111

Анонимен

преди 12 години

Най-големият политически интригант е Костов.И тези които все още го боготворят са реститутите. . Но те не знаят ,че Костов и в този случай пак защитаваше собственият си личен, алчен интерес а те просто се облагодетелстваха покрай него поради съвпадение на моментната цел а не че е велик политик. Костов е точно толкова виновен за сегашното ни дередже колкото и цялата комунистическа върхушка.о

110

LOL

преди 12 години

Няма място за сравнение между Костов , Гоце и Бойко. На светлинни години е Костов от тези интриганти и шмекери! Но българските *** предпочитат андрешковистите. Затова ще си квакат в блатото!

109

Анонимен

преди 12 години

Кога ли ще видим Гоце да покаже някой от "анализите" си които е правил за Държавна сигурност?

108

Анонимен

преди 12 години

Достоен човек, един от малкото такива в политиката.

107

Анонимен

преди 12 години

Най-хубаво живеехме при Царя! Той оправи поразиите на Виденов и Костов.

106

evgeni

преди 12 години

Не знаете ли,че най-добра потребителска кошница при всички управления бе при Иван Костов.Не знаете ли,че се хвърлях много усилия и ресурси тогава,за да бъде свален от власт.Не си ли спомняхте какво правеха групировките,в една от които и Б.Борисов.А сега какво различно очаквате от хора като Борисов и Първанов.Не знаете ли ,че куче най-много лае когато има тояга,та затова сега Борисов и Първанов най-много се правят на тапи ? Не знаете ли кой е Първанов,Борисов,Цветанов,Флоров/станал главен,поради многото разкрития на кражби на цветни метали/.Не знаете ли сега кой управлява и как Борисов стана премиер ????

105

Ф-1

преди 12 години

БГ е на такова дередже в момента заради такива, като хора от този форум, които 2001 г. гласуваха за царя,след това за Станишев а сега венцеславят Б.Б.Въобще, този форум все повече заприличва на "БАНДАТА НА КРАТУНКОВЦИТЕ".

104

Анонимен

преди 12 години

Има ли разлика между Станишев и Костов ? Никаква ! И на единият и на другият все Борисов им е виновен а преди да дойде Борисов някой друг им беше виновен. И двамата действат точно като комунисти ! Тия никога не могат да поемат вина единствено могат да поемат пачки и то много !Власт на всяка цена и със всякакви средства !

103

e

преди 12 години

За какъв смях говориш,да не би някой да ти люпи яйца та се смеш ти N 127

102

e

преди 12 години

За какъв смях говориш,да не би някой да ти люпи яйца та се смеш ти N2

101

Анонимен

преди 12 години

Последен валс!

100

Томас

преди 12 години

А не, че вие самите не ставате ?

99

смърфа

преди 12 години

Сбогом син свят

98

Анонимен

преди 12 години

Дясното има крещяща нужда от нови хора, нови идеи и нов начин на общуване с гласоподавателите - не от амвона, не от телевизора, а лично. Костов, колкото и да е капацитет в областта на икономиката, като политик е пълна дупка, след като допусна разпада на СДС, и потъването на ДСБ под границата на статистическата грешка.

97

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

КОСТОВ е абсолютно прав. ГЕРБ се мъчи да манипупулира цялото политическо пространство в свой интерес.Това го прави с помощта на подопечните му медии и подлизурстващите на Бойко Б. журналисти, и разбира се, и със всички лостове на намиращият се под негов контрол държавен апарат.. Лошото е, че Костов чак сега надига глас да разобличава това. А когато много преди това ГЕРБ правеше абсолютно същото първо с РЗС, след това с Атака, напоследък с БСП, а също и с новата формация на Кунева, то тогава Костов си траеще мислейки, че на него такова нещо няма да му се случи. Че Бойко ще е почтен към него заради яката политическа подкрепа, която му оказваще в Парламента. Да, ама не. Сега Костов на свой гръб разбра, че при Бойко почтеност няма, когато става дума за интереси, Не само в политиката, а изобщо за интерес. Защото Бойко е с манталитет на мафиоз -- когато става въпрос за собствения интерес, всички други са врагове и трябва да бъдат елиминирани, защото в противен случай елиминираният ще си ти.

96

Анонимен

преди 12 години

Ей тоя ГЕРБ им е на всички крадци от прехода трън в очите. И на сини и на червени. :) Кеф!

95

Анонимен

преди 12 години

Филибетлийския бракоразводен адвокатин и братчето му,долна *** и ***!

94

до Ваньо...

преди 12 години

Ваньоооо,КостооооФ ,...къде си тръгнал,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ВЕЧЕ СИ ----САМ?Кофти е но беше ---НЕИЗБЕЖНО----ПОВЕРВАЙ МИ?

93

до 116

преди 12 години

На такива им се викат ----"Честни демократи"....!НАГЛИ *** ---20Г ДАЛАВЕРИ И ТЪРГАШ---!

92

Анонимен

преди 12 години

Причината е една ,мургавеляка Гарганел!