12

do 5

преди 12 години

tap sofianec prost! koi te hrantuti cql jivot tebe i vsi4ki drugi otrepki kato tebe ako ne provinciata? aide begai ottuka *** narkomanska!

11

Анонимен

преди 12 години

Интерсно ми е митнацата в Русе как е с най-високи приходи, след като е на вътрешна граница. Защо си мисля, че в Бургас е с по-големи приходи, след като огромна част от петролните продукти минават от там.

10

Борко Чворко

преди 12 години

В Германия след 2 световна за западна Германия всички знаем че столицата бе Бон и имаше в много градове разни административни центрове във ВисБаден бе бундескриминал амт ОБАЧЕ 99 г преместиха цялата администрация в Берлин защо ли ? Това струваше ожасно много пари но този акт показа че страната е обединена . Друк е въпросът че когато си купите кола за да я регистрирате трябва да имате договор за застраховка и по пощата ви идва какво трябва да платите по банков път без комисионна НАЗДРАВЕ ШЕБЕЦИ

9

До 5

преди 12 години

Добре, че селяци като тебе ни оправиха държавата. Всички в София седим и чакаме селчуци като теб да ни дават акъл какво да правим. Я ходи си издой овцете и не се занимавай с глупости да даваш селски чалъми как се оправим в София.

8

до 4

преди 12 години

НА МАРС!ТОЙ Е ИЗВЪНЗЕМЕН И БЕЗ ТОВА!!!!!ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХХХХХХХХХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХА

7

Анонимен

преди 12 години

по - добре да ги премести в белене, ама в пандиза!

6

osata

преди 12 години

Идеята е добра, но след като държавната хазна е празна, безработицата огромна, доходите са ниски и като цяло сме в криза, дали точно сега е най-подходящият момент да се правят тези размествания, което ще означава много разходи, обучение на кадри по новите места /не всички ще искат да напуснат София и оттам плащане на обезщетения/, повече командировки... списъкът ще е доста дълъг. В една нормална държава с нормална икономика би имало положителен ефект, но у нас дали са направени такива разчети?

5

Маке

преди 12 години

Абе , Симеончо,Нали утре ще влезнем в Шенген и с Румъния няма да имаме граница и защо ще местиш там митницата?!Кратуната е неузряла тиква.ГЕРБ са партия от тикви и кратуни.

4

to

преди 12 години

А ДЯНКОВ КОГА ЩЕ СЕ МЕСТИ?

3

to

преди 12 години

хахахахаха

2

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Дянков иска да мести митниците в РусеМАЙ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДЯТ ТЕЗИ......ХОРАТА БЕЗ РАБОТА, НЯМАТ ПАРИ - А ТЕЗИ *** ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ ЗА ДА ПОДОБРЯТ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА, МИНИСТЕРСТВА ЩЕ МИ МЕСТЕЛИЕГАТИ МУ *** ПРОЗТИ!!!

1

анонимен

преди 12 години

Докъде стигнахме.Всичко ни е оправно,та сега трябва да местим министерства по другите градове.Тези се чудят вече какво да правят,сигурно всичко друго им е в ред ,ама отзад напред.Не е лошо тези да си ходят направо у дома.