойде наум че има нещо по развито на този свт от развито социалистическо общество , писнало ми е от смешници като тебе, такива като теб оюе преди 25 години ги вкарвах в миша дупка.

160

Иван

преди 12 години

Дано ПРО ни запази от НАТО и американците,те са големи специалисти на "приятелския огън"

159

супер анонимен

преди 12 години

Мдааааа, нека се опитаме безпристрастно да погледнем статистиката, а не да се поддаваме на безплодни емоции! 1) през соца достигнахме 9 милиона, а сега едва ли имаме и 7, като *** скоро ще станат повече от нас! 2) Макар и руско, макар и старо, имахме оръжие, което можеше да отстрелва дори с ядрени бойни глави, нашите 5-вековни поробители, ако се наложеше - сега нямаме нищо! Имахме армия -сега нямаме! 3) Преекспонираната свобода и демокрация, американски тип, трябваше да ни донесе благоденствие и просперитет, а ни донесе мизерия, недоимък и сме най-бедната държава в Европа! Е, да, хвалят ни, че сме отличници, но по какво - май само по бедност?! 4) Комунизма, Сталински тип, беше нещо много лошо, защото избиваше неудобните - сега на геноцид е подложен целия ни нещастен народ! Нашият клоун - президент ни обяснява, че сме защитени с ПРО, но забравя да уточни от кого - от руснаците, от турците, от Иран или от Северна Корея???!!! Не драги мои сънародници - защитава ни от самите нас, да не би да си помислим, че сме изобщо държава!. Ние в момента сме просто американски протекторат (територия), с генерал-губернатор, Уолрик! Имаме ли изход от това положение? В момента - не! С тази шайка бандити , които вече 22 години ни "управляват" и ако това продължава така - ние изчезваме със сигурност!!!

158

барабар с мъжете

преди 12 години

Барабар Роска с мъжете.

157

до 182

преди 12 години

Ами мислим да го разбием като първо си направим национална стратегия за националните богатства, след това стратегия за внедряването, развитието и използването на слънчевата енергия например. Като се научим, да пестим ел. енергия и тази, която е от не възобновяеми източници, като се научим да събираме разделно, да пазим природата и т.н. Това е пътя и друг няма колкото и да ви се иска. Не трябва да разсъждаваме като консуматори, а като отговорни разумни същества, а не след нас и потоп.

156

единствените

преди 12 години

Предлагам сърбите да ни осигурят противовъздушната отбрана. Все пак те са единствените, които успяха да свалят през 1999 много невидимия американски бомбардировач F-117.