64

Анонимен

преди 12 години

Метро Голдуин Майер щял да прави нов филм на ужасите, снимано риалити от български старчески домове.

63

maketo

преди 12 години

Тия учените горе не могат да проумеят че в бг американска политика не вирее просто не сме им по мярката не ми се занимава с тъпотий и не ми се пише толкоз съм отвратеня по добре да се накръкам днеска ми е ден

62

gft

преди 12 години

надявам се, когато дойде момента, изопщо няма да разчитам на песия, още повече пък на българска пенсия.

61

Българче

преди 12 години

Истинската цел е да умирате рано и все по малко хора да тежат на държавата която да им изплаща мизерните пенсии!

60

гурбетчия

преди 12 години

До такава степен си оплескахте нещата ,че ни с пенсия,ни без пенсия,ни със заплата ,ни без заплата ! Все едно ,при всички случаи мизерувате , и това сами си го докарахте на главите ,от много акъл !

59

dadi

преди 12 години

Защо не напишат и кой колко време ползва тази пенсия

58

До 62

преди 12 години

Кажи ми само защо смяташ, че някой е длъжен да те отглежда? Защо едни членове на обществото трябва да работят за да може други да се излежават? Дай ми смислен отговор, ако можеш.

57

Анонимен

преди 12 години

Скапаняци,напишете какви са условията в болницити,начина на лечиние,грижите при трайна нетрудоспособност,% на реимбурсиране на лекарства,начин на живот и хранене.Тук ще получават пенсии тези които доживеят.

56

Калин

преди 12 години

навсякъде получаваш пенсия според това що си внесъл.. ти решаваш.. а не разни *** от служби и администрации.

55

Калин

преди 12 години

ЧЕТЕТЕ ..*** И МИСЛЕТЕ ..ТУК НОИ ..ПРИЛАГА ТУПИЧНО *** - КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИОМИ :) И ПАРИТЕ НЕ ОТИВАТ ЗА ПЕНСИИ

54

До 58

преди 12 години

На колко сте години г-не/г-жо? Ако сте около 25, моля не взимайте отношение по въпроса.

53

Анонимен

преди 12 години

Пенсия??? Я марш на работа, Партията не търпи буржоазни ленивци! Пропаднали империалисти такива, ние данъчните най мразим бабички с дистанционно.. я пуквайте бе, тоя месец пак останах без джип заради вас!

52

До 55

преди 12 години

"Връщаше се на село , или по вили, градини" - да разбирам че ти си достатъчно активен за да работиш полска работа, но виждаш ли да продължиш да работиш, да си активен член на обществото, които се самоиздържа не можеш. Нека помислим защо? Може би защото е много по-добре някой да ти дава едни парички всеки месец. Доста елементарно лицемерен егоист си ти.

51

До 48

преди 12 години

Сърбаме я всички. И тези, които не гласувахме за този ***. Ама слушахте ли. когато ви се говореше, да помислите и да си спомните какво направи ББ като главен секретар в МВР, като кмет на София. Отговора е НИЩО, но се вързахте на селтака. Сега всички сме пострадали, а те трупат милиони и милиарди в чужди банки и утре ще си хванат багажа и ще отпрашат, а ние ще сме в калта, където "политическия елит" ни държи вече 22 години. Робско племе сме, затова ни правят на нищо.

50

Анонимен

преди 12 години

За да се оправи Европа трябва да изчезне Пуйкистан, който в момента е троянски кон.

49

На 35

преди 12 години

Ти сигурно си по-млад. Нещата изглеждат така сега, защото има хроничен недостиг на пари. Преди един пенсионер получаваше около 80 % от заплатата си като пенсия.Връщаше се на село , или по вили, градини. Нямаше безработица и парите бяха реални. Пенсионерите в последните 20 години са си изработили и издължили към обществото всичко. Но управлението изяде парите-спад в икономиката, безработица. За мен пътят е-по-либерални правила за пенсиониране-повече младежи на работа!

48

защо?

преди 12 години

Интересно защо биваме сравнявани все със силни икономики? Ако желаем България да тръгне напред ,трябва да се намалят годините за пенсиониране и по този начин амортизираните застаряващи ще освободят местата за младежите. Това е начина да тръгнем напред. А сега младите са безработни и те отиват в чужбина ,за да укрепват и гарантират силните държави.Няма ли един поне разумен да размисли по тези въпроси. С памперси ли ще работим ? И Какво ще получи от нас тази държава ?

47

niki

преди 12 години

"Ne sme narod a myr6a" - Petko R. Slaveykov - 1875

46

ЗА 49

преди 12 години

ТУРЦИЯ Е ВЕЧЕ ОКОЛО 60 МИЛИОНА И СКОРО ОТ НЕЯ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ 2-3 НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ.

45

майорски

преди 12 години

що ревете бе ...хем не си плащате осигуровки...хем искате на 45 да се пенсионирате...е вии таз държава за будала ли я имате....у всека европейска държава хората плащат осигуровки по 40 години ...а ний у българия работим на черно а после нема пенсия ......ееееене става хем *** у *** хем душо у райо...ама на ний на балканите ни дай да мъмрим....