233

Венелин

преди 12 години

Искат да преодолеят страха, пък ги е страх да си кажат маршрута...

232

Обективен

преди 12 години

Нищо лично срещу сбърканите господа, но моля ви!Не се опитвайте да обяснявате на децата ни, че сте нормални, че е нормално да си бучнете розичката барабар с бодлите у заднио вход, че и да парадирате с това.Сбъркан свят, сбъркани екземпляри...че и ще ми парадират с това. А после се чудят що ги пребиват,******СТ - това обяснява всичко, нали?!!

231

Анонимен

преди 12 години

НА ТИЯ БИХ ИМ СТРОШИЛ КАПАЧКИТЕ И ЗЪБАЦИТЕ !

230

DER FURRER

преди 12 години

ЛИПСВАМ ЛИ ВИ, А?

229

Онанимен

преди 12 години

Аз съм нормален българин. Чувствам се ту син, ту зелен, имам оттенъци на оранжево, бембяно, кафяво и червено, в зависимост от ситуацията. По професия съм политик, но по душа се чувствам ту като гей, ту като политически лешояд - отивам там, където дават повече и/или мога да открадна по-добре. Доста често използвам и задните си части по подобни начини - стига да се плаща добре (за съжаление ДПС вече не плащат).Елате да ме видите на парада. Ще ме познаете по идиотската физиономия (от тв екрана).

228

jan

преди 12 години

Това са "придобивките" от членството в ЕС.Всякаква *** пропагандира антиприродните си наклонности и иска да ги признаваме и уважаваме. А трябва като плевели - отскубване и изгаряне.

227

Анонимен

преди 12 години

Кой ви плаща да го направите "традиционен" ?

226

Аз

преди 12 години

се отнасям с благожелание към мероприятията на извратените. Тъкмо така по-лесно ще ги издирвам после за специфичните камери където се пускат специфични химически вещества.

225

Анонимен

преди 12 години

stanishev li e va6ia lider?

224

absulute

преди 12 години

tea nisa poznali za eastern europe

223

1488

преди 12 години

Ами братя.. да се организираме и да ходим да бийм ***? :))

222

csacsc

преди 12 години

Skinarite v Sofiq da se aktivizirat :D

221

Горо

преди 12 години

Вижте сега не съм расист нямам нищо против ***,китайци,индийци и всякакви други "цветни", когато обаче става дума за *** или *** ги мразя на 100%, няма нищо расистко или хомофобско.Това се нарича здрав разум.

220

умерен

преди 12 години

Какво се занимавате с няколко стотин сбърканяци? Вас ви клатят кумунетата от 1944 насам и не рИвете........

219

Анонимен

преди 12 години

Нищо против нямам хората с различни предпочитания, но искам един да ми каже следното - защо трябва да сме свидетели на това ? Защо трябва да парадирате с това ? Защо трябва да излагате децата ни на това ? Да сте видяли парад на хетеросексуалните ? Тези събития не показват вашето желание всички да се отнасят добре с вас, показвате единствено, че това което ви интересува сте само вие. Искате нормално отношение в и от обществото, започнете да се държите като нормални негови елементи.

218

Анонимен

преди 12 години

Прости и затворени българи, неспособни да приемат различните. Направо ме е гнус от вас.

217

Мишо

преди 12 години

азис може 1 концерт да спретне !!

216

UGAS

преди 12 години

нз какво да кажа на Стелко и на такива като него !!

215

Анонимен

преди 12 години

"Това е своеобразен призив към няколкотостотин хиляди нехетеросексуални българи да преодолеят страха и налагания им срам, които ги принуждават да крият сексуалната си ориентация от своите семейства, приятели и колеги" Баси цифроманията! Сега ми кажете, че основнота цел на медиите не е да създават *** и ***! Даже в първата дума от цитата има линк към трейлъра на мега-*** продукция "Отмъстителите"!!!

214

Стелко

преди 12 години

Аз съм би-сексуален и с мъжте и момчетата съм пасивен. Чукам жени а мъжете мен таковат.Въпреки това, никога не бих отишъл на подобен парад и не харесвам сексуална показност тип, "вижте, аз съм гей". На кой му пука, кой, какво харесва в леглото и секса ? Това са си интимни неща и нека си останат такива. Естествено е, когато някой парадира с нещо, да има такива, които се дразнят от това. На кого са нужни подобни безсмислени паради ?