227

Анонимен

преди 12 години

обвинявам ви в това, че няма по-големи лицемери от вас, вас ви интересуват само *** и нищо друго, не ви интересува, а се правите на големи природо любители

226

до 283

преди 12 години

Кого упреквате, г-н Анонимен, не разбрах. Кучкарите просто обичат кучета, овчарите отглеждат и продават агънца - с това се препитават. А ловците, дето стрелят за удоволствие? Тях къде поставяте?

225

Анонимен

преди 12 години

ало кучкарите, какво направихте за избитите хиляди невинни агънца по Великден и Гергьовден

224

Томас

преди 12 години

единствено може би наркоманите - пушачите са по-противни от кучелюбците, за които детския живот отнет от питбул струва по-малко от живота на питбула.

223

Томас

преди 12 години

Молете се да не ви се падне съсед с ***, който може да ви нахапе.

222

Томас

преди 12 години

Човека е бил принуден от бездействието на държавата и може би е предотвратил загубата на човешки живот. Който си има куче да си го държи вързано у тях.

221

Анонимен

преди 12 години

нямам думи просто... молете се да не ви се падне такъв съсед. ако няма пушка, ще намери отрова. или пък брадвата под навеса. злоба и простотия.

220

БОК

преди 12 години

Поне до сега нямам информация немска овчарка да е посегнала на човек, ако не е била предизвикана. А доброто отглеждане на едно куче излиза месечно средно по 70-80 лева: качествена храна, имунизации, обезпаразитяване - външно и вътрешно. Така че, освен за преднамерено убийство, тук става дума и за нещо друго!

219

Анонимен

преди 12 години

Много е яко да се занимаваш с ***, но не и с кучкарки! Мразя ги!

218

llll

преди 12 години

В случая има 2ма виновни - собственика, че е държал кучето незавързано, и стрелеца, който така лесно отнема живот (без да му е застрашен живота). Мисля, че собственика има голяма вина и трябва да му се потърси отговорност. А този ловец има нужда от лечение, щом може да убива току така. А кажете ми, кучето каква вина има?

217

kaсапин

преди 12 години

В България се пише само на кирилица неграмотните да не пишат!!!

216

до 58

преди 12 години

Тъй като си *** човек, нека ти обясня защо изпадам в паника когато чуждо псе влезне на моя територия. Защото е възможно да има малки деца, защото аз самата НЕ МОГА ДА СЕ ЗАЩИТАЯ, защото кучетата задължително трябва да са вързани и с наморник (големите) - пише го в закона. Защото вчера кирливата каракачанка на съседите влезна и нападна и нахапа моето куче... В МОЯТ СОБСТВЕН ДВОР. ДОкато вкарвах колата вътре. И какво викаш? Чудо голям, така ли?

215

do kasapin

преди 12 години

izprati si dezata vav Vietnam, *** skapan !

214

касапин

преди 12 години

Ей хора нека не бъдем егоист 90 милионен Виетнам има нужда от месо!!! Нвремето помагахме защо не помагаме и сега нека бъдем хуманисти!!!

213

БОК

преди 12 години

Величието на една нация, нейният нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните. Махатма Ганди

212

мими

преди 12 години

до Янина, Не се хаби, няма смисъл, кучето ще те разбере, но тези хора не

211

стопанин

преди 12 години

Стопанинът на овчарката да се научи да я държи завързана.Защо ще ходи в чужди дворове?Прав е човекът със застрелването.Ако го беше обезобразила? Ще кажете"Битият- бит, хапаният- хапан..." А стопанинът щеше да мълчи като... кютюк, нали? И тарикатски ще вика на аверите си"Голема работа- наапал го!".. Докато не се разстрелят няколко кучета, тези стопани ще си развяват байряка!

210

мими

преди 12 години

Чикатило, с голямо удоволствие ще си хапвам сламата и кучето ми ще ти се радва докато ти вкусваш пръстта.

209

Янина

преди 12 години

Каквото посеете това ще жънете са казали хората!Не може да изтезавате,осакатявате и гаврите по най - долния начин с беззащитните животни и после да ревете,че те са злобни!Да злобни са защото се защитават от *** като вас избиващи своите комплекси!ДА КУЧКАРКА СЪМ И НЕ МОЖЕ ДА МЕ ОБИДИТЕ КАТО МЕ НАРИЧАТЕ ТАКА!Замислете се малко от къде тази омраза към животните?!Съдете хората защото уж ЧОВЕКЪТ се счита за разумно същество....

208

касапин

преди 12 години

Ей хора какво спорим,едно гладно Виетнамско семейство какво не би дало за печена немска овчарка на фурна,или поне бут !