39

Анонимен

преди 12 години

Софийското сдс погреба СДС!

38

Севар

преди 12 години

Много ясно, че ще влезе Костов!!! Та той е най-стойностният политик в новата ни история. Ако той не е в парламента ние съвсем ще загинем. Давай Костов, има хиляди интелигентни и умни българи, които ще гласуват за теб!!!

37

Анонимен

преди 12 години

Тук-там-там има някой коментар написан от човек с целия си разум.Повечето са плювалници,които на сто процента храчат и плюят где,където сварят.Световният ред е създаден да има политици.При соца едно подобно изказване би те пратило в Белене.Сега можем спокойно да изразяваме онова,което мислим.И к'во излезе.Драскаме ,без да мислим.Оплюването само по-себе си е безсмислено.*** ругаене ни докарва все по-слаби,глупави и корумпирани политици.И после те управляват живота ни.

36

ДСБ

преди 12 години

Костов е един от малкото български политици, които имат политики в главата си и знае какво прави. Колкото повече българи разберат, че с популизъм и PR акции не може да се управлява държва, толкова по-бързо ще излезем от блатото и ще има повече инвестиции, а от там и работа.

35

гошо

преди 12 години

дсб ще влезе в парламента, не подценявайте костов, той е хиена. има много будали в тази държава, които му вярват и заради доброто старо минало - опозиция на бсп, така си го познават хората. важното е къде ще се прехвърли мартин д., може би всичко е добре планирано. а за надка, тя трябва да спре да се занимава с политика и да си гледа новото семейство

34

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО ПРОПИЛЯХТЕ ВСИЧКО?ЗАЩО ПРЕЯДОХТЕ ?ЗАЩО НЯМАТЕ СРАМ?ЗАЩОТО НИ МИСЛИТЕ ЗА ***!НЕ НЕ НЕ !ЗАТВОР ЗА ВАС! ЗАТВОР ЗА БКП/БСП ДО ЕДИН ПЛАЧЕТЕ ЗА ЗАТВОР !СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ ЗА НАША СМЕТКА!МЕРЗАВЦИ БЕЗОЧЛИВИ НАГЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЧАВРИ!

33

Попкуршумов

преди 12 години

Ако трябва откровенно да напиша какво мисля за Нейнски - това е ЕТАЛОН ЗА ДОЛНОПРОБНА УРОСПИЯ !!!

32

Анонимен

преди 12 години

СДС изигра най- " интересния" филм в бълг. политика . На финала : добрите се оказаха злодеи . Всички бяхме шащнати . Сега търсели избиратели , които да им вярват - Та ние всички вече сме гледали този филм .

31

Елена

преди 12 години

В Европарламента и е много добре !

30

ъуйфн

преди 12 години

Затвор за нея...

29

Пътник

преди 12 години

Тази жена никога няма да напусне хубавото място с истински възможности, за да седне на голото нищо, което е оставила зад гърба си преди време! Също както СГ, ФД, ИК и там да не продължавам.

28

Анонимен

преди 12 години

НАДЕждооо,ВИЕ С КОСТОВ,Софиянски и ЦЯЛАТА КРАДЛИВА *** УБИХТЕ Н А Д Е Ж Д А Т А НА ЕДИН НАРОД да живее достойно!Да отхвърли БКП /ДС и да съзижда!ПЪЛНИТЕ ПЛОЩАДИ,БЕЗБРОИ ФИРМИ на обикновенните българи ПОКАЗВАХА И НА СЛЕПИТЕ ЖЕЛАНИЕТО НА НАРОДА ЗА ПРОМЯНА И СЪЗИЖДАНЕ НА ИКОНОМИКА ,ЗА СРЕДНА КЛАСА И СВОБОДА!ВИЕ УНИЖИХТЕ И УНИСТОЖИХТЕ ВСИЧКО ,а иначе БЛАГИ ДУМИ ДУМАХТЕ ПО МЕГДАНИ,АМА НИЕ ВИДЯХМЕ ДЕЛАТА,а лозунга"НИЕ НЕ ИДВАМЕ ОТ ПАЛАТИ" да ама сега сте в ПАЛАТИ ,ние НЕ ВИ ВЯРВАМЕ! УБИХТЕ БЪЛГАРИЯ

27

ББ

преди 12 години

Мога да си заложа главата, че на изборите ДСБ ще има повече гласове отколкото СДС. В България си има няколко десетки хиляди костовисти, които не биха гласували за никой друг. А в СДС няма личности, има само стара слава и все още ползи от името. Но всичко свърши. СДС са трупове.

26

878

преди 12 години

За жалост , нищо не е останало от СДС .

25

Анонимен

преди 12 години

Нямат срам, нямат покаяние, осмисляне, извинение към милионите симпатизанти, които изгубиха, а и аз бях сред тях. СДС се самозакри от самосебе си. И единствения шанс на сините е ГЕРБ. Така че не знам какво говорят срещу ГЕРБ тия, които тайничко се надяват гербаджиите да нямат пълно мнозинство и да ги поканят да управляват. Смешковци, начело с Надежда, а и следващия им пелтечещ лидер.

24

Анонимен

преди 12 години

Аз пък смята, че трябва да Ви изкараме пред парламента всичките и да ви избием с камъни!

23

Анонимен

преди 12 години

АМА ГОСПОЖО, КАКВО ЩЕ ВЗИМА. ВЗИМАНЕТО НА НИЩО Е НИЩО, ПРАЗНО, НУЛА.

22

Дъно-крат

преди 12 години

възмутително.ИК, НН, Муравей и цялото им обкръжение не само не заслужават подкрепа а друго.Ако имахме закони като в нормалните държави до един би трябвало да са осъдени за това което колективно са направили през годините им на власт.

21

111111

преди 12 години

тая е толкова лакома за власт че чак ми се повръща като я видя а сега като евродепутат гълта европари за нищоправене такива като нея и всички които опрОпастиха българия в последните 22г в ЗАТВОРА И КОСТОВ И ДОГАН И ЦЯЛЯТА ПАСМИНА ***

20

Анонимен

преди 12 години

Тц, тц, тц ... тая на какво прилича само ....В "разцвета на демокрацията" при СДС газваха, че може да е глупава, но поне изглешда добре, сега се вижда, че акъл не и е дошъл но и второто липсва