44

Анонимен

преди 12 години

не може 2 -*** човека да умеят изпълнението на мощен сервиз с отскок и един да може да посреща и да се мериш с Русия и Бразилия... ще ги спукам от тренировки докато не се пропука паркета в залата от сервизите.. всичко започва с тях , след това с посрещането и чак тогава атаката..

43

хахахахах

преди 12 години

Да питам защо Италия не си уволниха треньора след като спечелиха. Както Стоичков казва - пичелиш, играиш, не пичелиш, не играиш.

42

frugo

преди 12 години

И във волейбола и във футбола, шефовете на федерациите отдавна трябва да са сменени.Месец преди последната олимпийска квалификация и два месеца преди олимпиядата е пълно безумие да сменяш треньор и да назначаваш брутално изгонен преди това. На всичкото отгоре и премиера (според медиите - европейският талибанин) да се сополиви и да натиска за оставка ... простотия безгранична. И аз да съм играч в национала, няма да искам да играя. Браво на Матей, не е мишок като останалите. Изрази си мнението.

41

дълг и чест

преди 12 години

самият факт, че е решил да бойкотира говори, че се е взел за по-велик от националния флаг. защо някое от другите момчета не реши да бойкотира ?! за мен той вече е без мотивация и вяра в победата, така че дори да остане не бива да играе.

40

иво

преди 12 години

Споровете и коментариите, стават безмисленИ.Когато се прави преценка , дори и за една загуба ,се преспива 24 часа,събират се и поканваТ Р.Стойчев. Ама такава завера , че отстраняванто на Стойчев е коментирано преди мача, глупостите , които чух от Лазаров и на останалите от БВФ,ако наистина са достоъни мъже , трябва да си подадът оставки.Волейболът нибеше- до тук. От тук нататък , кофликти между играчите.Тези *** отвориха кутията на Пандора.

39

Анонимен

преди 12 години

Независимо от това, Колакович продължи да бъде начело на сърбите, която през 2010 година спечели бронза в Световната лига и на Световното първенство в Италия, като в отбора все още бяха Никола Гърбич и Иван Милкович, което се прие в родината им за страхотен успех. През миналата 2011 година без Гърбич и Милкович в състава си Сърбия остана 9-та в Световната лига, но след това Иван Грозни, както наричат Милкович, се върна и Западните ни съседи малко изненадващо или не спечелиха златните медали на Европейското първенство в Чехия и Австрия. Специалистите казват, че Игор Колакович има труден характер, като това се доказва със скандалите и изгонването на центъра Новица Бийелица преди няколко години, но въпреки това шефовете на сръбския волейбол продължават да му вярват и разчитат на него.

38

Анонимен

преди 12 години

като взема своеобразен реванш и печели бронзовите медали на Европейското първенство в Русия. През олимпийската 2008 година "плавите" печелят среброто в Световната лига в Рио де Жанейро, като губят на финала от САЩ, но след това губят на 1/4-финалите на Олимпиадата в Пекин и остават 8-ми. През 2009 година Сърбия също остана втора в Световната лига, като загубиха драматично на финала от Бразилия с 2:3 гейма пред около 23 000 зрители в собствената си зала "Белградска арена", а след това завърши 5-та на шампионата на Стария континент в Турция.

37

Дидо

преди 12 години

През 2006-та година, в първата година на Колакович, Сърбия завършва на незавидното 5-то място в Световната лига и остава 4-та на Световното първенство в Япония, като губи малкия финал от България с 0:3 гейма, като в съставът личат имената на Владимир и Никола Гърбич, Иван Милкович и Андрия Герич. На следващата година сърбите остават извън финалите на Световната лига и завършват 9-ти в класирането. Въпреки, че това се приема за провал в Сърбия, селекционерът Игор Колакович продължава да води ***

36

бг трагедия

преди 12 години

А аз да попитам кой е Гьорг Гьотце ?! май го запомнихте - човека който сам ни би.. никой не го беше чувал преди, нали Казийски ? е теб ще те запомним за последно с ...бойкот

35

фен

преди 12 години

Какво сте се захванали да защитавате Радостин Стойчев - той загуби купен мач. Квалификацията беше за нас - неслучайно другите две са с домакини Италия и Германия - мислете! Какво му се вика на това - пълна некадърност. До сега този "треньор" провали отбора във всички важни мачове, които имахме - за Световна купа, за Европейско и Олимпийски квалификации. Докога да го чакаме - абсолютно правилно го изритаха. А Казийски греши!!

34

напред

преди 12 години

Казийски и Стойчев може да бъдат уволнени и от Тренто, ако не спечелят медал или даже титлата. Конкуренцията е жестока и ако не си на ниво, просто си тръгваш.

33

бойкота

преди 12 години

Казийски страда от синдрома на някои велики играчи в решителни мачове да се огъва вместо точно той да поведе отбора. На всичкото отгоре щял да бойкотира... аз мислех че една от мечтите на всеки спортист е да играе на олимпиада...

32

chicago

преди 12 години

Имаме лига с четири що годе свестни отбора.ЦСКА,Дупница,Левски и Разлог.7момчета играещи в силни чужди отбори.Двама от най важните ни играчи Владо и Андрей,играят последна квалификация ,заради възраста си.Това не ви ли напомня футбола.Този отбор по волейбол не може да поддържа високо темпо в един турнир,няма потенциал.Нека да си признаем че този отбор зависи от трима човека и да сме благодарни на това което правят.Ако забравим болните си амбиции,по лесно ще простим грешките на момчетата.

31

Анонимен

преди 12 години

Сърбия са олимпийски шампиони от Сидни и 2 пъти европейски шампиони за последните 10 години. Имат и още 10 сребърни или бронзови медали от световни и европейски за последните 10 години. Да не говорим за успехите на младежите и юношите им. Затова не си сменят често треньорите.

30

дълг и чест

преди 12 години

Кирилов, дълг, чест и достойнство е за всеки който е повикан да играе за националния отбор. Да, може да е грешка отсраняването на Стойчев, но не е работа на играчите да решават кой ще е треньор, работата им е когато ги повикат да дадат всичко от себе си в решителния момент за победата. Нека Казийски преди да бойкотира да запита себе си дали даде всичко от себе си в решителния мач ? Аз ако бях на мястото на Пранди нямаше да повикам такъв играч за решаващите мачове !

29

Анонимен

преди 12 години

Не може да блъскаш като грешен дявол и всичко да се проваля заради шепа некадърници!За да станат нещата, трябва да има стабилен спорт в училище и детско-юношеските формации. Това се опитваше да направи и Радо, цялостна програма за развитие на спорта. С решения "на килограм" не става! Браво на двамата (Матей и Радо), взимайте мъжки решения и си ги осттоявайте, а ние ще помагаме с каквото можем- в залата, по митинги, защото НИ ПУКА, искаме бъдеще, а не бързи резултати!!!

28

Gazibarev

преди 12 години

АЗ и тука ще попитам: Кой е Матей Казийски и какво е постигнал последните 5 години? Кой е Радо Стойчев и какво е постигнал последните 5 години? И кой аджеба е Данчо Лазаров и какво е постигнал последните 5 години!? Мисля, че е време на старите, некадърни, неадекватни лапачи да напуснат ръководните си позиции и да оставят отбора да се развива. Кой изгони Мартин Стоев, когато БЪлгария правеше големите успехи? Кой изгодни ПЛамен Константинов? Кой изгони Силвано Пранди? Кой изгони Радостин Стойчев?

27

анонимен

преди 12 години

обективният,съжелявам , че си безработен ,но и за парите които си дал за мачовете,нали.А тези двамата в ложите и десетките , които ги охраняваха, дали са си бръкнали в джобовете?Че защо Франция не се бръкна в джоба си , за да плати тези 500 хил. евро за калификацията?Защото е бедна ,а ние богати?Защо не се бръкна съпругата банкерка , да ги плати?

26

Анонимен

преди 12 години

особено възмутително е, че по признанията и на шефовете на волейбола , премиерът Борисов и спортния министър били решили за уволнението на Стойчев?! този ***, след като оправи футбола, тениса, рисуването и държавата , сега е решил да разсипе и волейбола. Резил!

25

Дидо

преди 12 години

Аз пък не съм виждал никъде по света за 12 години да се сменят 7 треньора.Това го има само в България.За справка погледнете спадовете и върховете в сръбския волейбол последните 6 години,но треньора е един и същ.