166

Mаcintosh

преди 12 години

И с какво този проект ще помогне за намаляване на безработицата. Да, ще се отворят работни места за някои от по-младите специалисти, но колко пък по-голям е броят на безработните на възраст над 35 г. С тях какво ще стане? Плевнелиев пет пари не дава.

165

Violetta

преди 12 години

Много се изхвърля Плевнелиев. Нищо няма да излезе от това. Не е лошо тази енергия да я хвърля в по-важните социални въпроси - като здравеопазването, социалните помощи и много други.

164

маниту

преди 12 години

190...тая нема да стане бе...Нема пАре.И като поместАт 'иляда чиновника да не би да цъфне провинцията?И 'земи се образовай що е то децентрализация...оти Боко си е *** *** барем и ти недей да простееш...

163

Анонимен

преди 12 години

от 190, ааа това беше то 183, не за 189 :)

162

Анонимен

преди 12 години

до 186 ами , нали сега децентрализират власта, ще махат министерствата от София и ще ги местят в провинцията. И това ли си проспал? Никой не иска градът му да е претъпкан, и аз искам да се изнесат малко хората и да има поминък в цяла България, но не можеш да очакваш 4000 IT -та да работят в Куртово Конаре (Нищо лично към жителите му)

161

Анонимен

преди 12 години

АЛООО КОМПЛЕКСАРИТЕ ... тука темата не е за комплексите ви София или не в София ... тука темата е съвсем друга !

160

Анонимен

преди 12 години

Абе в тази държава само София ли е град? И това ви пита софианец....

159

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Жалко, аз мислех, че ще го разположат в квартал Христо Ботев или Факултета? Там има най-подготвени кадри? Странно защо президента не ги е взел с него?

158

Анонимен

преди 12 години

в БГ има доста хора които разбират от IT, но ... такива хора има навсякъде. Нима в Пол6а или в чехия или Румъния няма ?Въпроса е какво е готова да направи държавата по събирането и стимулирането на тези хора.

157

Анонимен

преди 12 години

Извадете си за малко малко главите от г.зовете! Т.е. излезте от София. България изчезва, села и градчета умират. Разрухата е навсякъде. Страната не може да живее подтисната от корупция и кражби. Това че сте построили няколко стъклени сгради в София и сте направили за кестените няколко мола (да се чувстват велики) нищо не значи. Под лъскавата обвивка (и то само на едно място) има една прогнила и разпадаща се страна.

156

ikavalov

преди 12 години

Хубаво звучи, това ако стане ще има надежда България да постигне нещо в света на информационните технологии, но да не излезе сценарии за източване на пари, в който са замесени големи компании и българското правителство.Защо пак във София?

155

vlastelinat_ring

преди 12 години

Той Плевнелиев голям пък ентусиазъм извади! Сигурно защото я няма първата дама с него, да го ръчка в ребрата! Станахме за смях пред хората.

154

гошо

преди 12 години

този нищо не може че да очакваме да го направи, не е негова идеята за бизнес парка в младост, той само крадеше.сега ще прави същото.стойте и гледайте.нищо за държавата а само за него и неговите фирми и хора.др парк няма да се направи, само мечти и добър маркетинг

153

Анонимен

преди 12 години

дрън - дрън

152

До 162

преди 12 години

Ако наистина си в САЩ не може да не си забелязал, че над 90% от населението в повечето щати са съсредоточени в и около големите градове.

151

Анонимен

преди 12 години

България имаШЕ много обучени и талантливи специалисти. Сега има паразитни политици, корумпирана полиция, скап и още по-корумпиран съд, огромна раздута бюрократична администрация за хранене на близки и познати на политиците и обслужване на техните дребни сделчици. А пък политиците служат за обслужване на едрите сделки на олигархията, бившите комунисти и ДС-ари. И къде в цялата тази картинка вижаде силициевата долина в зародиш? Виското технологичните проекти не се раждат от дребни сметчици.

150

Срам за БГ

преди 12 години

"Президентът Росен Плевнелиев по време на посещението си в САЩ. Снимка: БТА"Не е нужно постоянно да ни натяквате, че този ни е президент. И без да ни го натяквате го знаем, и без да ни го натяквате ни е достатъчно срам от това.

149

връзка с реалността

преди 12 години

Този плъх не вижда ли трагедията, разрухата и тоталното обезверяване на хората, което се вижда навсякъде в България, а се прави на интересен? Кой ще работи в "София тек"- неграмотните *** и как ще накара младите образовани хора, които емигрират масово и не желаят и да чуят за връщане! Тези хора нямат връзка с реалността!

148

eва

преди 12 години

Разбира се, че ще строим технологичен парк и ще инвестираме в ИТ сектора.Нали все пак съпругата му си направи такава фирма, а семейният бизнес трябва да се подкрепя с всички сили.

147

Анонимен

преди 12 години

Браво ! -дайте път на кадърните и умни хора !