84

new koz

преди 12 години

До 101 не мога да разбера, какво Дянков се е виновен. Сигурно е модерно. Политиката бойко или по правилно неговите кукловоди я водят.

83

Факти

преди 12 години

До Ввъзмутения:При Станишев се отриха 5 км магистрали и то без износващия слой афалт. Много ти е къса памета Възмутений, за цирка, който гледахме на АМ Люлин от Станишев за пред Еврокомисията.

82

ДеДеСар

преди 12 години

Защо ли ми се струва ,че скоро дянков ще получи инфаркт???Айде де , откога чакаме тоя слънчев ден.

81

new koz

преди 12 години

Бойко е вдигнал таксата, гришата се е дръпнал и сега бива наказан. Се пак бойко преди време за теглене на ддс цяла банка прехвърли на държанката си.

80

123

преди 12 години

Язък! Отиде ни евтината захар!

79

Анонимен

преди 12 години

За всеки средно-интелигентен човек е ясно, че мутрите ги създадоха от БСП. Бойко се опитва да промени нещо, но не става за един мандат.Това разбира се не е ясно на селяните, които ХХХХИ да им влезе изотзад няма да разберат откъде идва...

78

до №94

преди 12 години

Кой ще тръгне да прави черен пиар на спонсорите си ве хахаха това ли те е инструктирал Кутев да пишеш а? :DDD

77

Анонимен

преди 12 години

Виждате ли защо толкова много плюят бате ви Бойко ... при тройната коалиция бизнесмените по лесно дуяха народа ...

76

Анонимен

преди 12 години

До 76 много си прав хората на Гоце го закъсаха браво на ГЕРБ

75

Анти

преди 12 години

Това очаква спонсорите на ГЕЙрб! Боцко изгражда нова върхушка у нас по примера на Путин! Да ни е жив и здрав краля -Слънце!!!

74

new koz

преди 12 години

Добре че заловиха октопода, иначе пак по медите щяха да пускат на бойко тиквата телефоните разговори.

73

прасчо

преди 12 години

Само да не го покоси инфаркт....след толкова тревоги,по примера на Мишо бирата

72

Анонимен

преди 12 години

герб събира пари за изборите,че ще трябва доста *** да наредят нали народа ги поразлюби.на празен стомах дори бат бойто е трудно да обичаш

71

Анонимен

преди 12 години

Дянков дрема три години и сега се разработи.Иначе лошо нема!

70

Анонимен

преди 12 години

АЗ МРАЗЯ БСП. ДОЛНИ ГАДНИ ЕРЕТИЦИ.

69

Dan до 64

преди 12 години

Да пак си прав така е, съгласен съм! И пак ще ти кажа докато не им врътнат и последното кранче на БСП ще гласувам за тях, защото преди тях, нито СДС нито НДСВ -те даже ги извикаха (БСП и ДПС)да им покажат как да крадат, не направиха нищо по въпроса, та за това ще продължавам да ги подкрепям докато не ги избутат от хранилката и докато не останат извън парламента! След като вече не са във властта и се яви някой който според мен, може да работи за България , ще гласувам за него!

68

Дянков

преди 12 години

Дянков ще му правя секс на *** на този, без смазочни масла. Бавно и продължително.

67

qwer

преди 12 години

Вгорчи го Дянков,вгорчи го,това червено *** няма един честен лев в сметките си,всичко е от рекет,изнудвания и червени пари,дошли от кражбите на комуните,да има как и в затворът да го натикаш,но нада ли съд и прокуратура ще ти разрешат,там корумпираният Б.Велчев все още той коли и беси.

66

възмутен

преди 12 години

До 68 - Много си заблуден бе! При Станишев се откриха повече километри магистрали, ама той не си викаше журналистите с микрофоните и камерите да го снимат всеки път. Това, че при всяко километърче журналистите едва ли не падат на колене пред вожда, не означава, че се върши нещо и качествено, ясно ли ти е?

65

Анонимен

преди 12 години

Дянков не е от ГЕРБ.Той е от Световната банка.Бойко може да се кара само на Тотю Печалния образ, да рита земеделския Мирослав на турнета в Япония и т.н., но Дянков не може го пипна, защото зад него стоят здрави и модерни външни сили.