19

възмездов

преди 12 години

...........на тоя, трябва да се удари сатърът. Като няма съд.....?

18

до 18

преди 12 години

Прибират някой, когато имат ДОКАЗАТЕЛСТВА, че има престъпление! В БГ в момента се процедира така - първо прибират, после почват да се чешат по вратовете какви обвинения да му лепнат. За доказавнане изобщо не става и дума дори

17

topor

преди 12 години

Ам чи той и диктаторът на Беларус - Лукашенко, през месец разкрива заговори срещу себе си.Е, нашият ЦвЦв е от доста по-ситен калибър и засега "разкрива" заговори за покушения срещу неговото кръгче.Репетицийка, демек!Ама имаше една поговорка , нещо такова - "Не си го пожелавай, че може наистина да стане" !

16

Анонимен

преди 12 години

До 12 Защото трябва да има 1-2-3 предупредителни протокола преди това. На ,точно сега му ги пишат и до седмица ще го заключат. Ясно е ,че са партенки ,ама как иначе да го приберат ?Аз одобрявам .

15

възмутен

преди 12 години

До 12 - Ами сигурно, защото няма такова нещо! Пък и не виждаш ли, че вече май няма желаещи да играят в цирка и се търсят свои хора.

14

до 12

преди 12 години

Еми не се ли сещаш защо????? Как да търсят наказателна отговорност на някой, който не е направил нищо?????? Пълен цирк е това, не ти ли е ясно!

13

PR

преди 12 години

еххх- много оперативна информация има този ЦвЪ. ----- и когато ги попиташ ВСЕ НЯМАЛИ ИНФОРМАЦИЯ и незнаят............

12

Анонимен

преди 12 години

Не разбирам как си ги измислят тези глупости! До седмица пак ще го привикат - чудя се кой е следващия в списъка с готвени покушения :)))))

11

Пламен

преди 12 години

Чл. 117. (1) Приготовление за убийство се наказва с лишаване от свобода от една до шест години. Поради високата обществена опасност на деянието, законодателят е извел приготовлението като самостоятелно престъпление. Защо не му се търси наказателно отговорност по този член, а се пишат протоколи за предупреждение? Това е безумие!

10

Анонимен

преди 12 години

Бойко и Цветанов ги заковаха.************************Hahahahaaaaaaaaaaaaaaa haha

9

Анонимен

преди 12 години

Това да не е като "второ предупреждение за изключвне и преместване в друго училище" ?

8

Людмил

преди 12 години

Хвърлете ги тези Хамстери,Гущери,Очите в пандизада мухлясат!Не разбраха ли тези бандяги че модата им мина.Бойко и Цветанов ги заковаха.

7

Анонимен

преди 12 години

Подготовяне на покушение не е ли доста тежко престъпно деяние???? Ако да , от кога се разминава само с протокол? Пак ли ПР ,Цветанов? С тези циркове няма да подобриш резултата на доклада....

6

Зрител

преди 12 години

PR за МВР, реклама за В.Я.Dust in the Wind - на български: Вятър и МъглаИ всичко това заради пустия му европейски доклад. Дано Европа да не изръкопляска на аматьорския театър, че ще ми падне в очите.

5

Анонимен

преди 12 години

ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО, АКО НЕ БЕШЕ ТРАГИЧНО!

4

българче

преди 12 години

Трябва да се симулира някаква дейност защото няма време идва доклада от Европа

3

възмутен

преди 12 години

Абе, стига с тези циркове бе! Омръзна ми вече да не се върши нищо в тази държава. Освен сценки и хвърляне на прах в очите на всички откъм работа, друго нищо! Мислите ли, че ако имаше готвен покушение срещу висшестоящи, нямаше да са арестувани бе?! Вие съвсем ни взехте за мезе! Такъв цирк в управлението на държавата, досега е нямало!

2

Анонимен

преди 12 години

Прах в очите на хората

1

dd

преди 12 години

Hihihihihihihi!