82

Анонимен

преди 12 години

ГОЛЯМ БОЙ Е ИМАЛО ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО, ЩОМ КОРНЕЛИЯ НИНОВА Е С ГИПСИРАНА РЪКА - НА КОГО ЛИ Е РАЗБИЛА МУЦУНАТА ????

81

Браво на Дянков!

преди 12 години

Вийте, червени ***. заплата на Дянков като шеф на надзорния съвет на банката е около 2 млн. евро за една година. Този пост му отваря нови врати в банковия сектор на европейските институции с огромна заплата. Той е човекът, от който ще зивиси финансовото бъдеще на БГ много години занапред.

80

Работяги

преди 12 години

- Дянков.- Да Вожде.- Къде дянахте бюджета?- В сметката на Кристалина.- Когато човек се труди, Европа го оценява.

79

Бгто

преди 12 години

Е хубаво, ама аз каква полза ще имам от това???????????????????????????

78

Сарджънт и Симпс

преди 12 години

Българи, гордейте се, че имате икономист-левент като Дянков! Еваларка!

77

Бойчо

преди 12 години

ДЯНКОВ ПОСТАВИ ХОРАТА НА ГЛАДНА ДИЕТА. ЛИЦЕМЕРНО И ТИХОМЪЛКОМ РАЗДАДЕ БОНУСИ. БИЛ ДОБЪР ИКОНОМИСТ? ЗАЩО ТОГАВА НЕЩАТА В БГ НЕ ВЪРВЯТ? ДОБРЕ СА САМО ПОСЛУШНИЦИТЕ НА ГЕРБ

76

Джоузеф Стиглиц

преди 12 години

Дянков е брилянтен икономист, един от 100-те най-добри в света! Ако не беше той България вече да е фалирала и да сме изхвърлени от Евросъюза! Дължим му голям поклон!

75

АЗ

преди 12 години

93ти, ти от кухнята ли имаш информация:)

74

Анонимен

преди 12 години

е кой как се уреди, единия си има тъща, другия си има тъст

73

...

преди 12 години

Ха-хааа, симпатяга! Като ти гледам правописа и за чистач нама да те взема. И не съм стоял на мама и тати, за започнах още втри курс. Ама е по- хубаво по дскотеките, нали? Стоя в темата, защото ми е интересно как хора, кото представа си нямат за организацията и функциите на тази институция дават от компетенти, по- компетентни мнения. А ти си прави изводи, дали самооценката ти е достатъчно обективна, щом и не по специалността не можеш да си намериш работа. Нищо лично просто съвет. Айде със здраве!

72

Анонимен

преди 12 години

aбе лобито на тъста му се е погрижило

71

анонимен

преди 12 години

Горко им !!!

70

до 65 , шефа

преди 12 години

Аз не се ограничавам в търсенето на работа само по специалността ми , и го правя за да се издържам сам , а не както теб шефе , в продължение на над 1 година още мама и тати да ме издържат след завършването . Иначе реши да се похвалиш а ? Хайде бягай и по другите форуми да се похвалиш , въпреки че не съм сигурен какъв шеф си ... форумен може би

69

nqkoi-drug

преди 12 години

Сега вече се вижда краят на ЕС. Не забравяйте историческите факти- Бъгария е страна която, ако влезе в съюз някой - съюзникът губи, ако някой я пороби- също губи. Погледнете какво е станало и става с Византия,ГърцияТурция,Германия/1939-1945/,СССР.

68

Bace до78-мия

преди 12 години

Колега прав си и те подкрепям с 2 ръце . Дянков , Младенов Криси Наводнената и вообще цялата ГЕРБ , АТАКА БСП ,СДС ДПС и другите БКП абривиатури са продажни васални партии . Ако успеем да поставим на власт партия която да е национално отговорна да прекрати ограбващите концесии и да възтанови СЛАВНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ то тогава нещата ше са друго яче . След като власта бъде в ръцете на народа ще дойде ред на НОВИЯТ НАРОДЕН СЪД а след това бесилки за *** подложили ни на 22 геноцид

67

изненадан

преди 12 години

Изненадан съм от това....

66

До Мечо Пух

преди 12 години

Прецедател на Надзорен съвет никъде и нокога не се е назначавал на ротационен принцип. Вземи, прочети, позаинтересувай се, рзбъркай си чарковете в главата, ако имаш такива разбира се, па тогава коментирай. Всеки чллен на Надзорен съвет МОЖЕ да стане председател, не не е ЗАДЪЖИТЕЛНО на ротационен, квотен или друг принцип. Става с галсуване на членовете. А ти знаеш ли каво е Надзорен съвет и какво прави?

65

до 80

преди 12 години

Прочети това което си написал и ще видиш колко си противоречиш.Не можеш и да излъжеш като хората.

64

хо хо хо

преди 12 години

този конгрес съвсем ги побърка другарите1 в някой пост очаквам да видя и подготвяна атомна война от Борисов и Цветанов.Жалки сте.:)))))))))))))))

63

Анонимен

преди 12 години

Щом е станал шеф на надзорния съвет , значи ще ги скъса от надзираване и икономии .........ще ги накара да съжаляват сто пъти , че са го избрали !