315

Гост

преди 12 години

Някой току-що загуби изборите...

314

фасче-НЕ

преди 12 години

Мили и мързеливи пушачи,Бихте ли благоволили да пафкате на открито или в специално пригодени за това помещения?Колкото до алкохола, нали знаеш че за причинена катастрофа с над 0,5 промила в кръвта не те чака нищо добро ( освен ако не си руски фигурист ).Не е толкова трудно да се поставиш на мястото на непушач, обгазяван с години от благите и културни пушачи.Бъдете живи и здрави. Честит ви закон.

313

55

преди 12 години

Ще го сравнява ми още как - колко хора има УБИТИ заради алкохола, не заради цигарите. Гадни непушачи...

312

фасче -НЕ

преди 12 години

*** наркоманизирани.Никотинът явно е изпил и малкото ви мозък. Как е възможно да сравнявате пиенето на алкохол и каквото и да било друго с гадния ви навик, при който страдат и всички околни тъй като се налага да ви дишат тютюневия дим.Търсите собственото си удобство и ви мързи да си мръднете гъзовете за да излезете навън да дръпнете един фас, а хората отдавна са помислили по този въпрос. Честита ви забрана.

311

Анонимен

преди 12 години

Стигам до следния *** извод - пушачите явно са по-уравновесени! Гледай колко злобни коментари от хора - непушачи се изляха тук! Никотина определено успокоява нервите и хората не са толкова злобни! Защо е цялата тази агресия - та абсолютно всеки има човек в къщата си, който пуши, или поне близък или приятел пушач!

310

Анонимен

преди 12 години

123, странно ми е в коя държава живееш - не съм виждала досега детска градина, болница или училище, в което да се пуши! Я слез малко на земята - къде са тия болници, където горкичкият ти си дишал чужд дим?!?! За съжаление доста ми се е налагало да пообиколя, пък такова чудо не съм слещала!

309

Владо

преди 12 години

Извинявай даскале, от бързане. Завишил съм им бройката на мизерниците.

308

Даскала

преди 12 години

Владко, нещо си отсъствал от урока ми по събиране и изваждане

307

Владо

преди 12 години

Не знам, ама аз преброих 90+9+8=117. По малко от половината г**еда в парламента са на работа и то за закон, който както виждам създава доста противоречиви отношения в обществото. Закакво, питам са ни 240 търтея да ги храним, като и половината не щат да ходят на работа?

306

s

преди 12 години

Светът е голям и чесън те дебне отвсякъде!

305

do 348

преди 12 години

Да, точно така! И аз не мога да ги трая, гадни чесновци!

304

55

преди 12 години

те не могат да се справят с тия дето не спират на пешеходните пътеки и минават на червено....та ще изискват от пушачите да се съобразяват

303

Анонимен

преди 12 години

най - гадно смърдят тия къде хапват чесън да се забрани чесъне че не мога да ги трая

302

Анонимен

преди 12 години

Пушачите трябва да се съобразяват със закона.Дали им харесва или не няма никакво значение.

301

Анонимен

преди 12 години

Пушенето на цигари в закрити помещения е забранено.Пушачите трябва да се съобразяват с закона.Дали им харесва или не няма никакво значение.Ако започнат поголовни проверки за спазването на закона сигурно ще има повече приходи от глоби, отколкото от търговията с цигари-ще се напълни част от държ. бюджет.

300

Анонимен

преди 12 години

Помня преди 25 години как се чувстваха пушачите. Точно както сега. Тогава да пушиш беше лошо и срамно, особено за жени. Пионерчетата и комсомолците вдишваха чист въздух на улицата, у дома, навсякъде. А пушачите се събираха в тесните соц кухнички и говореха за перестройката. Така в нелегалност се раждаше демокрацията - нежната революция. Усещам, че е назрял моментът за нови нелегални места за срещи - пак у дома. Този път май революцията няма да е нежна.

299

muaha

преди 12 години

мда кат им четеш дебата и ти е ясно колко им е акъла.ако и за другите закони са им толкова мъдри съображенията - жална ви майка в Бг-то.първо никой не ЗАБРАНЯВА тютюнопушенето. идеята е да се предпазят непушачите.и децата им? и второ никотина сам по себе си не е нищо повече от дрога. не той предизвиква рак, а пушенето на растението тютюн. ясно е колко са информирани законодателите

298

до 340

преди 12 години

така ли а ти в заведенията ли живееш ? прецакаха сума ти собственици на заведения да направят преустройства свързани с вентилация и въздуховоди докато траеше старата наредба ... и сега какво ... кой ще върне парите на бизнеса ти ли ?

297

do 340

преди 12 години

Ами посещавай тогава заведения в които не се пуши, какъв ти е проблема ??? аз като не харесвам чалгата, не ходя в заведения в които се пуска такава музика, не съм тръгнал да рева за забрана

296

55

преди 12 години

а бе що не протестирате срещу гнусните същества дето се возят всеки ден в превозните средства - и те смърдят - нито се перат, нито се къпят.....само пушачите ли ви миришат???