113

Истината

преди 12 години

Учудващо невежество цари в форума какво е това държавен чиновник, какво прави държавния чиновник и каква заплата получава държавния чиновник. Примерно, министъра на ГЕРБ симеон дянков нареди да не се плаща на формите за извършените стоки и услуги, което фалира много фирми в България и сериозно затрудни хиляди други. Вината за това обаче наивния българин хвърля на държавния чиновник!!! Какво е виновен държавния чиновник, че българите са избрали ГЕРБ, а чрез ГЕРБ и симеон дянков на изборите??!!

112

анонимен

преди 12 години

Фантастично *** нация.На Тошо му бяха нужни години , за да ви разбере какви послунши "роби" сте.Този ви рабра за три години.Кофти материал,робска нация.

111

Ко праим сега?

преди 12 години

Когато частните фирми фалират или се махнат, както става в Гърция, кой ще храни чиновници, безработни тарикати и милионите ***?

110

Истината

преди 12 години

Истината е, че в частните фирми е пълно с некадърници, които работят много по-зле от държавните чиновници, но ние им плащаме заплатите, купувайки стоки и услуги от тези частни фирми. В този смисъл да се плюе против ВСИЧКИ държавни чиновници е меко казано проява на тъпота. Държавният чиновник обикновено е с млак заплата и се надява точно на тези бонис, за да свърже семейния бюджет. Ако ги няма, това е силен стимул за корупция, ако е възможна за този чиновник.

109

Житан

преди 12 години

Май държавните чиновници вече си построиха всичкия комунизъм,а ние социалистическо-капиталистическите биологични единици духаме бобената чорба отсекъде....Мила Родино,ти си земен рай,ама за некой!!!!

108

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ да звъннат и на шефът ми да му кажат за тая работа :D

107

Да ви е честита ....

преди 12 години

Тошко правеше същото едно време. Вкарат те в Партията, дадат ти топло местенце и ставаш техен до гроб. Та и Бойко е същия. Дава пари на чиновниците и те (и семействата им) ще гласуват за ГЕРБ. Перфектна схема. Като сложим ***, *** и няколко камиона с бюлетини, няма да се учудя ако след толкова СЛАБ мандат Бойко да повтори. В заключение - българите сме един много малък и много *** народ :)

106

Анонимен

преди 12 години

Нещо по Гръцки сме го захванали май!

105

Анонимен

преди 12 години

БРАТЯ И СЕСТРИ,ВРЕМЕ Е!!! ТЕЗИ *** СА РЕШИЛИ ДА НИ СМАЧКАТ И НИЩО НЯМА ДА ГИ СПРЕ , ОСВЕН-СЕЩАЙТЕ СЕ!!! АКО НЕ ПРЕСТАНЕМ ДА ИМ ТЪРПИМ БЕЗЧИНСТВАТА , ЕВРОПА С ОСНОВАНИЕ ЩЕ НИ СМЯТАТ ЗА ***, БЕЗВОЛЕВИ ***!!! ВИЖТЕ ГЪРЦИТЕ!

104

Мръсни Комунисти!

преди 12 години

Вместо да завиждате на хората които ви изкарват хляба и заслужават бонуси разбира се излезте и свършете някаква работа вместо да седите пред компютрите и да плюете по ГЕРБ!

103

Анонимен

преди 12 години

Смехория, държавната администрация ще получава бонуси, за добре свършена работа-да спъва умело частния сектор, в който намаляват заплатите, в следствие от "добре свършената работа" в държавата. Егати случая!

102

Истината

преди 12 години

В масовият случай от чиновника нищо не зависи и е с около 500 лева заплата. Има разбира се и един друг вид държавни случжители, кото са значително по-малобройни, идват и си отиват с поредната управляваща партия, и си получават добри парички за това, че пречат на работата на "истинските" чиновници. тези партийни некадърници са винаги на показ и те за масовия български гражданин са еталона що е това държавен чиновник. Личи си и по написаното тук в форума.

101

Чинивник

преди 12 години

до 118Държавната работа нито е лека, нито сигурна. Само интелигентен човек, с добра интуиция в апратните игри може да се задържи дълго на служба. Чиновниците са хората, които дърпат конците на политиците и могат да свалят правителства.

100

алчен

преди 12 години

Защо директно не обявят, че заплатите на администрацията се увеличават двойно, а ни баламосват, че било криза и намалявали разходите...

99

до 118

преди 12 години

хахаха търси си, ама няма да намериш.Тъй се назначава случаен човек на държавна службичка.

98

Анонимен

преди 12 години

до 93/чиновник/ ти много добре знаеш, че заплатите се вдигат 2 пъти в годината по закон, тук става въпрос за бонуси са постигнати добри резултати и пабота

97

Анонимен

преди 12 години

Бонуси за партийните дейци винаги е имало и винаги ще има. Нищо не се е променило от времето на бай Тошо до сега.

96

частник

преди 12 години

Може да сме най бедната държава в Европа, но имаме най-забавния премиер. Борисов не може да нахрани гладните, но затова пък неуморно ги забавлява от сутрин до вечер, 24 часа в денонощието. Като няма хляб, яжте пасти, възкликва кралица Мария Антоанета, малко преди да изгуби главата си на парижката гилотина. Нашият крал е далеч по-земен. Той най-сериозно посъветва гладните българи да садят картофи, както правел той и семейството му в Банкя.

95

Админ.

преди 12 години

Нищо против високи заплати и бонуси в администрацията, НО при условие че държавата върви напред, че икономиката работи, че адм.услуги са в полза на хората и бизнеса, а не срещу тях !!!Тези условия НЕ са изпълнени, в момента партия ГЕРБ развращава и корумпира администрацията !

94

Анонимен

преди 12 години

facebook/groups/233133146788256/ Протест срещу правителството!